Masorz 13 191 Opublikowano 15 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2016 To jest obecnie plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 (edytowane) Wymeczylem te 8 odcinków. Było słabo, nie licząc otwarcia sezonu i nawet niezłego 8 epizodu. Co nie zmienia faktu, że jakość całość wypadło źle. Powinni wzorem HBO i Gry o Tron zawęzić wątki i zakończyć serial w kolejnym sezonie. Edytowane 23 grudnia 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Dziwne masz odczucia po jednym z ciekawszych i emocjonalnych sezonów. A mnie wciąż mało <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 Ten sezon to była równia pochyła. Pierwszy odcinek mega a potem co raz więcej absurdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 moze nie pochyła ale trend znizkowy Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 (edytowane) o to mi chodzilo w sumie Edytowane 23 grudnia 2016 przez _S_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Poza zaje.bistym pierwszym odcinkiem ten sezon to absolutna padaka. Tymczasem zacząłem jakiś czas temu czytać komiks. Dotarłem do momentu, w którym Rick wypowiada słynne "we ARE the walking dead" i jak na razie czyta się to rewelacyjnie, aż trudno się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 30 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2016 Mi się cały sezon podobał, nie liczą odcinka z wielorybem Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 W końcu nadrogiłem TWD. Na razie 7 sezon świetny. Negan <3 Ale Morgan go dobrze gra. Dżizus! Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 31 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2017 W lutym ma byc kolo 5 odcinkow. Prawdopodobne, ze wyjasni sie sytuacja z Neganem? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 Jak tam nowy odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 Będzie robiony wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 poza tym będę zaskoczony jak akcja potoczy się inaczej niż ekipa ricka + wzgórze + king nie rozpie,rdola negana, na prawde chce zobaczyc inny scenariusz Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 jest ok. Jednak pomimo niskiego poziomu ostatnio, to ten kllimat zaszczucia i palki negana nad glową jest trochę emocjonujacy, widz jednak czuje brak komfortu swiata w serialu, ta mozliwosc zginiecia bo wasatemu sie cos nie spodoba, brrr. Cos tam temu serialowi udało się wykreowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2017 odcinek w klimacie tempie i na poziomie jak cały 7 sezon, czyli nie najgorzej, ale bez fajerwerków. Teraz pewnie będziemy oglądać przygotowania do końca sezonu z punktu widzenia różnych grup. Oby cały konflikt nie był aż tak sztampowy jak to się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 14 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 Ten odcinek był tak słaby, że wypompował ze mnie chęć do życia. Byłem przeciwny temu, że nagle 7 grup chce nakoorviać Negana, ale niech 'All out War' się już wydarzy. Nieważne jakim kosztem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 14 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 (edytowane) Ja też oglądałem. Nie spodobało mi się, że do Aleksandrii przybył tłum randomów ze Złomowiska. Teraz podczas wojny nikt ważny nie zginie, ani nie zostanie ranny, chyba że uśmiercą tego tygrysa tak jak w komiksie. Jak na razie tylko Negan i Simon są warci uwagi w serialu. + Dodał MODERATOR Nie ma takiego spoilerowania Edytowane 14 lutego 2017 przez Solderowy123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2017 ale moze bez spoilerow z komiksu? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) Dopiero co nadgonilem nowy odcinek. Jest sredniawo, ta nowa banda randomow mnie nie przekonuje ale bedzie przynajmniej kim walczyc z Neganem. Mam nadzieje ze budzetu im nie zabraknie na rozpierduche pod koniec sezonu. Chyba ze zostawia to jako wejscie do nastepnego sezonu Edytowane 18 lutego 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 (edytowane) Przeczytałem opis kolejnego odcinka z EPG Foxa. W spoilerze zacytuję fragment: Szeptacze prowadzą Zbawców do własnej przywódczyni, Alphy. Tam Negan udziela im bezcennej lekcji . No, muszę powiedzieć, że mnie zaskoczyli. O ile jest to oczywiście prawdziwy opis. Edytowane 18 lutego 2017 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Ten opis pasuje idealnie do jednego numeru komiksu, który był z pół roku temu. To "trochę" się pospieszyli, jeżeli to prawdziwy wyciek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 18 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2017 Okazało się, że są to wymysły ludzi z Foxa. Chyba chcieli tym opisem zwiększyć oglądalność. W EPG CP nadal jest ten opis. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Ale słabizna odcinek... Jedyny dobry moment to spotkanie Daryla z Carol Mam nadzieję, że za tydzień będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 Aż mnie gały bolą od przekręcania co chwila. Ja nie wiem, jak to wyglądało w komiksie, ale ta nowa grupa jest żenująca. Odcinek równie denny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) ja sie zdziwiłem dziś, reszta w spoilerze nie pamiętałem detali poprzedniego odcinka więc jak zobaczyłem "bande metali na złomowisku" (wszyscy z dułimi włosami ubrani na czarno) to sie zdziwilem, jak zobaczyłem ksiundza to było "ahh no tak klecha gdzieś tam w nocy wyjechał ostatnio, pewnie go złapali" no dobra złapali kleche, rick go znalazł mamy nową grupe - nie znam ich, nazywam ich "złomiarze" bo mieszkają na złomowisku - mam tylko pytanko - czy to ma jakiś związek z komiskem? była tam taka ekipa? czy to tylko jakaś randomowa grupa mięsa armatniego do zwerbowania do walki z neganem? tyle z zaskoczeń, odcinek mało może obrotny ale pare ciekawych spraw sie zdarzyło głównie chodzi mi o deryla który sie spotkał z carol - ich wzajemne uczucia przewijają sie od dawna i uważam że jest to całkiem ciekawa para. i prawodpodobnie wcześniej czy później pojawi sie sytuacja gdy jedno z nich będzie zagrożone lub gorzej, a drugie zacznie siać rozpierdol konkretny, wolał bym żeby oboje mieli sie dobrze, ale obawiam sie że serial zmierza do tego by jedna z tych dwóch silnych postaci zrobiła demolke po uszczerbku na drugiej postaci z tej pary... hm coś tak czuje niestety a jeszcze jedno co do "złomiarzy" takie bojowe wykorzystanie zombiaków - ponadziewanie ich kolcami i wypuszczenie w strone wroga - mogło by być bardzo ciekawą i mocno skuteczną taktyką. w końcu grupa negana używa zombiaków jako "żywego muru" i otacza swoją miejscówke masą zombiaków na łańcuchach itp, żeby każdy atakujący musiał sie najpierw przedrzeć przez ściane mięsa. może właśnie ci złomiarze wprowadzą dodatkową broń do walki z neganem i wypuszczą na niego stado pancerno kolczastych zombiaków - to tylko moja wyobraźnia i zgadywanka, ale mogło by to wyjść ciekawie gdyby tak zrobili Edytowane 20 lutego 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi