milan 7 022 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 Te strzelaniny xD jeszcze nigdy żaden film nie był tak bardzo grą Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) Idiotycznie zrealizowana strzelanina, cgi tygrys, który dzięki jakiemuś wewnętrznemu kompasowi moralnemu wie, którzy to ci źli, postać króla Ezekiela, żenujące dialogi i 47 powtórzenie schematu "nie chciałem zabijać, ale po traumatycznych przeżyciach zamieniam się w terminatora". Gdyby 6 lat temu AMC nie wyr.uchało Darabonta i nie zatrudniło scenarzystów z łapanki, The Walking Dead mogłoby być dzisiaj w czołówce najlepszych amerykańskich seriali. Edytowane 31 października 2017 przez Pix Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 3 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2017 no nie wiem czy był chu/jowszy odcinek niż ten żenujące strzelaniny żenujące aktorstwo żenujące dialogi żenujące 'twisty' żenująca realizacja poziom pamiętników z wakacji ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Dzisiejszy odcinek na pewno lepszy od drugiego(oczywiście jak na standardy TWD). Team-up Ricka z Daryllem i zabijający Daryll bez skrupułów mocno na propsie Za to walka Jesusa z Morganem...WTF Edytowane 6 listopada 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Razem z żoną chcemy zacząć swoją przygodę z TWD jednak pojawił się pewien problem. Subskrybujemy Netflix'a i Showmax'a jednak na żadnym z tych serwisów nie ma tego serialu. I tutaj pojawia się moje pytanie. Na jakiej platformie można wygodnie, legalnie i w wysokiej jakości obejrzeć serial? Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Prawa do serialu na cały świat ma Fox International Channel, więc w polsce legalnie serial można oglądać na kanale Fox HD , zaś bodajże w Toya i UPC jest dostępna aplikacja Fox Play, gdzie dostępne są wszystkie sezony serialu. Kanał dostępny w Cyfrowym Polsacie, nc+ i w kablówkach. Wszystkie odcinki są również dostępne w aplikacji Cyfrowy Polsat GO. Edytowane 7 listopada 2017 przez Solderowy123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 jeszcze gorzej niz poprzednio, chyba ze ktos lubi homosiów i długie pocalunki na dowidzenia. Nastepny odcinek zapowiada sie za to... jeszcze gorzej, subboss CKM, materiał na 50 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Smutny odcinek. W grupie Ricka poległo wielu statystów. A, no i gej Eric, do którego wszyscy widzowie byli bardzo przywiązani. Niesamowicie ważna rola trzecioplanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Jak na razie najsłabszy odcinek, ciekawe czy będzie jeszcze słabszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Nie wiem czy w historii kinematografii aktor bardziej nie potrafil ukryć zohydzenia do partnera z planu, jak całował Eryka Pięknego to prawie się zrzygał. Nawet po jego smierci zamiast płakać to się śmial. Na koniec akcja z dzieckiem, nie wiem (pipi) Maggie obchodzi ze miał przyjsc z Erykiem na kolacje xD btw: Maggie chyba powinna się martwić, w serialu chyba juz 3 lata jest w ciąży a nadal nie ma brzucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Pix, Milan- nie spoilerujcie bo od następnych pójdą warny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Już sobie wyobrażam tych zbulwersowanych użytkowników forumka, którzy przez przypadek dowiedzeli się, że w wybitnym serialu zwanym The Walking Dead zginęła arcyważna postać trzecioplanowa znana jako PEDAŁ ERIC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Jeszcze chyba zaden sezon serialu nie zacza sie tak slabo jak ten. Bylem troche nahajpowany tym calym all out war ale wyszla kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Cała ta relacja Gubernatora z Maggie, kto to napisał. Oglądając ten sezon czuje się bardzo źle ze straconym czasem, czy tak sie czuje na codzien widz arrowa/flasha/supergirl/.../...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Z trudem nadgoniłem dwa pierwsze odcinki tego sezonu i naprawdę nie wiem, czy chcę kontynuować, bo zaczyna mieć to znamiona masochizmu. Absurd goni absurd, a wszystko to w ciągłym akompaniamencie strzelania wagonami kapiszonów i chowania się jak w Nagiej Broni za najwyraźniej pancernymi osłonami z przerdzewiałej blachy falistej... Idę chyba lepiej nadrabiać Z Nation. :/ Edytowane 7 listopada 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Straszne gunwo te trzy odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Cała ta relacja Gubernatora z Maggie, kto to napisał. Oglądając ten sezon czuje się bardzo źle ze straconym czasem, czy tak sie czuje na codzien widz arrowa/flasha/supergirl/.../...? No zdecydowanie Supergirl przoduje w byciu guwnem. A spoiler to spoiler, nie ma co się przegadywać i stosować sarkazmu tylko od razu chować takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Nie wiem czy ktokolwiek na forumie ogląda Supergirl. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Spojrzałem do tematu, ty, farmer i chyba masorz. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 (edytowane) Ale ty głupi jesteś omg. Myślałem, że czytać umiesz ale i to cie przerasta xDD Edytowane 7 listopada 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2017 Możesz sobie obrażać, ale to ty zachwycasz się strzelaninką zza drzwi Ricka i Darylla w tym beznadziejnym 3 odcinku, podczas gdy reszta ma moralniaka po ogladąniu;] Nie wiem po co offtopujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 japierdl myśalłem że nie może być gorszego odcinka od poprzedniego ... A JEDNAK XD też macie taki feeling jakbyście oglądali jakiś trzecioligowy serial z lat '90? ktoś może porównać czy w komiksowym all out war też było tyle debilizmów? Masorz? TE DIALOGI, TE EMOCJE KUR/WA XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 No trochę jakbym oglądał jakąś Xenę czy Herkulesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 japierdl myśalłem że nie może być gorszego odcinka od poprzedniego ... A JEDNAK XD też macie taki feeling jakbyście oglądali jakiś trzecioligowy serial z lat '90? ktoś może porównać czy w komiksowym all out war też było tyle debilizmów? Masorz? TE DIALOGI, TE EMOCJE KUR/WA XD Jakieś debilizmy pewnie się znalazły, ale już tak szczegółowo nie pamiętam, bo czytałem to 2,5 roku temu. A co do serialu to powiem Ci wieczorem, bo tych dwóch ostatnich odcinków jeszcze nie oglądałem. 'All out war' było chyba najlepszym komiksowym 'arc'iem' i jak go spierdolą to będę mocno zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 8 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2017 Dla mnie lepsza była komiksowa walka o więzienie. Więcej ofiar, była większa dramaturgia, a podczas wojny z Neganem Zginęły głównie same randomy i tygrys Ósmego sezonu nie oglądałem jeszcze, lecz po przeczytaniu opinii w internecie, też chyba sobie odpuszczę dalsze oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi