tk___tk 4 795 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 spoiler z komiksu na pewno ktoś zginie w ten sam sposób co glenn, ktoś inny pewnie też dostanie strzałą w ryj w miejsce Abrahama. przecież mniej więcej od ucięcia nogi herszelowi regularnie robią roszady w tych ikonicznych scenach Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Co do Glenna to przeczytałem spory spoiler, że to ciało Nicholasa jadły zombiory a aktora ponoć ostatnio próbowali ukryć jak kręcił sceny do 7 i 8 odcinka, ale ktoś go wypatrzył. Czyli najprawdopodobniej jakimś cudem przeżył. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 no takie są teorie nie dość że glenna dojechano na planie jak kreci scenę z Jezusem to jeszcze nie wrzucili go do "in memoriam" w talking dead. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Co do Glenna to przeczytałem spory spoiler, że to ciało Nicholasa jadły zombiory a aktora ponoć ostatnio próbowali ukryć jak kręcił sceny do 7 i 8 odcinka, ale ktoś go wypatrzył. Czyli najprawdopodobniej jakimś cudem przeżył. to ma kurka sens; dziwiłem się, że razem wpadli w stado (przytuleni) Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 czyli następny odcinek będzie słaby, jakieś flashbacki o wydarzeniach z życia jednego z bohaterów itd. na pewno nie pokażą dalej akcji z glennem Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Kurde, jeden z najlepszych odcinków w historii całego serialu, wszystko tam było- dramat, emocje, akcja, klimat, gore Co do Ricka, to spokojnie ucieknie z furgonetki w prawą stronę a ręka to pewnikiem tylko zadrapanie o coś innego niż zombie. W innym wypadku już byłoby po nim. To od tego dużego noża, który był wbity w truposza, więc spokojnie o jego los. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Parę dowodów: http://www.hypable.com/walking-dead-glenn-alive-theories/ Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Ej no przecież ta scena spadania Glenna z tym tchórzem, była aż tak nachalnie nakręcona, że nie dało się nie wykminić, że Glenn przeżyje... ale ... ... ale ... i tak o ku$wa, że w końcu coś się dzieje, że jest jakieś oczekiwanie na kolejny odcinek Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 I ten tekst do Ricka od Glenna "Powodzenia dupku", czyli to samo co powiedział w pierwszym sezonie przy "pierwszej rozmowie", gdy Ryszard siedział w czołgu. Z resztą kto ma flaki na wysokości klatki piersiowej? Było widać po koszulce Glenna, że to Nicholasa żrą. Przeklatkujcie sobie tą scenę. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 To na ch.uj Glenn darł japę jakby go rozrywali? Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Pewnie szok i ból po upadku więc myślał że to jego. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Tak, i pewnie myślał, że jest w Truman Show i chciał zmylić miliony widzów Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ale przy śmierci osoby z grupy Ricka, w tym przypadku Glenna, musi być jakiś świadek śmierci. Według mnie Jesus odciągnie szwendaczy, chcąc odgonić je od tej alejki w razie ucieczki, zauważy jęczącego Glenna, odciągmie resztę, i koreańczyk jakoś z tego wyjdzie. Z resztą nie tylko z takich opresji wychodził, np na tej sali tortur, lub z więzienia. Za kilka tygodni zobaczymy koreańczyka całego i zdrowego, skakającego ze szczęścia xDDD. A kolejny odcinek ma być poświęcony Morganowi, i ma być dłuższy tak dla przypomnienia. Wszytko pewnie wyjaśni się w ósmym odcinku, lub pod koniec sezonu. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Mi się podoba zwrot akcji w drugim i trzecim odcinku, ciekawie poprowadzil akcję, a co do glenna i ricka to będzie okej, ujęcie specjalnie ukazało śmietnik a potem tylko jego twarz. Chociaż nie powiem zrobiło się grubo i fakt, oczekiwanie na kolejny odcinek zaczyna być podobne jak wcześniej, bo na sezon nie było co za bardzo czekać, po prostu dlc Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Ja tu się jeszcze odniosę do trzeciego odcinka Podobno w necie krąży scena, na której ktoś wciąga Glenna pod kontener. Może jakiś aktor, który grał zombie, miał przy sobie kamerę? A według was jakie są szanse na przetrwanie Azjaty? Podobno są to halucynacje Nicholasa, ale i tak przed rozerwaniem ciała, (kamera nad Gleenem), widać, że jest to brzuch lub plecy Nicholasa. Podobno pod tym kontenerem jest jakaś dziura prowadząca do tunelu, czy coś w tym stylu. O czwartym odcinku będę pisał po premierze na Foxie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Kymel dał wyżej link do ostatecznego rozwiązania tej kwestii. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Co za cudowny inny odcinek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) twórcy tego serialu lubią robić widzów w konia spoilery na temat dzisiejszego odcinka dajmy przez 3 odcinki tyle akcji i masakry żeby wszystkich nakręcić na maksa, zrobimy jakiś turbo szajs na koniec żeby był piękny cliffhanger a w następnym odcinku damy jakieś stare wspomnienia żeby sie wkszycy wkurzyli nie mowie że odcinek był sam w sobie jakiś zły, ale jego umiejscowienie zaraz po shitstormie z poprzedniego odcinka to chamswo Edytowane 2 listopada 2015 przez Yano Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 twórcy tego serialu lubią robić widzów w konia spoilery na temat dzisiejszego odcinka dajmy przez 3 odcinki tyle akcji i masakry żeby wszystkich nakręcić na maksa, zrobimy jakiś turbo szajs na koniec żeby był piękny cliffhanger a w następnym odcinku damy jakieś stare wspomnienia żeby sie wkszycy wkurzyli nie mowie że odcinek był sam w sobie jakiś zły, ale jego umiejscowienie zaraz po shitstormie z poprzedniego odcinka to chamswo no i właśnie dobrze, w pytę odcinek, takie lubię najbardziej, bo to ma być serial, jak już nie raz pisałem, o relacjach między ludźmi podczas apokalipsy, a nie ciągłe ganianie się z truposzkami po pastwiskach Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 tak sobie myślę, że wprowadzenie wilków było dobrym pomysłem (dalej spojlery z komiksów) dzięki temu saviorsi oprócz obietnicy obrony w zamian za zapasy będą mogli zwalczając ich pokazać swoją siłę i przydatność i trudniej będzie rickowi potem przekonać członków okolicznych społeczności do otwartej wojny ] Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 czyli następny odcinek będzie słaby, jakieś flashbacki o wydarzeniach z życia jednego z bohaterów itd. na pewno nie pokażą dalej akcji z glennem Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Odcinek bardzo dobry, fajnie po 3 epizodach ciągłego nakurwu obejrzeć sobie takie spokojniejsze flashbacki. Tabitha [*] Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 No też mi się jej szkoda zrobiło. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Ostatni odcinek to taka miła odskocznia od ciągłej akcji. Historia Morgana bardzo mi się spodobała, ale wczorajszy odcinek skradł koleś i jego koza. Bardzo przykro mi było po tej scenie z Tabithą. Nie spodziewałem się tak dobrego odcinka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi