Opublikowano 21 lutego 20169 l Ale tę drugą Pokaż ukrytą zawartość rakietę to Daryl trochę chu.jowo wykorzystał.
Opublikowano 21 lutego 20169 l W dniu 21.02.2016 o 13:57, Solderowy123 napisał(a): Gdyby "The Walking Dead" było polskim serialem... (znalezione przez przypadek na filmwebie xd) Rick - Artur Żmijewski Shane - Michał Żebrowski Andrea - Małgorzata Foremniak Lori - Anna Przybylska Daryl - Borys Szyc Hershel - Janusz Rewiński Carol - Kasia Figura Dale - Ryszard Kotys Glenn - Bilguun Ariunbaatar Maggie - Socha lub Trzebiatowska T-Dog - Emanuel Olisadebe Gdybym był adminem to już byś bana dostał xDDD
Opublikowano 21 lutego 20169 l W dniu 17.02.2016 o 23:53, Masorz napisał(a): Serial pod pewnymi względami jest lepszy od komiksu ale ogólnie komiks > serial Sporo postaci, które Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość żyją w komiksie nie żyją w serialu i na odwrót. Pod jakimi względami serial jest lepszy od komiksu?
Opublikowano 22 lutego 20169 l Pierwszy przykład z brzegu to postać Daryla której nie było w komiksie, fryzura Eugena też na propsie :-)
Opublikowano 22 lutego 20169 l Według mnie komiks jest trochę lepszy. Bardziej brutalne sceny, w przeszłości był lepszy Gubcio od tego serialowego, itp... Serial też jest niezły, jestem ciekaw, jak przedstawią nowego antagonistę. Ale za to w komiksie zginęły wszystkie moje ulubione postacie, jakoś nie przepadam za Grimesami, czy Andreą. Edytowane 22 lutego 20169 l przez Solderowy123
Opublikowano 22 lutego 20169 l W dniu 21.02.2016 o 23:18, Ore napisał(a): W dniu 17.02.2016 o 23:53, Masorz napisał(a): Serial pod pewnymi względami jest lepszy od komiksu ale ogólnie komiks > serial Sporo postaci, które Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość żyją w komiksie nie żyją w serialu i na odwrót. Pod jakimi względami serial jest lepszy od komiksu? Uważam, że postać Gubernatora jest lepiej nakreślona i przedstawiona w serialu. Do tego mamy takie świetne postaci jak Daryl oraz jego brat Merle. Czyli tak jak napisali panowie wyżej, ale jeszcze parę drobnych przykładów się znajdzie. Nie porównuję tutaj samego medium czyli co jest lepszą formą, komiks czy serial bo tutaj każdy ma indywidualnie.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Chodzi ci o nową postać Paula "Jesusa"? Jeżeli tak, to powiem tylko, że w komiksie to taki Chuck Norris, który zabija wszystko z półobrotu.
Opublikowano 22 lutego 20169 l Pokaż ukrytą zawartość Pierwsze spotkanie z Jesusem: nie mogłem przestać się śmiać, najlepszy był moment, jak Rick mówi do Jesusa: "Ilu sztywnych...", a Daryl go ucisza, a ten kończy pytanie "Ilu sztywnych zabiłeś?". A potem Paul odjeżdża ciężarówką z prowiantem. Momentami myślałem, że oglądam jakąś marną komedię dla dzieci.
Opublikowano 23 lutego 20169 l sam odcinek nie powalił i ta zabawa w kotka i myszkę rodem z benny Hilla lekko żenująca, ale sam Jezus solidnie obsadzony. po zdjęciach miałem wątpliwości, ale teraz jak to mówią JESTEM SPRZEDANY.
Opublikowano 23 lutego 20169 l No, chłop zrobił z nich idiotów. Dlatego już nigdy duet Rick-Daryl nie będzie poważny, tylko jakaś komedia typu Monty Python, Benny Hill, czy Jaś Fasola. śmiesznie wyglądała scena pościgu Daryla za Jesusem, myślałem, że Dixon w pewnym momencie się przewróci. W komiksie Jesus miał bardziej bad assowe wejście.
Opublikowano 23 lutego 20169 l A mnie w(pipi)ili że tak ganiali za tym jesusem. Mieli całą ciężarówkę prowiantu, zamiast bezpiecznie dostarczyć do obozu to jeździli za nim. Amatorzy survivalu.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Ja nadal nie rozumiem, jak tak bardzo "doświadczony" Ryszard dał się wykiwać Jesusowi. Przecież Rick w porównaniu do tego w komiksie, to zupełnie inna postać. Cały ten odcinek był absurdalny. Końcówka też dobra: Rick i Michonne leżą nago w łóżku, a do pokoju wchodzi Jesus, myślałem, że zaraz powie "Przepraszam, pomyliłem kibel z burdelem" Sorry za błędy ort.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Jesus jest badassem jakich mało a odcinek bardzo mi się podobał. DLACZEGO NIKT NIE MÓWI O Pokaż ukrytą zawartość tym, że Rick całował się a potem uprawiał segz z Michonne! ??? Skandal
Opublikowano 23 lutego 20169 l Gdyby to byla gra o tron to przynajmniej by pokazali cycki i penisa a tak to lipa
Opublikowano 23 lutego 20169 l @Masorz Pokaż ukrytą zawartość Jakoś nigdy nie byłem za Richonne, więc ta scena była mi obojętna.
Opublikowano 23 lutego 20169 l po ostatnim koszmarnym odcinku, ten mi się podobał, bo jak już pisałem nieraz, wolę relacje międzyludzkie w dobie apokalipsy, niż schematyczne zagrożenia i sieczkę
Opublikowano 23 lutego 20169 l W dniu 23.02.2016 o 08:43, Szejdj napisał(a): A mnie w(pipi)ili że tak ganiali za tym jesusem. Mieli całą ciężarówkę prowiantu, zamiast bezpiecznie dostarczyć do obozu to jeździli za nim. Amatorzy survivalu. przecież zanim nie jeździli, tylko przypadkiem się kapnęli, że mają go na dachu ciężarówki
Opublikowano 24 lutego 20169 l Jezus wygrał odcinek Michonne jest brzydka jak noc listopadowa, Ricka nieźle kule musiały swędzieć. :F