grzybiarz 10 296 Opublikowano 16 marca 2016 Opublikowano 16 marca 2016 (edytowane) Carol powinna zginąć po tych akcjach w ostatnim odcinku. Mam nadzieję, że karma ją w końcu dopadnie. Edytowane 16 marca 2016 przez grzybiarz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 marca 2016 Opublikowano 16 marca 2016 Aha, yano, ten ziomek na końcu ost. odcinka NIE MUSIAL umierać. no nie musiał, ale śmiejąc się rickowi w twarz powiedział "I am Negan, shithead" więc bez gadania załatwił sprawę do końca. Rick nie był obecny kiedy ta stara rura mówiła "We're all Negan" więc nie mógł skminić, że to taka ich mantra mająca na celu chronienie tożsamości przywódcy więc wziął jego słowa na poważnie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 16 marca 2016 Opublikowano 16 marca 2016 Tak było i nie masz argumentu przeciwko. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 17 marca 2016 Opublikowano 17 marca 2016 (edytowane) W linku prawdopodobna piosenka w finale. W pewien sposób ma to by podpowiedź dla nas - i tego kto ma zginąć. http://uproxx.com/tv/the-walking- dead-negan-kills-daryl-glenn-song/3/ Edit: Wiadomo już Kto będzie ofiarą Dwighta w S06E14. To Denise. Fani Abrahama mogą odetchnąć z ulgą. Teraz jak na razie w TWD będzie trzech badassów: Abraham i Jesus, oraz Daryl (prawdopodobnie zginie w finale). Dwight w tym odcinku będzie miał przypaloną twarz (tak, ten koleś z S06E06). Edytowane 17 marca 2016 przez Solderowy123 Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 21 marca 2016 Opublikowano 21 marca 2016 W Talkinig Dead w dniu emisji finału obecni będą : Scott M. Gimple, Robert Kirkman oraz ....... Norman Reedus (Daryl Dixon). Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 marca 2016 Opublikowano 21 marca 2016 (edytowane) Nadrobiłem ostatnie zeszyty komiksu i znów jestem na bieżąco. Się dzieje. Fajnie być na czasie z komiksem, lubię wiedzieć kto zginie, hehe Co do serialu to ostatnie odcinki bardzo mi się podobały. Dobry jest ten sezon i nie przynudza. Piąty momentami był słaby i zmuszałem się do oglądania. Strasznie jestem ciekaw finału, na bank będzie ostro. Edytowane 21 marca 2016 przez aux Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 21 marca 2016 Opublikowano 21 marca 2016 Finał ma trwać 90 minut (z reklamami). Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 21 marca 2016 Opublikowano 21 marca 2016 Super odcinek. Piękny moment kluczowy. Ten moment w serialach, gdy prosisz w myślach żeby coś się stało i po chwili się to dzieje Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Nom, ta akcja była piękna i wreszcie Dwight ma swój komiksowy wygląd. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 co oni zrobili z Carol? ale może murzyn pójdzie jej szukać i oboje zginą Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) Spoiler z finałowego odcinka. Dotyczy losów jednej z pierwoszplanowych postaci. Mam nadzieje że to fejk edit: Poprawione Masorz Edytowane 22 marca 2016 przez Timmy 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Timmy, No ale k I_I rwa pisz czego dotyczy spojler. Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Przecież po to wrzuciłem spoilertag żeby wszyscy spoilerowi wrażliwcy omijali tego posta szerokim łukiem . Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 Czy spoiler dotyczy śmierci jakiejś pierwszoplanowej postaci? Bo jeżeli pokazali wygląd Negana to chętnie kliknę. Czasem trza precyzować o czym jest spoiler :::::::::::::::::::::::::::::: Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 banik na 10 lat może kolege naprostuje Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 22 marca 2016 Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) Czy Lucille pokazana jakiś czas temu na konferencji czy coś w tym stylu nie wyglądała inaczej? Mi to wygląda na gałąź od brzozy. Nie widać nawet drutu kolczastego. Co do obsady w S06E16...Możliwe SpoileryNa imdb w obsadzie 16 odcinka są dopisani Laurie Holden i Jon Bernthal. Gdzieś indziejprzeczytałem, że Beth i Merle też mają siępojawić. Coś ktoś wie na ten temat?Jest też Juan Gabriel Pareja czyli Morales z 1sezonu. + Dodał MODERATOR poszedł warn Edytowane 22 marca 2016 przez Masorz Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 23 marca 2016 Opublikowano 23 marca 2016 (edytowane) Nie wiem, czy to oficjalme spoilery z finału, lub nie, ale są ze strony The Spoiling Dead Fans Podobno odcinek ma zakończyć się gdy Negan bierze zamach i rozwala łeb jakieś osobie. Widok oczywiście z pierwszej osoby... - When he finally chooses, the camera view switches to the ill-fated character’s point of view, so we don’t know who has been selected. Negan bashes his/her head and their vision/the camera becomes blurry. Everybody starts shouting at the carnage. Then Negan makes a few more hits causing the ill-fated character to fall on the ground, and after a one more final hit there is a sudden fade to black. End credits, end season. Who's the victim? Nobody knows... It's a cliffhanger from hell. Edit: NOTE: At this time we CANNOT confirm the information on Negan and Lucille scene. Nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. Po prostu brak słów, oby było inaczej. Edytowane 23 marca 2016 przez Solderowy123 Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Nie wiem, czy to oficjalme spoilery z finału, lub nie, ale są ze strony The Spoiling Dead Fans Podobno odcinek ma zakończyć się gdy Negan bierze zamach i rozwala łeb jakieś osobie. Widok oczywiście z pierwszej osoby... - When he finally chooses, the camera view switches to the ill-fated character’s point of view, so we don’t know who has been selected. Negan bashes his/her head and their vision/the camera becomes blurry. Everybody starts shouting at the carnage. Then Negan makes a few more hits causing the ill-fated character to fall on the ground, and after a one more final hit there is a sudden fade to black. End credits, end season. Who's the victim? Nobody knows... It's a cliffhanger from hell. Edit: NOTE: At this time we CANNOT confirm the information on Negan and Lucille scene. Nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać. Po prostu brak słów, oby było inaczej. Jak to sie tak skonczy to posikam sie ze smiechu...totalny zart xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi