Opublikowano 12 lipca 20177 l W dniu 12.07.2017 o 21:59, Butt napisał(a): Ja nawet nie skumałem, że tam HoF leciało Ale to kawałek z Luminiferous, a chyba tylko raz to przesłuchałem. 'Slave the hive' leciało z wymienionego przez Ciebie albumu i to jest błąd. Utwór jest z 2015 roku a akcja serialu toczy się w 2010
Opublikowano 20 lipca 20177 l Nowy sezon startuje 22 października. Edytowane 20 lipca 20177 l przez sprite
Opublikowano 21 lipca 20177 l Trailer 8 sezonu z Comic-Conu Ta końcówka Edytowane 21 lipca 20177 l przez sprite
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Kirkman i producenci TWD pozwali AMC: http://comicbook.com/thewalkingdead/amp/2017/08/14/the-walking-dead-billion-dollar-lawsuit-/
Opublikowano 20 września 20177 l A skończy się pewnie jak zawsze. 'All out war' będzie w jakichś 5 odcinkach a w pozostałych wesołe wypady za miasto i głupie narażanie życia ekipy Ricka.
Opublikowano 20 września 20177 l No ale masorz, każdy sezon się oglada dla tej "jednej sceny" ;] na koncu okazuje sie ze rodzynek był w 2 odcinkach ,a reszta to otulina dla niech.
Opublikowano 20 września 20177 l Z mojej strony nie było to jakieś wielkie narzekanie, bo jednak oglądam od początku i spin-off również. Raczej stwierdzenie faktu. Ja mam nadzieję na jak najwięcej Negana oraz Simona. O, idę poczytać komiks bo znowu o nim zapomniałem, i pewnie przez te parę miesięcy wyszły nowe zeszyty.
Opublikowano 20 września 20177 l Za to Carol zostanie terminatorem, coś jak w końcówce 4. sezonu i pamiętnej akcji z petardą. 'The future is female'.
Opublikowano 20 września 20177 l Hoho, widzę, że znowu nas czeka jakieś 10 odcinków chodzenia po lesie i prowadzenia głębokich rozmów o życiu.
Opublikowano 20 września 20177 l O widzę mojego ulubionego wieloryba. Liczę na 9 odcinków tylko o nim.
Opublikowano 22 września 20177 l W dniu 21.09.2017 o 22:12, MAJOCHEY_PL napisał(a): A wieloryb to nie umar? Czy z kimś mi się poebczylo? Dziewczyna wieloryba Pokaż ukrytą zawartość dostała w łeb z kuszy od Dwighta 2 sezony temu .
Opublikowano 8 października 20177 l A jednak? Skoro oba seriale czasowo dzieli ponad 2 i pół roku, to pewnie z TWD spotkamy kogoś, kto już od dawna nie żyje. I okaże się, że zawędrował do Meksyku/ lub na południe USA.
Opublikowano 8 października 20177 l Tylko, że ten crossover prawdopodobnie dopiero w następnym sezonie Cytat We want these shows to have their own legs and have their own stories and be their own. There are two Walking Dead shows. There is one character that is going to go from one show — that I will not name — and appear in the other show — that I will not name.” http://screenrant.com/walking-dead-fear-twd-crossover-poster/ Edytowane 8 października 20177 l przez sprite