Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To przypomnę Ci- to był finał poprzedniej połówki sezonu, gdzie to odcinek zawodził w każdym możliwym aspekcie, zaczynając na pracy kamery i chujowym montażu a kończąc na nielogicznych i totalnie z dupy decyzjach bohaterów. Przypominam również o scenie z Deanną XD

O, ten sam koleś wyreżyserował dzisiejszy odcinek, będzie grubo :yao:

To przypomnę Ci- to był finał poprzedniej połówki sezonu, gdzie to odcinek zawodził w każdym możliwym aspekcie, zaczynając na pracy kamery i chujowym montażu a kończąc na nielogicznych i totalnie z dupy decyzjach bohaterów. Przypominam również o scenie z Deanną XD

O, ten sam koleś wyreżyserował dzisiejszy odcinek, będzie grubo :yao:

o jezu, to nie, tak zle nie jest

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzis odcinek był dziwny, ale nie taki zły. najpierw przeczytałem waszą opinie że jest badziewny a potem przed chwila pooglądałem... nawet ujdzie

chociaż było kilka wielkich głupot typu

czekamy na atak saviorsów ale nagle rozdzielmy sie na kilka małych grupek

to sie aż prosiło o jakieś problemy..

ale końcówka odcinka to kolejny cliffhanger...

niby daryl oberwał i rzucił krwią na kamere... ale zakładam że dostał w ramie i nic mu sie narazie nie stało... ale ogolnie kurde troche jaja sobie robią...

Opublikowano (edytowane)

obstawiam Daryla, chciałbym murzyna z kijkiem.

Jedno jest pewne, jak "odstrzelą" jakąs nieważną postać" to pie,rdole ten serial.

Abraham to również za mało.

Edytowane przez milan
Opublikowano

Watpie ze padnie na Daryla z prostego powodu....wszyscy tak obstawiaja xD

Tutaj moga tez ladnie zaskoczyc i trzymac sie komiksowej wersji zdarzen ;]

Ale czuuje w moczu ze poleci Maggie..ubicie ciezarnej..musza poleciec po bandzie bo serial traci jaja xD

Opublikowano

aktor grajacy Ricka ponoc był wstrzasniety  scenariuszem i finałem,  faktem kogo ubiją, więc ciężko mi uwierzyc ze kreci taki hype po to by okazało się ze bedziemy czekac na kolejny sezon by zobaczyc na co sapał.

Opublikowano

Ten szósty sezon to taka huśtawka - raz jest zadyma by potem pokazać dwa, trzy zombiaki na krzyż. Teraz to już wprawdzie tylko tło ale mimo wszystko ciekawi mnie finał sezonu. 

Ciekawe czy Morgan znajdzie w końcu Carol i czy przypadkiem nie odszedł już na dobre. 

Opublikowano

Ale chyba nie gorszy niż 6x08?

To było dopiero dno.

Nic nie może być tak słabe jak to, a wystarczyło pociągnąć go parę minut dłużej do sceny z Carlem i byłoby epickie zakończenie połowy sezonu. Na finał całego sezonu czekam z niecierpliwością, spoilerów unikam i czekam na wiadomo kogo z wiadomo czym

18.gif

Opublikowano

Kurde miałem zobaczyć ostatnie 3 odcinki sezonu pod rząd ale nie udało się i nadrobiłem dwa ostatnie. Ostatni rzeczywiście taki se ale zombiak z ołowianym łbem i Eugene gryzący ptaka lol. O dziwo nikt nie pisze, że w cliffhangerze

to niekoniecznie Daryl został postrzelony a Dwight, podobno podczas wystrzału nie widać rozbłysku ani łuski z jego pistoletu

Opublikowano (edytowane)

Ta scena to kolejna zmyłka, jak było w przypadku

Glenna

.

Można się domyślić, że Dwight

postrzelił Dixona w prawe ramię a w dodatku zaraza po tym powiedział "You'll be allright".

Poza tym odcinek był całkiem spoko a oczekiwałem czegoś słabego.

Edytowane przez Masorz