Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Ale tę drugą

Pokaż ukrytą zawartość

to Daryl trochę chu.jowo wykorzystał.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 235,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  W dniu 21.02.2016 o 13:57, Solderowy123 napisał(a):

Gdyby "The Walking Dead" było polskim serialem... (znalezione przez przypadek na filmwebie xd)

Rick - Artur Żmijewski

Shane - Michał Żebrowski

Andrea - Małgorzata Foremniak

Lori - Anna Przybylska

Daryl - Borys Szyc

Hershel - Janusz Rewiński

Carol - Kasia Figura

Dale - Ryszard Kotys

Glenn - Bilguun Ariunbaatar

Maggie - Socha lub Trzebiatowska

T-Dog - Emanuel Olisadebe

Gdybym był adminem to już byś bana dostał xDDD

Opublikowano
  W dniu 17.02.2016 o 23:53, Masorz napisał(a):

Serial pod pewnymi względami jest lepszy od komiksu ale ogólnie komiks > serial

Sporo postaci, które

Pokaż ukrytą zawartość

Pod jakimi względami serial jest lepszy od komiksu?

Opublikowano

Według mnie komiks jest trochę lepszy. Bardziej brutalne sceny, w przeszłości był lepszy Gubcio od tego serialowego, itp... Serial też jest niezły, jestem ciekaw, jak przedstawią nowego antagonistę. Ale za to w komiksie zginęły wszystkie moje ulubione postacie, jakoś nie przepadam za Grimesami, czy Andreą.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

ten montaż sieczki na czarnym tle był poniżej krytyki

Opublikowano
  W dniu 21.02.2016 o 23:18, Ore napisał(a):

W dniu 17.02.2016 o 23:53, Masorz napisał(a):

Serial pod pewnymi względami jest lepszy od komiksu ale ogólnie komiks > serial

Sporo postaci, które

Pokaż ukrytą zawartość

Pod jakimi względami serial jest lepszy od komiksu?

Uważam, że postać Gubernatora jest lepiej nakreślona i przedstawiona w serialu.

Do tego mamy takie świetne postaci jak Daryl oraz jego brat Merle.

Czyli tak jak napisali panowie wyżej, ale jeszcze parę drobnych przykładów się znajdzie.

Nie porównuję tutaj samego medium czyli co jest lepszą formą, komiks czy serial bo tutaj każdy ma indywidualnie.

Opublikowano

ktoś może wyjaśnić o co chodzi z tym (pipi)anym hudinim? XD

Opublikowano

Chodzi ci o nową postać Paula "Jesusa"? Jeżeli tak, to powiem tylko, że w komiksie to taki Chuck Norris, który zabija wszystko z półobrotu.

Opublikowano

i jest homosiem, idealna postać dla lewaków

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Momentami myślałem, że oglądam jakąś marną komedię dla dzieci.

Opublikowano

sam odcinek nie powalił i ta zabawa w kotka i myszkę rodem z benny Hilla lekko żenująca, ale sam Jezus solidnie obsadzony. po zdjęciach miałem wątpliwości, ale teraz jak to mówią JESTEM SPRZEDANY.

Opublikowano

No, chłop zrobił z nich idiotów. Dlatego już nigdy duet Rick-Daryl nie będzie poważny, tylko jakaś komedia typu Monty Python, Benny Hill, czy Jaś Fasola. śmiesznie wyglądała scena pościgu Daryla za Jesusem, myślałem, że Dixon w pewnym momencie się przewróci. W komiksie Jesus miał bardziej bad assowe wejście.

Opublikowano

A mnie w(pipi)ili że tak ganiali za tym jesusem. Mieli całą ciężarówkę prowiantu, zamiast bezpiecznie dostarczyć do obozu to jeździli za nim. Amatorzy survivalu.

Opublikowano

Ja nadal nie rozumiem, jak tak bardzo "doświadczony" Ryszard dał się wykiwać Jesusowi. Przecież Rick w porównaniu do tego w komiksie, to zupełnie inna postać. Cały ten odcinek był absurdalny. Końcówka też dobra: Rick i Michonne leżą nago w łóżku, a do pokoju wchodzi Jesus, myślałem, że zaraz powie "Przepraszam, pomyliłem kibel z burdelem"

Sorry za błędy ort.

Opublikowano

Jesus jest badassem jakich mało a odcinek bardzo mi się podobał.

DLACZEGO NIKT NIE MÓWI O

Pokaż ukrytą zawartość

??? 

Skandal :sleep:

Opublikowano

Gdyby to byla gra o tron to przynajmniej by pokazali cycki i penisa a tak to lipa

Opublikowano

po ostatnim koszmarnym odcinku, ten mi się podobał, bo jak już pisałem nieraz, wolę relacje międzyludzkie w dobie apokalipsy, niż schematyczne zagrożenia i sieczkę 

Opublikowano
  W dniu 23.02.2016 o 08:43, Szejdj napisał(a):

A mnie w(pipi)ili że tak ganiali za tym jesusem. Mieli całą ciężarówkę prowiantu, zamiast bezpiecznie dostarczyć do obozu to jeździli za nim. Amatorzy survivalu.

przecież zanim nie jeździli, tylko przypadkiem się kapnęli, że mają go na dachu ciężarówki

Opublikowano

Jezus wygrał odcinek :banderas:

Michonne  jest brzydka jak noc listopadowa, Ricka nieźle kule musiały swędzieć. :F