Masorz 13 184 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Sezon 4 był zły ? Nie pamiętam :P no ogólnie to ja tam neutralnie do tej sytuacji jestem nastawiony ale rzeczywiście w internetach sieje się w(pipi) jesli chodzi o Ricka I Michonne :P Źle się wyraziłem, sorki. Czwarty mi się bardzo podobał, potem było coraz gorzej i teraz mamy słaby siódmy. O, w ten sposób. No Złomiarze porażka a tę ich liderkę bym po ryju bił kłódką w skarpetce. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 liderka wystąpiła w kultowym horrorze, więc pomimo gęby wieczny szacunek racz jej dac kanalarzu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 A cóż to za film? Jak taki dobry to może obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) The woman 2011 Był sobie z nią słaby horror offspring na podstawie scenariusza Ketchuma (dziewczyna z sąsiedztwa) z kiepską reżyserią,gdzie grała głowną rolę matki kanibalki, 2 lata później McKee wyreżyserował sequel, poszło mu znacznie lepiej, bo nie dość że film jest ok, to do tego spotkał na swojej drodze geniusza Seana Spillane'a który zrobił mu najlepszy, najbardziej klilmatyczny i rocknroll ost w historii horrorów, swoimi własnymi recoma. Ostatecznie wyszedł całkiem głeboki horror, z genialną muzyką, poyebanym tatuskiem, fajną córką, sexy nauczycielką, w(pipi)iającą mamuską, zboczonym syneczkiem, który zginął gdzies tam ze średnią oceną 5-6. Obiektywnie to pasztet, dla mnie perełka. najlepsze jest to że gdzieś w poprzednich sezonach chowali się za murami w strachu przed walkerami a teraz sobie łażą ot tak solo albo robią pikniki I jeszcze sobie poyślałem że skoro niby tak daleko się zapuszczają w poszukiwaniu broni i jedzenia to czy nie mogą po prostu spier.dolić? Przecież Nygus nie ma we władaniu całych stanów tylko jakiś teren i dziwne też że nie ma innego zagrożenia ponad Negana co do samego odcinka to beka że oreo w dwójkę wycinają dziesiątki zombii, plus targają broń i jedzenie do tych melept ze złomowiska i a tym wciąż mało. Jak oni poza tymi swoim zmulonym zje.bami nie mają kompletnuie nic do zaoferowania XD Rysiu powinien wyciągnąć wnioski z walki z panzerwalker i zrobić armię takich. Bardziej opłacalne niż interesy z muntantami ze złomowiska. Ucieczka wyglądałaby pewnie jak mad max 2 ;] Ulice pewnie są obserwowane, trzeba by narażać dzieciaki, staruchów, do tego byli by w punkcie wyjscia tam gdzie w 1 sezonie, camper, geby do nakarmienia, i zombiaki, plus bandy wokół ktore raczej nie zaprosza na angielska herbatke. Edytowane 9 Marca 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak tak polecasz to dam szansę, ale będę musiał obejrzeć pierwszą część również bo już tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza
maksiu432 5 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) No to w takim bądź razie też muszę obejrzeć :P Chociaż za horrorami to tak średnio przepadam :) Drzwi zewnętrzne Hormann Poznań Długopisy reklamowe z nadrukiem Poznań Edytowane 21 Marca 2017 przez maksiu432 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 2 najlepszy odcinek sezonu, naprawdę dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Potwierdzam. W końcu dało się to obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 No znowu odcinek gładko wszedł przy zmywaniu naczyń. Z tymże przy zmywaniu czas szybko leci, więc nie wiem czy to akurat zasługa odcinka. spróbuj raz zjeść na tackach jednorazowych i porównaj. Odcinek całkiem spoko, jak na standardy sezonu nawet jeden z najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza
