Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serialu nie oglądam, ale natknąłem się na wiadomą scenę - o (pipi), jakim cudem to przeszło w ramówce amc xD?

mocne, chyba mniej mnie ruszały te egzekucje nagrywane przez isis.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Pewnie jestem troche jak baba ale mi tam

Glenna

troche szkoda. I owszem, po szesciu sezonach jeszcze nie mam dosyc Ricka i jego bandy, chociaz liczylem, ze jednak

upitoli mlodemu reke i ten bedzie pozniej chodzil z jakims hakiem

i stanie sie mega zimna (pipi) bez serca dla wrogow i swoich i Rick bedzie musial stawic kiedys czola swoim najwiekszym koszmarom.

Jednak.

Prawda jest taka, ze Carol i murzynek skumali sie z jakimis uzbrojonymi po zeby badassami i juz wszyscy wiemy, ze znow kiedys wroci i zrobi Neganowi z tylka jesien sredniowiecza.

Edytowane przez okens
Opublikowano

serialu nie oglądam, ale natknąłem się na wiadomą scenę - o (pipi), jakim cudem to przeszło w ramówce amc xD?

Najbardziej niedorzeczne jest to, że takie sceny przechodzą, a kawałek cycka czy okazjonalnie rzucony "fuck" to już absolutnie niedopuszczalne są.

Opublikowano

Szczerze, to ja już mam wyrąbane na ten serial. Śmierci

Abe i Glenna

następnego dnia mnie rozśmieszyły. Zdałem sobie sprawę, że praktycznie na pozostałe postaci mam wyj. ebane. Na tle takiego "Wołynia" lub "Młodego papieża", który okazał się rewelacją, a oczekiwałem wielkiej klapy, ten serial wypada blado, żeby nie powiedzieć, że jest to słaby przehypowany serial. Po części ten post dotyczy też GoT, ale z negatywnej strony.

Opublikowano

Najbardziej niedorzeczne jest to, że takie sceny przechodzą, a kawałek cycka czy okazjonalnie rzucony "fuck" to już absolutnie niedopuszczalne są.

poważnie w TWD nie ma wulgaryzmów? :dynia:

Opublikowano

07x02, bardzo spoko odcinek, mimo że to klasyczny spokojniak bez Ricka i głównej ekipy. Poznajemy Królestwo, nowych bohaterów i oczywiście Ezekiela z tygrysem. Bawi mnie ten jego przydu.pas azjata. Morgan przestał mnie wkurzać, chłop wychodzi na prostą. Z kolei Carol zaczyna mnie irytować, oby szybko zginęła :)

Opublikowano

Nie z serialem, bo przecież w komiksie postać Ezekhiela istnieje, Shivy też. Po prostu, jest sobie gościu, który ma tygrysa na łańcuchu. Bo czemu nie?

Całkiem spoko, chociaż wydawało mi się, że będzie trochę starszy.

Opublikowano (edytowane)

Co oni zrobili z tym serialem? Jaki tygrys? O czym wy gadacie. Ja yepcze :(

przecież taka groteska to jedna z głównych cech komiksu, także nie rozumiem problemu

a tak się spytam z ciekawości przy okazji wątku gubernatora, czy w serialu

czarna potraktowała go tak samo jak w komiksie? w sensie przypalanie, kastracja, amputacja itd.

to dopiero wyglądało jak mokry sen sadysty

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Groteska to była jak się zombie magicznie teleportowały za plecy głównych bohaterów.

Najnowszego odcinka nie widziałem jeszcze, ale patrząc po trailerach to Kingdom jest w porządku oddane a Ezekiel wporzo facio.

Opublikowano

a tak się spytam z ciekawości przy okazji wątku gubernatora, czy w serialu

czarna potraktowała go tak samo jak w komiksie? w sensie przypalanie, kastracja, amputacja itd.

to dopiero wyglądało jak mokry sen sadysty

nie, bo

gwałtu

nie było