Solderowy123 43 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Carl z postrzelonym okiem chyba chwilę po strzeleniu w oko. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Jeden z lepszych w całym serialu. Jestem fanem rozpierduchy, odcinki jakt ten o Morganie mi nie leżą. Teraz pewnie wyhamowanie tępa i czekamy na Jezusa. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Albo jestem człowiekiem pozbawionym uczuć, lub nie za bardzo lubię Carla lub Ricka. Podczas jego monologu do syna mówiłem do siebie: "Dalej, niech już się ten odcinek kończy..." Ogólnie odcinek nie jest zły, ale nie wzruszyłem się ani przez chwilę. Było dużo akcji, ale również i znalazł się czas na rozmowy. Z Gabrysia wkrótce będzie bad ass xd. Jedynie szkoda mi tego wilka. Daryl, Glenn, oraz Carol również na plus. Daryl teraz będzie wymiatał z RPG, Glenn ponownie z cudem uchodzi z życiem, a Carol zabija wilka. Mam nadzieję, że pogodzi się z Morganem. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 ten chinczyk z ta mloda to jakas pomylka, co za durne sceny. Ale odcinek super, ale dalej wiadomo co bedzie, kupa z przeblyskami, Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 (edytowane) Co za mocarny odcinek Juz jak Daryl zayebal massive killa z wyrzutni rakiet na samym poczatku to wiedzialem ze bedzie ostro ale co sie odyebalo podczas spacerku juz wieczorem to :obama: i jeszcze raz Dzieciak nagle dostaje schize, zagryzaja go zombiaki, potem mamusia, potem drugiemu synalkowi peka psycha, szybkie ciecie z katana i grupa zmniejsza sie do dwoch osob i postrzelonego Carla. Rick znowu wlacza berserker mode i wycina stado zombiakow siekierka do dziabania drewienek do rozpalania w piecu, oczywiscie wszyscy sie jednacza, nawet jakies randomy szarzuja z nozami kuchennymi i juz nie sraja po nogach na widok zywych trupow xddd Nawet ksiezulek odnalazl w sobie swoja wewnetrzna maczete. Glenn ma ultimate ammo w swoim pistoleciku, tworcy podnosza bass assowosc Daryla na kolejny level gdy ten drugi raz w odcinku strzela z wyrzutni rakiet Milion zombii wybite, nikt juz nie ucierpial, Alexandria uratowana, a syn Ricka bedzie zyl. I to wszystko w 40 minut Edytowane 16 lutego 2016 przez hav7n 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Świetny odcinek to co się w nim działo to mózg roz(pipi)any Mam tylko jedno ale Blondyneczka została zagryziona Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 ahh juz zapomnialem o tej sinusoidzie wrażeń Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Jeden z najlepszych odcinków w historii serialu, akurat po jednym z najgorszych Fajnie, że parę scen to żywcem kadry z komiksu przeniesione na ekran- na cała akcja z rodzinką Jessie. Postrzelenie Carla w oko też tak samo wyglądało, tylko miało miejsce w innej sytuacji i kto inny do niego strzelał (Douglas, i to przypadkowo) Akcja z bazooką na początku mnie wysadziła z fotela Ten cały rejdż zabijania wszystkich zombiorów na końcu wiadomo, że przesadzony, ale świetnie zmontowany i cudownie się go oglądało. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Oglądając ten odcinek, przez chwilę myślałem, że oglądam jakiś film akcji, a nie serial o survivalu. Tak mi się spodobał, że chyba obejrzę jeszcze raz, ale na razie poczytam sobie komiks. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Odcinek mistrz od ataku bazooką Daryla do zaciśnięcia dłoni Carla na Ricku. W jedną noc wykosili tyle zombiaków, co chyba przez całą serię, dobrze, że się zatrzymali, bo za tydzień oczyściliby całe stany. Trochę zaspoilerowaliście motyw z postrzeleniem Carla, z tym że myślałem, że zginie od tego, a tu niespodzianka Chyba też nigdy nie uśmiercili w jednym odcinku tylu osób z drugiego planu. Na ten odcinek poszło pół budżetu z tego sezonu, więc pewnie kolejne nie będa tak spektakularne Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 szkoda że w całej swojej głupocie nie wpadli na pomysł wyczyszczenia miasteczka wcześniej. Problem leży w tym że kompletnie nie wykorzystują ułomności zombie, idą na nich frontalnie, dają się otoczyć, a przecież chociaz dead rising pokazał na ile sposobów można się ich pozbyc z małym nakładem sił. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 (edytowane) Co do następnego odcinka: Wygląda na to, że pominą amnezję Carla, pojawi się Jesus, a Rick i Michonne że tak powiem: "pójdą" na krótką kolację ze śniadaniem, a przeszkodzi im Jesus. AMC podobno wyemituje ten odcinek z informacją, że program jest dla dorosłych. Edytowane 17 lutego 2016 przez Solderowy123 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Czyli można liczyć no soczyste FUCKi od Negana Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Skoro w pierwszym odcinku przed intrem jeden z ludzi Negana mówił o gównie (przynajmniej tak było w wersji z lektorem), to mam nadzieję, że pozwolą Neganowi parę razy powiedzieć "Ku*wa, co za (pipi)**sty pomysł" czy coś w tym stylu xd. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Ten serial już dawno stał się parodią samego siebie, ale nowy odcinek wykracza poza skalę głupoty. Kiedy cała rodzinka, jeden po drugim, została zjedzona to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać, czy to jakieś zwidy czy to dzieje się naprawdę. Więź z bohaterami już została dawno zerwana, ich wyczyny zaczynają już irytować. 1 1 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Szybkie pytanko - czy ten serial podąża za komiksem jako tako, czy się kompletnie rozchodzą wersje? Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Jako tako podobne, ale też sporo się różni. Komiks zdecydowanie lepszy, brutalniejszy i ma bardziej odjechane akcje. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Serial pod pewnymi względami jest lepszy od komiksu ale ogólnie komiks > serial Sporo postaci, które żyją w komiksie nie żyją w serialu i na odwrót. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 a ja chyba straciłem cierpliwość do tego serialu, może za długa przerwa. Beka, schemat, głupie gadki, beka, schemat, głupie gadki i tak cały odcinek. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 (edytowane) Gdyby "The Walking Dead" było polskim serialem... (znalezione przez przypadek na filmwebie xd) Rick - Artur Żmijewski Shane - Michał Żebrowski Andrea - Małgorzata Foremniak Lori - Anna Przybylska Daryl - Borys Szyc Hershel - Janusz Rewiński Carol - Kasia Figura Dale - Ryszard Kotys Glenn - Bilguun Ariunbaatar Maggie - Socha lub Trzebiatowska T-Dog - Emanuel Olisadebe Edytowane 21 lutego 2016 przez Solderowy123 1 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 O, a jako zombie ze studni na farmie Hershela: Ryszard Kalisz. Ewentualnie jako Lori żona reżysera xd. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi