Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Nie ma co rozkminiać. Sezon ruszy na jesieni, to się zobaczy. Póki co nadrabiam serialowe zaległości i lecę z pierwszą serią black sails. Pomalutku się rozkręca.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Ten serialowy Negan jak dla mnie wygląda jak inna osoba w porównaniu do komiksu. Tak jakby wujek Negana, lub ojciec.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l No niestety, strasznie wąski dziadziuś. Negana miał grac chop śluński.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Wy sami jesteście dziadki. Jeffrey Dean Morgan jest pięknym i silnym heteroseksualnym mężczyzną w średnim wieku.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l No ale wuński. Negan to masa a nie patyczek. Co to robio Masorz. Edytowane 8 kwietnia 20168 l przez Tankietka
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l nie czepiajcie sie wyglądu negana skoro gov wyglądał znacznie bardziej odmiennie od komiksu
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Nie ! A gova tyż gófniano dobrali, ale było minęło, po co do tego wracać. Neg miał mieć gabaryty a nie być szczapką. Mmmmmmmmmmmmmmm. Edytowane 8 kwietnia 20168 l przez Tankietka
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Wy sami jesteście dziadki. Jeffrey Dean Morgan jest pięknym i silnym heteroseksualnym mężczyzną w średnim wieku. Również tak uważam <3.
Opublikowano 8 kwietnia 20168 l Kurcze, minął prawie tydzień a druga połowa finału nadal budzi we mnie niepokój jak sobie pomyślę o tych scenach. I w sumie przeszła mi złość za ten cliffhanger, a nawet ma to swój urok. Teraz po kolei sobie wyobrażam wszystkie osoby które mogły zginąć i każdej mi w sumie szkoda. Jest dobrze i zapowiada się ciekawie. A na tą chwilę wracam do #39 zeszytu
Opublikowano 9 kwietnia 20168 l W spoilerze zamieszczone są informacje o 7 sezonie. - Standardowo, ma być 16 odcinków, a sezon rozpocznie się w pierwszej połowie października. - Rick ma popaść w zachwianie emocjonalne i rozterki, co spowoduje, że będzie miał wątpliwości co do swoich przywódczych zdolności. - ComicBook.com Podało informację, że Negan zajmie sporą część akcji na początku sezonu. Twórcy zamierzają stworzyć nietypową relację pomiędzy Neganem i Carlem. Negan opracuje dziwny rodzaj więzi i szacunku dla Carla. -Maggie zmieni całkowicie swój charakter. Będzie ukazana jako silna kobieta. Zostanie przywódcą Hilltop (najprawdoodobniej zmiana związana będzie z utratą dziecka lub jej ukochanego - ale to już tylko spekulacje). - Ojciec Gabriel z dnia na dzień będzie co raz większym badassem. Ma odegrać znaczącą rolę podczas obrony Alexandrii. - Fansided donosi, że wiele wątków z komiksu zostanie przedstawionych w serialu. Poznamy grupę Kindgom, to bez wątpienia. Jednak nie ma żadnych informacji, czy pojawi się Ezekiel i Shiva. - Pojawią się nowi ocalali. Wśród nich wymienia się postacie z Hilltop: Earl Sutton'a i Brianna'ę. Źródła info: Comicbook.com, Fansided.com, Inquisitr.com, Cinemablend.com, Yibada.com Moim zdaniem ta cała Brianna (przyszła przyjaciółka Maggie) pojawiła się bez powodu. Przypuszczam, że w S07E01 naszą wesołą gromadkę opuści Glenn. Szkoda, sam wolę, aby odszedł Dixon, a jego wątek z Dwightem jest niepotrzebny, skoro Dwight zdradzi Negana. Edytowane 9 kwietnia 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 9 kwietnia 20168 l ogólnie te wszystkie spekulacje to każdy głupi by przewidział nic odkrywczego
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l W spoilerze zamieszczone są informacje o 7 sezonie. - Rick ma popaść w zachwianie emocjonalne i rozterki, co spowoduje, że będzie miał wątpliwości co do swoich przywódczych zdolności. Oezu, który to już raz? Ten człowiek przeżywa kryzys emocjonalny średnio 2 razy w ciągu jednego sezonu.
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l ogólnie te wszystkie spekulacje to każdy głupi by przewidział nic odkrywczego Każdy mądrzejszy to by mógł określić ze sto możliwych scenariuszy. A te informacje są jednak dość konkretne. :) :) :)
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Idą ostatnio wg komiksu dosyć wiernie więc żadna rewelacja te spekulacje. Edytowane 11 kwietnia 20168 l przez mattaman
Opublikowano 11 kwietnia 20168 l Pierwsza strona komiksu o historii Negana: Ja osobiście czekam na komiks np. o Abrahamie, lub innej postaci z ekipy Ricka, która była obecna przed pojawieniem się Negana. Edytowane 11 kwietnia 20168 l przez Solderowy123
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Youtube się zaroił od teorii nt. cliffhangera. Poniższa, z tymi włosami, jest sensowna o ile i twórcy pomyśleli o tym szczególe. Co do odgłosów to pewnie każdą teorię można przypasować.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l ja zwolniłęm filmik do x8 i słysze strzały z lasku smolenskiego, poznaje je, bo są te same które słsyzałem po katastrofie tupolewa.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Youtube się zaroił od teorii nt. cliffhangera. Poniższa, z tymi włosami, jest sensowna o ile i twórcy pomyśleli o tym szczególe. Co do odgłosów to pewnie każdą teorię można przypasować. Jak mnie bawią aż tak dokładne analizy, kiedy pewnie się okaże że sami kręcili w miarę dowolnie. A producentka serialu, Gale Anne Hurd sama też jeszcze nie wie kto umar
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Powtórzę to, co napisałem: Scena śmierci nie jest jeszcze nakręcona, nawet aktorzy nie wiedzą, kto zginął. ALE wiedzą to tylko dwie osoby (pewnie scenarzyści).