Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Komiks ma dokładnie 148 numerów (chyba 4 dni temu wyszedł ten ostatni) a serial idzie inną drogą,

ale jak porównać podobne rzeczy i wydarzenia, to obstawiam gdzieś około 90 numeru.

Czyli jeszcze z 5 sezonów mogą na spokojnie dosztukować :cool:

Opublikowano (edytowane)

Pamiętajcie by pobrać next chapter prolog, czyli początek lutowego odcinka. Trwa niecałe dwie minuty.

Edytowane przez aux
Opublikowano

myślałem, że w wiadomej scenie

wyjmą iphony i walną sobie selfie z zombiakami

idę oglądać z nation, tam przynajmniej beka z głupich akcji i durnych dialogów jest na miejscu

Opublikowano

Najgorszy mid-season finale i jeden z najgorszych odcinków tego serialu ever.

Nawet reżyseria spierdolona :rotfl:

Po prostu nie wierzę jakie to było złe.

Ze scenki po napisach jest jednak szansa na morderczy dalszy ciąg.

Opublikowano

heh tylke tam było głupot że musze sobie ten komentarz zostawić na kiedy indziej

ale tylko zaczne z samego początku 2 debilizmy

jedna dziura, niezbyt wielka, powolne zombiaki po około minucie (?) wszyscy są otoczeni z każdej strony przez zombiaki, nikt w tym czasie nie zdążył pobiec po karabiny czy po cokolwiek

w dodatku ekipa która od kilku sezonów sadzi hedszoty i inne kozackie akcje teraz zaczeła sie przewracać przy ucieczce jak największe horrorowe lamusy, nawet rick i carol... eh

Opublikowano

Ryszard zapomniał wspomnieć, by wszyscy byli cicho :D. Odcinek taki sobie. Uśmiercono jedną z lepszych postaci -.-.

Początkowe 10 minut zapowiadało dobry odcinek. A wyszła totalna mizeria. Te "konflikty" między Morganem a Carol, Coralem i Ronem chyba nie muszę komentować... Jedne z lepszych scen, to ucieczka Maggie przed zombie, każda scena z Deanną ( ta co dała plany Rickowi), no i pojawienie się Negana. Jak myślicie, kto pierwszy dostanie autograf z kija od baseball'a? Gabriel jakoś mnie nie irytuje od kilku odcinków, w przeciwieństwie do Morgana.

I na deser ucieczka wilka z lekarką. A Rosita i dwójka kompanów stoją i sie patrzą... :lol2:

Opublikowano

A rzeczywiście, to nie był Negan. Według mnie odcinek z upadającą wieżą powinien być ósmym odcinkiem, a tu przerwali na początku dobrze zapowiadającej się akcji, i czekaj trzy miesiące. Czas najwyższy powtórzyć dwa pierwsze sezony, czy wątek z Gubernatorem. Brakowało tylko Glenna ratującego Aleksandrię "jadąc" na koszu na śmieci.

Opublikowano

Zawsze bronię Walking Dead, ale zakończenie środka sezonu było tak słabe, że nie da się powiedzieć o nim nic pozytywnego. Czekam na Negana (nie czytałem komiksów) może on coś ożywi ;) w tym sezonie.

Opublikowano

sceny

glenna

z tą młodą idiotką należą do najgorszych  w całym serialu.

a ja bym powiedział że murzyn z pałką w rękach i miękką (pipi) w spodniach był gorszy i wkurzający znacznie bardziej (fabularnie)

Opublikowano

Zawsze bronię Walking Dead, ale zakończenie środka sezonu było tak słabe, że nie da się powiedzieć o nim nic pozytywnego. Czekam na Negana (nie czytałem komiksów) może on coś ożywi ;) w tym sezonie.

Negan zostanie koncertowo spierdolony, przecież w tym serialu kontrowersyjnych treści jak na lekarstwo, a postaci nikt w życiu nie nauczył bluzgać