Opublikowano 27 października 20159 l spoiler z komiksu na pewno ktoś zginie w ten sam sposób co glenn, ktoś inny pewnie też dostanie strzałą w ryj w miejsce Abrahama. przecież mniej więcej od ucięcia nogi herszelowi regularnie robią roszady w tych ikonicznych scenach
Opublikowano 27 października 20159 l Co do Glenna to przeczytałem spory spoiler, że to ciało Nicholasa jadły zombiory a aktora ponoć ostatnio próbowali ukryć jak kręcił sceny do 7 i 8 odcinka, ale ktoś go wypatrzył. Czyli najprawdopodobniej jakimś cudem przeżył.
Opublikowano 27 października 20159 l no takie są teorie nie dość że glenna dojechano na planie jak kreci scenę z Jezusem to jeszcze nie wrzucili go do "in memoriam" w talking dead.
Opublikowano 27 października 20159 l Co do Glenna to przeczytałem spory spoiler, że to ciało Nicholasa jadły zombiory a aktora ponoć ostatnio próbowali ukryć jak kręcił sceny do 7 i 8 odcinka, ale ktoś go wypatrzył. Czyli najprawdopodobniej jakimś cudem przeżył. to ma kurka sens; dziwiłem się, że razem wpadli w stado (przytuleni)
Opublikowano 27 października 20159 l czyli następny odcinek będzie słaby, jakieś flashbacki o wydarzeniach z życia jednego z bohaterów itd. na pewno nie pokażą dalej akcji z glennem
Opublikowano 27 października 20159 l Kurde, jeden z najlepszych odcinków w historii całego serialu, wszystko tam było- dramat, emocje, akcja, klimat, gore Co do Ricka, to spokojnie ucieknie z furgonetki w prawą stronę a ręka to pewnikiem tylko zadrapanie o coś innego niż zombie. W innym wypadku już byłoby po nim. To od tego dużego noża, który był wbity w truposza, więc spokojnie o jego los.
Opublikowano 27 października 20159 l Parę dowodów: http://www.hypable.com/walking-dead-glenn-alive-theories/
Opublikowano 27 października 20159 l Ej no przecież ta scena spadania Glenna z tym tchórzem, była aż tak nachalnie nakręcona, że nie dało się nie wykminić, że Glenn przeżyje... ale ... ... ale ... i tak o ku$wa, że w końcu coś się dzieje, że jest jakieś oczekiwanie na kolejny odcinek
Opublikowano 27 października 20159 l I ten tekst do Ricka od Glenna "Powodzenia dupku", czyli to samo co powiedział w pierwszym sezonie przy "pierwszej rozmowie", gdy Ryszard siedział w czołgu. Z resztą kto ma flaki na wysokości klatki piersiowej? Było widać po koszulce Glenna, że to Nicholasa żrą. Przeklatkujcie sobie tą scenę.
Opublikowano 29 października 20159 l Tak, i pewnie myślał, że jest w Truman Show i chciał zmylić miliony widzów
Opublikowano 29 października 20159 l Ale przy śmierci osoby z grupy Ricka, w tym przypadku Glenna, musi być jakiś świadek śmierci. Według mnie Jesus odciągnie szwendaczy, chcąc odgonić je od tej alejki w razie ucieczki, zauważy jęczącego Glenna, odciągmie resztę, i koreańczyk jakoś z tego wyjdzie. Z resztą nie tylko z takich opresji wychodził, np na tej sali tortur, lub z więzienia. Za kilka tygodni zobaczymy koreańczyka całego i zdrowego, skakającego ze szczęścia xDDD. A kolejny odcinek ma być poświęcony Morganowi, i ma być dłuższy tak dla przypomnienia. Wszytko pewnie wyjaśni się w ósmym odcinku, lub pod koniec sezonu.
Opublikowano 1 listopada 20159 l Mi się podoba zwrot akcji w drugim i trzecim odcinku, ciekawie poprowadzil akcję, a co do glenna i ricka to będzie okej, ujęcie specjalnie ukazało śmietnik a potem tylko jego twarz. Chociaż nie powiem zrobiło się grubo i fakt, oczekiwanie na kolejny odcinek zaczyna być podobne jak wcześniej, bo na sezon nie było co za bardzo czekać, po prostu dlc
Opublikowano 2 listopada 20159 l Ja tu się jeszcze odniosę do trzeciego odcinka Podobno w necie krąży scena, na której ktoś wciąga Glenna pod kontener. Może jakiś aktor, który grał zombie, miał przy sobie kamerę? A według was jakie są szanse na przetrwanie Azjaty? Podobno są to halucynacje Nicholasa, ale i tak przed rozerwaniem ciała, (kamera nad Gleenem), widać, że jest to brzuch lub plecy Nicholasa. Podobno pod tym kontenerem jest jakaś dziura prowadząca do tunelu, czy coś w tym stylu. O czwartym odcinku będę pisał po premierze na Foxie.
Opublikowano 2 listopada 20159 l twórcy tego serialu lubią robić widzów w konia spoilery na temat dzisiejszego odcinka dajmy przez 3 odcinki tyle akcji i masakry żeby wszystkich nakręcić na maksa, zrobimy jakiś turbo szajs na koniec żeby był piękny cliffhanger a w następnym odcinku damy jakieś stare wspomnienia żeby sie wkszycy wkurzyli nie mowie że odcinek był sam w sobie jakiś zły, ale jego umiejscowienie zaraz po shitstormie z poprzedniego odcinka to chamswo Edytowane 2 listopada 20159 l przez Yano
Opublikowano 2 listopada 20159 l twórcy tego serialu lubią robić widzów w konia spoilery na temat dzisiejszego odcinka dajmy przez 3 odcinki tyle akcji i masakry żeby wszystkich nakręcić na maksa, zrobimy jakiś turbo szajs na koniec żeby był piękny cliffhanger a w następnym odcinku damy jakieś stare wspomnienia żeby sie wkszycy wkurzyli nie mowie że odcinek był sam w sobie jakiś zły, ale jego umiejscowienie zaraz po shitstormie z poprzedniego odcinka to chamswo no i właśnie dobrze, w pytę odcinek, takie lubię najbardziej, bo to ma być serial, jak już nie raz pisałem, o relacjach między ludźmi podczas apokalipsy, a nie ciągłe ganianie się z truposzkami po pastwiskach
Opublikowano 2 listopada 20159 l tak sobie myślę, że wprowadzenie wilków było dobrym pomysłem (dalej spojlery z komiksów) dzięki temu saviorsi oprócz obietnicy obrony w zamian za zapasy będą mogli zwalczając ich pokazać swoją siłę i przydatność i trudniej będzie rickowi potem przekonać członków okolicznych społeczności do otwartej wojny ]
Opublikowano 3 listopada 20159 l czyli następny odcinek będzie słaby, jakieś flashbacki o wydarzeniach z życia jednego z bohaterów itd. na pewno nie pokażą dalej akcji z glennem
Opublikowano 3 listopada 20159 l Odcinek bardzo dobry, fajnie po 3 epizodach ciągłego nakurwu obejrzeć sobie takie spokojniejsze flashbacki. Tabitha [*]
Opublikowano 3 listopada 20159 l Ostatni odcinek to taka miła odskocznia od ciągłej akcji. Historia Morgana bardzo mi się spodobała, ale wczorajszy odcinek skradł koleś i jego koza. Bardzo przykro mi było po tej scenie z Tabithą. Nie spodziewałem się tak dobrego odcinka.