Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 9.03.2017 o 09:14, maksiu432 napisał(a):

Sezon 4 był zły ? Nie pamiętam :P no ogólnie to ja tam neutralnie do tej sytuacji jestem nastawiony ale rzeczywiście w internetach sieje się w(pipi) jesli chodzi o Ricka I Michonne :P

Źle się wyraziłem, sorki. Czwarty mi się bardzo podobał, potem było coraz gorzej i teraz mamy słaby siódmy. O, w ten sposób.

No Złomiarze porażka a tę ich liderkę bym po ryju bił kłódką w skarpetce.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

The woman 2011

Był sobie z nią słaby horror offspring na podstawie scenariusza Ketchuma (dziewczyna z sąsiedztwa) z kiepską reżyserią,gdzie grała głowną rolę matki kanibalki, 2 lata później McKee wyreżyserował sequel, poszło mu znacznie lepiej, bo nie dość że film jest ok, to do tego spotkał na swojej drodze geniusza Seana Spillane'a który zrobił mu najlepszy, najbardziej klilmatyczny i rocknroll ost w historii horrorów, swoimi własnymi recoma. Ostatecznie wyszedł całkiem głeboki horror,  z genialną muzyką, poyebanym tatuskiem, fajną córką, sexy nauczycielką, w(pipi)iającą mamuską, zboczonym syneczkiem, który zginął gdzies tam  ze średnią oceną 5-6. Obiektywnie to pasztet, dla mnie perełka.

W dniu 9.03.2017 o 10:18, _K_ napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Ucieczka wyglądałaby pewnie jak  mad max 2 ;]

Ulice pewnie są obserwowane, trzeba by  narażać dzieciaki, staruchów, do tego byli by  w punkcie wyjscia tam gdzie w 1 sezonie, camper,  geby do nakarmienia, i zombiaki, plus bandy wokół ktore raczej nie zaprosza na angielska herbatke.

Edytowane przez milan
Opublikowano
  W dniu 13.03.2017 o 17:17, Butt napisał(a):

No znowu odcinek gładko wszedł przy zmywaniu naczyń. Z tymże przy zmywaniu czas szybko leci, więc nie wiem czy to akurat zasługa odcinka.

spróbuj raz zjeść na tackach jednorazowych i porównaj.

Odcinek całkiem spoko, jak na standardy sezonu nawet jeden z najlepszych

Opublikowano (edytowane)

Boze jaki nudny byl ten odcinek.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez hav7n
Opublikowano
  W dniu 22.03.2017 o 07:42, hav7n napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)

no brzuszek Maggie to jest hit xD

przypominam że oni mają motory samochody też, wiec nie ma co się czepiac pojawiania się znikąd.  To jednak na podstawie komiksu jest.

Edytowane przez milan
Opublikowano

A co do ciąży to tam dni mijają bardzo wolno. Nieraz było tak, że w przeciągu całego sezonu minął np tydzień czasu. Albo dwa.

Odcinek byłby fajniejszy gdyby nie fakt, że cała akcja była z góry skazana na niepowodzenie.

Opublikowano
  W dniu 22.03.2017 o 09:17, _K_ napisał(a):

W dniu 22.03.2017 o 07:42, hav7n napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 1.04.2017 o 07:59, hav7n napisał(a):

Ta strzelanina do zombiakow xd. Niech oni juz ida na gole klaty z Neganem bo nuda niesamowita.

w ogóle cały ten 'napad' na lesbian village to wielkie XD

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Od kilku odcinkow starcia z zombii wcale nie budza grozy. Czy ktos nawet zostal ostatnio zagryziony przez umarlaka? Tutaj ustawili sie ladnie w koleczku i wystrzelali wszystkich co do jednego. Rozumiem ze nasi bohaterowie juz troche w tym swiecie zyja i jak najbardziej nauczyli sie eliminacji zombii ale i tak dla mnie wygladalo to troche smiesznie. Zagrozenia ze strony ludzi tez jakos nie widze. Rick potrafi sie rozprawic ze wszystkimi tylko jak widzi Negana to ma pelne gacie i musi mu robic laske. Z drugiej strony nie jest trudno dostac sie do jego bazy, a nawet sciagnac go ze snajpy z budynku na przeciwko.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez hav7n