Square 8 530 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Ciekawe ile jeszcze odcinków trzeba przemęczyć, żeby zobaczyć jakąś akcje. Jeszce tydzień, bo po mid-season finale będzie trzy miesięczna przerwa, więc jak zawsze mocny cliffhanger zaserwują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 07x01 17,03 mln widzów 07x02 12,46 mln widzów 07x03 11,72 mln widzów 07x04 11,40 mln widzów 07x05 11,00 mln widzów 07x06 10,40 mln widzów Jeżeli oglądalność nadal będzie malała, to zapewne przed All out War skasują serial. 10 milionów to bardzo duża oglądalność, z tego, co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Przy tym trendzie odcinek S26E03 jest zagrożony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Już coś tam wspominają o szybszym wprowadzeniu do serialu grupy Whisperersów , ale raczej to nie ma związku ze spadającą oglądalnością. Chyba nie muszę przypominać mnóstwa seriali, które miały bardzo niską, wręcz tragiczną oglądalność a i tak jeszcze ciągnęły po 2-3 sezony mimo tego. A ten duży spadek jest trochę sztuczny, bo tak naprawdę ogrom ludzi czekałaby zobaczyć kogo ubije Negan. Finał 6 sezonu widziało o 3 miliony mniej widzów. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Durne to się robi. 7 odcinek i ch,uj się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 e tam takie tam takie, ch,uj mnie strzelił jak wzial dzieciaka, chyba sobie z golarka bierze tez rodzinke, bo Rick znowu bedzie przeciekał. Taki dobry start sezonu, i pada na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Zabrałbym się w końcu za Walking Dead w wersji komiksowej, najchętniej po angielsku. Nie lubię czytać na ekranie, a widzę wydań różnych jest sporo, polecilibyście coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Tak, cały komiks po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Jak na walking dead to ten odcinek całkiem w porządku. W porównaniu z ostatnim tygodniem to w ogóle jest bajka. Negan to najlepsze co się przydarzyło temu serialowi od dłuższego czasu. No i wow, można było poprowadzić kilka wątków na raz, a nie skupiać się tylko na jednej postaci. Szok. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) Mnie ten serial już wynudził. Zmuszam sie do oglądania, ale i tak zamiast sie skupić na odcinku, to odpalam forumka na telefonie. A potem nie wiem o co chodzi. No, ale przy poprzednich sezonach było ciekawie, trochę znudziły mnie te zombiaki (swoją drogą, w tym sezonie jakos ich mało). Edytowane 6 grudnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Tak, cały komiks po kolei. Miałem na myśli wydanie. Są jakieś grube kompendia, pojedyncze zeszyty, twarde okładki... a fajnie byłoby mieć ostatecznie całość w jednym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Tak, cały komiks po kolei. Miałem na myśli wydanie. Są jakieś grube kompendia, pojedyncze zeszyty, twarde okładki... a fajnie byłoby mieć ostatecznie całość w jednym stylu. lista wydań: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Walking_Dead_(comic_book)#Collected_editions wszystko znajdziesz na ebay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) a czego wy jeszcze oczekujecie, przecież nie będą się co odcinek mordować nawzajem, obecny sezon jest dużo lepszy od poprzedniego, cały sezon 7 jest nakręcony, a 8 zamówiony, więc spokojnie wojnę zrobią, nawet bez widzów Edytowane 6 grudnia 2016 przez ścierpła mi noga Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Nie wiem, jak Negan wypada w komiksach, ale to co oglądam w serialu jest żenujące. Ta postać jest żałosna, jak na kogoś, kto ma wywoływać poczucie grozy i zaszczucia wśród innych. Jest monotonny, podkłada praktycznie łeb każdemu pod spluwę, celowo ich prowokuje, a z jakiegoś powodu każdy boi się pociągnąć za spust czy palnąć go przez łeb, nawet będąc na skraju załamania nerwowego, i nieraz widząc, że wszyscy wokół trzęsą portkami w jego obecności i pewnie nie mieliby nic przeciwko, gdyby zniknął. Ale nie, robią z niego wielkiego przywódce i dyktatora, który podporządkowuje sobie ludzi nic o nich nie wiedząc. Karl pojechał go zabić narażając własne życie, a skończył jako przydupas. W dodatku aktor przybiera tylko dwie postawy, z czego obie sprawiają wrażenie osoby nadrabiającej pewne kompleksy. Może w komiksach wyglądało to inaczej, może w zamyśle twórcy chcieli pokazać co innego, ale na chwilę obecną nijak im to wychodzi i osobiście nie mogę już patrzeć na ten uśmieszek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Nie wiem, jak Negan wypada w komiksach, ale to co oglądam w serialu jest żenujące. Ta postać jest żałosna, jak na kogoś, kto ma wywoływać poczucie grozy i zaszczucia wśród innych. Jest monotonny, podkłada praktycznie łeb każdemu pod spluwę, celowo ich prowokuje, a z jakiegoś powodu każdy boi się pociągnąć za spust czy palnąć go przez łeb, nawet będąc na skraju załamania nerwowego, i nieraz widząc, że wszyscy wokół trzęsą portkami w jego obecności i pewnie nie mieliby nic przeciwko, gdyby zniknął. Ale nie, robią z niego wielkiego przywódce i dyktatora, który podporządkowuje sobie ludzi nic o nich nie wiedząc. Karl pojechał go zabić narażając własne życie, a skończył jako przydupas. W dodatku aktor przybiera tylko dwie postawy, z czego obie sprawiają wrażenie osoby nadrabiającej pewne kompleksy. Może w komiksach wyglądało to inaczej, może w zamyśle twórcy chcieli pokazać co innego, ale na chwilę obecną nijak im to wychodzi i osobiście nie mogę już patrzeć na ten uśmieszek. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 jezus maria, myslalem ze batman wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 Odcinek bezpieczny? Można oglądać? Żadnych wielorybów? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 som Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 większość sie zachwyca neganem, ja jakoś go nie pokochałem, wybija sie co prawda powyżej większości innych aktorów (przynajmniej zazwyczaj) ale jednak zachwytu u mnie nie powoduje, zwłaszcza jak caly czas robi to samo. na początku to robilo wieksze wrażenie a teraz (nie)dobry tatuś negan łazi i straszy ludzi śmieszkując sobie przy tym może dlatego że negan mnie nie podnieca, a cała reszta jest daremna w (pipi) to w ogole nie czekam na nowe odcinki ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2016 (edytowane) Ja się zawiodłem na Ricku, przez 6 sezonów taki badass a teraz ci,pka, do tego z ostatnich 7 odcinków widzieliśmy go w dwóch? trzech? Edytowane 6 grudnia 2016 przez _S_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Negan stał się już parodią samego siebie. Jeszcze jeden taki odcinek i chyba odpuszczę sobie ten serial, no ile można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) Komiks jest o wiele lepszy. Przestańcie marnować czas na jakąś nedzną parodię. A kiedyś był to taki dobry serial, a teraz to poziom sitcomów. Brakuje jeszcze podkładanego śmiechu przy kwestiach Negana. Edytowane 7 grudnia 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Ze jeszcze nikt nie zrobił przeróbki z podkladanym smiechem Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 nie no Negan to się chyba nie może zdecydować czy być zakapiorem czy komediantem w stylu ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2016 Negan jest bardzo dobrze oddany, pomijając warunki fizyczne aktora jak w następnym odcinku zrobi ze Spencerem to, co w komiksie to będzie tip top Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi