Solderowy123 43 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) http://satkurier.pl/news/156763/gwiazdy-the-walking-dead-po-raz-pierwszy-w-polsce.html Jestem ciekaw, kto będzie w tej Warszawie. Edytowane 21 Lutego 2017 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Odcinek beznadziejny, nudny i bezplciowy. Nowa grupa meh, walka z zombiadkiem na złomowisku meh, konflikt między zbawicielami a świtą króla mocno naciągany. Chyba jednak nie doczekamy się all out war w tym sezonie bo tępo jest slamazarne. Edytowane 21 Lutego 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 nareszcie doczekałem się chyżwara na ekranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 http://satkurier.pl/news/156763/gwiazdy-the-walking-dead-po-raz-pierwszy-w-polsce.html Jestem ciekaw, kto będzie w tej Warszawie. Abraham i Glenn Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Co, było dzisiaj prasowane? ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 http://noizz.pl/film/wiemy-kto-z-obsady-the-walking-dead-pojawi-sie-w-polsce/tx78yqc Szału nie ma. Ci aktorzy w poprzednich sezonach byli chyba trzecioplanowi... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 nie nie, walking dead ogladam w pracy. Prasuje raczej przy rewatchach, ostatnio obie planety małp na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Mieszane uczucia mam po ostatnim odcinku. Znowu ogromna nuda ale Negan i akcja z piecem troche rozruszaly ten odcinek. Jestem ciekawy czy jajoglowy podporzadkowal sie wlasnie ze strachu czy raczej wlasnie takiego miejsca poszukiwal - jak nie patrzec to jest powazany i wreszcie jest kims ''waznym''. U Ricka byl raczej nikim, ani nie umial walczyc ani za bardzo nie korzystanu z jego pomyslow czy innych wynalazkow. Oczywiscie Negan nie ma problemow z zastapywaniem swoich ulubiencow wiec ciekawe ile ta sielanka potrwa. Edytowane 28 Lutego 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Czyli tradycja zachowana? całkiem dobry początek sezonu, a potem 2/10, żeby dać nadzieję ostatnim epem? Dajcie znać smsem jak będzie coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 warto wracać do tego ? skończyłem na 5 sezonie, 8 odcinkiu śmierci beth. + Dodał MODERATOR Nie warto było spoilerować, nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Nie warto, ja wróciłem i to jest po prostu już straszliwy kupsztal. Krytykowana farma to była w porównaniu do tego co mamy teraz wartkie, dynamiczne, logiczne kino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Poprzednie 2 odcinki były tragiczne ze słabymi momentami, ale ten najnowszy już bardzo okej. Coraz bardziej się utwierdzam w tym, że na te 'fillerowe' epizody oni mają chyba inną ekipę od realizacji i reżyserów. Ten z poniedziałku dużo lepiej nakręcony, zmontowany, nawet McCreary'emu się bardziej chciało podkreślić klimat muzyką. Negan i jego maniery mi się chyba nigdy nie znudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 nie kumam niektórych, jedenz przyjemniejszych i ciekawszych odcinków tego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 WESZŁO BEZ PRASOWANKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Bo z walking dead to jest taki problem, że człowiek to ogląda co tydzień i wyobraża sobie jaki ten serial by był dobry, gdyby nie był taki zły. W tym sezonie to najlepiej się ogląda wszystko co nie dzieje się w Aleksandrii. Rick i ekipa są dla mnie już tacy nudni, że dobrze się bawię tylko na odcinkach, w których ich nie ma. No oprócz tego z Tarą czy jak ma na imię ta grubaska co była u tych amazonek, które zupełnie przypadkiem miały wielki arsenał, a teraz nasi bohaterowie usilnie potrzebują dużej ilości broni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ta ekipa ze śmietniska i ich dowódca to żenada, że o ja cię ostro p.... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 wlasnie ogladam 10. odcinek i nie chce mi sie sprawdzac kto to rezyserowal, ale odcinek jest zrealizowany w stylu filmow z lat 80, te kadry, te dialogi, zblizenia na twarze, jakbym ogladal jakies post-apo z lat 80, do tego ogladam na glosnikach z laptopa wiec dzwiek tez jest nienajlepszy, wiec juz w ogole feeling i immersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 dobra obejrzałem 6 sezon i 3 odcinki 7, z przewijaniem nudnych momentów sielanki, Carol i moralizatorskich tekstów kołczingowych nawet dało się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 12 epizod tylko dla smakoszy oreo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dla mnie odcinek sporo lepszy od dwóch ostatnich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No muszę przyznać, że ten cgi jeleń to było małe mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No muszę przyznać, że ten cgi jeleń to było małe mistrzostwo. ciekawe czy go robili na teraflopach z ps4 amator, pro czy ps5, a może scorpio xbox one two. Dzisiaj kilka niezbyt interesujących postaci, Lesba, Gej i Ksiundz, byli w dzień dobry tvn i powiedzieli tyle ciekawych rzeczy, że można by obdzielić ze dwa sezony... czyli de facto nie powiedzieli nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No i znowu bardzo słaby epizod. Robienie dramy w sytuacjach kompletnie z dupy i to popartych tzw 'questionable choices' w wykonaniu Ricka oraz Michonne. Niech coś zrobią z tym serialem bo gdyby nie Negan to byłby najgorszy sezon od czasów czwartego. Cytuj Odnośnik do komentarza
maksiu432 5 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Sezon 4 był zły ? Nie pamiętam :P no ogólnie to ja tam neutralnie do tej sytuacji jestem nastawiony ale rzeczywiście w internetach sieje się w(pipi) jesli chodzi o Ricka I Michonne :P Drzwi CAL Poznań Edytowane 13 Marca 2017 przez maksiu432 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 najlepsze jest to że gdzieś w poprzednich sezonach chowali się za murami w strachu przed walkerami a teraz sobie łażą ot tak solo albo robią pikniki I jeszcze sobie poyślałem że skoro niby tak daleko się zapuszczają w poszukiwaniu broni i jedzenia to czy nie mogą po prostu spier.dolić? Przecież Nygus nie ma we władaniu całych stanów tylko jakiś teren i dziwne też że nie ma innego zagrożenia ponad Negana co do samego odcinka to beka że oreo w dwójkę wycinają dziesiątki zombii, plus targają broń i jedzenie do tych melept ze złomowiska i a tym wciąż mało. Jak oni poza tymi swoim zmulonym zje.bami nie mają kompletnuie nic do zaoferowania XD Rysiu powinien wyciągnąć wnioski z walki z panzerwalker i zrobić armię takich. Bardziej opłacalne niż interesy z muntantami ze złomowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi