Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Nie kuś. Nie dam się. Koniec z męczeniem tego crapa :sapek:

Edytowane przez Frantik

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 236 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Lol, za daleko  w to zabrnąłem,  płyniemy do końca, na dnie szamba musi być korek by  to spuścić.

Opublikowano

Cisza? Czyżby dobry odcinek? Nie powiem, lepiej to się oglądało niż w pierwszej połowie sezonu. Chyba, że to przerwa wpłynęła na odbiór epa

Opublikowano

Ja pie,rdo,le, nie powiem, fakt kto umiera, i  co mówi czasami, mogła scisnąć za gardło, ale do licha, nie wiem czy kiedykolwiek serial widział tak zywotnego i  gadatliwego ugryzionego xD

pokazał wości, nakarmił, zasadził drzewko, zdazyl pogadac z Neganem, i  jeszcze całą noc wyznawał kazdemu miłość. Poważnie to przeciagneli, zamiast krócej i mocniej, to rozwlekli Na pewno pozegnanie z przyszywaną siostrą to jedna z lepszych scen  w tym serialu, tym bardziej jak się ma bardzo podobną córkę w realu ;/

Pominę milczeniem przygody murzyna z Xami, jak ten młody się zakradl o  tak niezauwazony za plecy goscia na koncu, no mega zagadka, smieszne tez bylo przebijanie glów patykiem bez zadnego naporu.

No jest ok, ale przejdzmy do akcji  gentlemans.

Opublikowano

chu/jnia z grzybnią, nie ma co się napalać

Edytowane przez tukan

Opublikowano

Ale żenujący serial, wszystkie sceny z Carlem skipowałem, w ogóle cały odcinek można było skipnąć. 

Opublikowano

No i, (pipia)a, obejrzałem :frog:

Zombiaki mające łby chyba z masła, to już standard w tym serialu, ale nie wiedziałem, że do ludzi też się to aplikuje :kaz:

Odcinek jak dla mnie taki sobie. Były gorsze, były trochę lepsze. Zamulania z Coralem akurat się spodziewałem. Dobrze, że chociaż

Pokaż ukrytą zawartość

, bo to byłoby już zupełne fucklogic.

Opublikowano

Możliwe, tylko że już zdążyłem zapomnieć jak się ten odcinek zaczął. :)

Opublikowano

Najnowszy odcinek i znowu myśl: po cholerę ja to jeszcze oglądam.

Pokaż ukrytą zawartość

Podobał mi się ostatni dialog, w sumie to czekam tylko, aż Rick stanie się chorym skur.wielem gorszym niż Negan.

Opublikowano

Nudny, ale nie było źle, rozmowa na końcu bardzo fajna.

Całe  auki Carla wzieły  w łeb, dziwne że w zeszłym tygodniu nie padła kwestia "synu, wiem ze umierasz, ale nie pier,dol mi  tych pacyfistycznych pierdół".

Opublikowano

No i bardzo dobrze, że Rick z lamusami się nie pieści.

Opublikowano

No dzisiaj w miarę, ale cały czas widać że akcje zostawiają na koniec. Więc trzeba przeboleć te pare odcinków.

Opublikowano

Pewnie cały budżet na to zarezerwowali i teraz trzeba się męczyć z takimi gunwami.

Opublikowano

Pytanie: który to odcinek, gdzie

Pokaż ukrytą zawartość

Był to ostatni odcinek, który obejrzałem i się zastanawiam, czy to kontynuować...

Opublikowano

Dzisiaj dla odmiany całkiem mi się podobało, fajne podchody z tego wyszły.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Szwed

Opublikowano
  W dniu 19.03.2018 o 14:42, Szwed napisał(a):

Dzisiaj dla odmiany całkiem mi się podobało, fajne podchody z tego wyszły.

Pokaż ukrytą zawartość

W komiksie ostatnio...

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Solderowy123