maksiu432 5 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) No jak na standard sezonu... tylko czemu czasem jest tak że cały sezon traci standard :D ? Notesy reklamowe Poznań Edytowane 22 Marca 2017 przez maksiu432 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 ten upór w robieniu głupot przez bohaterów serialu jest zawstydzający dla scenarzystów. Nie da się napisać, czegoś co by miało sens ? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Sasha jest fajna, odcinek spoko, ale taki typowy most pomiedzy ciekawymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Boze jaki nudny byl ten odcinek. Negan taki badass, wszystkich rozstawia po katach, a co do czego to kazdy moze dostac sie do jego bazy i jeszcze sciagnac ze snajpy z budynku na przeciwko xd. Nie wiem co sa za ulungi w innych obozach ze jeszcze nikt na to nie wpadl. Edytowane 22 Marca 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Boze jaki nudny byl ten odcinek. Negan taki badass, wszystkich rozstawia po katach, a co do czego to kazdy moze dostac sie do jego bazy i jeszcze sciagnac ze snajpy z budynku na przeciwko xd. Nie wiem co sa za ulungi w innych obozach ze jeszcze nikt na to nie wpadl. te wszystkie obozy to są oddalone od siebie 10 min piechotą - Darryl 'gdzie sacha i ta druga?' 5min później już jest na miejscu xd W ogóle zero jakiego przejęcia zombiakami, jakby już w ogóle nie były jakimkolwiek zagrożeniem. Teraz tylko kręcenie się w kółko między 4 miejscówkami. Z tą snajpą to masz rację ale z drugiej strony oni wszyscy są Neganem, więc jak odstrzelisz oryginalnego to ktoś zajmie jego miejsce. Maggy w ciązy chyba od 15odc i zero brzuszka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) no brzuszek Maggie to jest hit xD przypominam że oni mają motory samochody też, wiec nie ma co się czepiac pojawiania się znikąd. To jednak na podstawie komiksu jest. Edytowane 22 Marca 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 A co do ciąży to tam dni mijają bardzo wolno. Nieraz było tak, że w przeciągu całego sezonu minął np tydzień czasu. Albo dwa. Odcinek byłby fajniejszy gdyby nie fakt, że cała akcja była z góry skazana na niepowodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Boze jaki nudny byl ten odcinek. Negan taki badass, wszystkich rozstawia po katach, a co do czego to kazdy moze dostac sie do jego bazy i jeszcze sciagnac ze snajpy z budynku na przeciwko xd. Nie wiem co sa za ulungi w innych obozach ze jeszcze nikt na to nie wpadl. te wszystkie obozy to są oddalone od siebie 10 min piechotą - Darryl 'gdzie sacha i ta druga?' 5min później już jest na miejscu xd W ogóle zero jakiego przejęcia zombiakami, jakby już w ogóle nie były jakimkolwiek zagrożeniem. Teraz tylko kręcenie się w kółko między 4 miejscówkami. Z tą snajpą to masz rację ale z drugiej strony oni wszyscy są Neganem, więc jak odstrzelisz oryginalnego to ktoś zajmie jego miejsce. Maggy w ciązy chyba od 15odc i zero brzuszka xd Skąd pewność, że Deryl jest na końcu? Bardziej pasuje Dwight, przydupas Negana co dostał zelazkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Up. Jestem tego samego zdania:P Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 A ja obstawiam kogoś z Królestwa. Poza tym Simon powinien dostać swój własny serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 fajny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 kurrr nie zgadlem Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ta strzelanina do zombiakow xd. Niech oni juz ida na gole klaty z Neganem bo nuda niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 co było nie tak z tą strzelanina? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ta strzelanina do zombiakow xd. Niech oni juz ida na gole klaty z Neganem bo nuda niesamowita. w ogóle cały ten 'napad' na lesbian village to wielkie XD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Od kilku odcinkow starcia z zombii wcale nie budza grozy. Czy ktos nawet zostal ostatnio zagryziony przez umarlaka? Tutaj ustawili sie ladnie w koleczku i wystrzelali wszystkich co do jednego. Rozumiem ze nasi bohaterowie juz troche w tym swiecie zyja i jak najbardziej nauczyli sie eliminacji zombii ale i tak dla mnie wygladalo to troche smiesznie. Zagrozenia ze strony ludzi tez jakos nie widze. Rick potrafi sie rozprawic ze wszystkimi tylko jak widzi Negana to ma pelne gacie i musi mu robic laske. Z drugiej strony nie jest trudno dostac sie do jego bazy, a nawet sciagnac go ze snajpy z budynku na przeciwko. Okazuje sie nawet ze sam Negan ma wrogow wsrod swoich Ale tutaj akurat sie ciesze ze taki watek sie pojawil. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi