Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To tylko dlatego ze czytałeś juz komiks, obiektywnie tutaj mamy wiekszą histerię, rozciągniętą na pare scen.

Wg mnie jak ktoś nie mial styczności z komiksem, to póżniej wersja komiksowa wyda mu sie grzeczniejsza, a na pewno nie bardziej emocjonalna.

Opublikowano (edytowane)

Cofam, pisałem komentarz po

pierwszej egzekucji, drugiej sie nie spodziewalem

Wykonanie rozwalania łba pierwsza klasa.

I dobrze ze olali

ucinanie ręki, juz prison break pokazał ze za duzo z tym (pipi)enia sie potem

Edytowane przez Shen
Opublikowano

Prawie żywcem z komiksu wyjęte.

twdneganglennbffs-156650.jpg

Chyba pierwszy raz ten serial wzbudził we mnie jakieś emocje, zawsze go na przewijaniu oglądałem, żeby sobie zobaczyć co tam z(pipi)ali wzgledem komiksu.

Opublikowano

Paplanina to jest wychwalanie tego serialu jaki to jest za(pipi)isty... to że zobaczyłeś świetne wykonanie jak zombi wpierdalają mięso jeszcze o niczym nie świadczy. Może masz 15 lat i taki rzeczy cię rajcują, ale to nie zmienia faktu że fabuła to wielka dziura z dużą ilością kiepskich aktorów.

Widzę że są jeszcze na tym forum rozsądni ludzie. Seriali w swoich szczytowych momentach wart jest oceny 6/10. Reszta to już powielanie schematów z dawnych filmów scf z lat 50tych XX wieku z tą jedynie różnicą że tamte filmy działają na wyobraźnię tutaj nie działa praktycznie nic.

Opublikowano (edytowane)

Milan,

Racja, to było bezsensowne i zabierało czas na coś ważniejszego.

Abraham mnie poproostu dobił

"Suck my nuts". Jedna z moich ulubionych postaci. Aż żal było patrzeć na jego śmierć

Edytowane przez Solderowy123
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale oglądając takie masakry, które najpierw widziałem w komiksie/o których czytałem w książce, zamiast być jakoś przerażonym czy poruszonym, mam ogromny zaciesz na ryju. Szkoda mi się zrobiło

Abe'a, i w sumie nawet zacząłem żałować że Glenn nie oberwał, a tu Daryl naprawił sytuację.

Końcówka z tą muzyczką lekko z.yebana moim zdaniem, całe tempo zepsuła, ale może faktycznie była potrzebna.