Frantik 2 567 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 (edytowane) Nie kuś. Nie dam się. Koniec z męczeniem tego crapa Edytowane 26 lutego 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Lol, za daleko w to zabrnąłem, płyniemy do końca, na dnie szamba musi być korek by to spuścić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 (edytowane) Przynajmniej dobre noty zgarnia nowy ep Edytowane 26 lutego 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 26 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2018 Cisza? Czyżby dobry odcinek? Nie powiem, lepiej to się oglądało niż w pierwszej połowie sezonu. Chyba, że to przerwa wpłynęła na odbiór epa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 Ja pie,rdo,le, nie powiem, fakt kto umiera, i co mówi czasami, mogła scisnąć za gardło, ale do licha, nie wiem czy kiedykolwiek serial widział tak zywotnego i gadatliwego ugryzionego xD pokazał wości, nakarmił, zasadził drzewko, zdazyl pogadac z Neganem, i jeszcze całą noc wyznawał kazdemu miłość. Poważnie to przeciagneli, zamiast krócej i mocniej, to rozwlekli Na pewno pozegnanie z przyszywaną siostrą to jedna z lepszych scen w tym serialu, tym bardziej jak się ma bardzo podobną córkę w realu ;/ Pominę milczeniem przygody murzyna z Xami, jak ten młody się zakradl o tak niezauwazony za plecy goscia na koncu, no mega zagadka, smieszne tez bylo przebijanie glów patykiem bez zadnego naporu. No jest ok, ale przejdzmy do akcji gentlemans. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2018 (edytowane) chu/jnia z grzybnią, nie ma co się napalać Edytowane 27 lutego 2018 przez tukan Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 Ale żenujący serial, wszystkie sceny z Carlem skipowałem, w ogóle cały odcinek można było skipnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 1 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2018 jak czekoladowy samuraj zaczął robić szaszłyki patykiem z twardych jak kość czaszek a potem kiełbasę to zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 No i, (pipia)a, obejrzałem Zombiaki mające łby chyba z masła, to już standard w tym serialu, ale nie wiedziałem, że do ludzi też się to aplikuje Odcinek jak dla mnie taki sobie. Były gorsze, były trochę lepsze. Zamulania z Coralem akurat się spodziewałem. Dobrze, że chociaż cudownie nie ozdrowiał , bo to byłoby już zupełne fucklogic. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 Ale początek epa to im się udał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2018 Możliwe, tylko że już zdążyłem zapomnieć jak się ten odcinek zaczął. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Najnowszy odcinek i znowu myśl: po cholerę ja to jeszcze oglądam. Ładne zaoranie wątku śmieciarzy - do piachu, a głównodowodząca będzie prowadziła jakąś swoją chorą wendettę pewnie teraz. Podobał mi się ostatni dialog, w sumie to czekam tylko, aż Rick stanie się chorym skur.wielem gorszym niż Negan. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 no ale w zalewie krwistego szlamu i tak nie najgorszy ten odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2018 Nudny, ale nie było źle, rozmowa na końcu bardzo fajna. Całe auki Carla wzieły w łeb, dziwne że w zeszłym tygodniu nie padła kwestia "synu, wiem ze umierasz, ale nie pier,dol mi tych pacyfistycznych pierdół". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 6 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2018 No i bardzo dobrze, że Rick z lamusami się nie pieści. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 No dzisiaj w miarę, ale cały czas widać że akcje zostawiają na koniec. Więc trzeba przeboleć te pare odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Finał ma być "TOO BIG" pewnie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Pewnie cały budżet na to zarezerwowali i teraz trzeba się męczyć z takimi gunwami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Pytanie: który to odcinek, gdzie Glenn zostaje niby pożarty przez zombie? Był to ostatni odcinek, który obejrzałem i się zastanawiam, czy to kontynuować... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 @Shagohad S06E03 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 No to sporo do nadrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 Przygotuj się do nurkowania Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 19 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2018 (edytowane) Dzisiaj dla odmiany całkiem mi się podobało, fajne podchody z tego wyszły. Po(pipi)us z GTA się doigra - Negan już wie, więc to tylko kwestia czasu, aż Dwayne albo Negan go pozbawią łba. Śmieszna babcia ze skautami przekazująca wiedzę na temat życia. Myślałem, że może ma jakieś inne ciekawe wieści, a tu plany na infrastrukturę. No ale jakoś musieli do tego dojść. W komiksie chyba nie było nikogo takiego, nie? Aha, powrót złomiary w sumie spodziewany, ale co ona może zrobić? Skoro go nie zabiła teraz to co, zawiezie do Hilltop i będzie siedział w więzieniu? Edytowane 19 marca 2018 przez Szwed Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2018 (edytowane) 17 godzin temu, Szwed napisał: Dzisiaj dla odmiany całkiem mi się podobało, fajne podchody z tego wyszły. Ukryj zawartość Śmieszna babcia ze skautami przekazująca wiedzę na temat życia. Myślałem, że może ma jakieś inne ciekawe wieści, a tu plany na infrastrukturę. No ale jakoś musieli do tego dojść. W komiksie chyba nie było nikogo takiego, nie? W komiksie ostatnio... W najnowszym tomie "New World Order" pojawia się pewna kobieta o tym samym imieniu, która dowodzi osadą, którą ponoć zamieszkuje 50 tysięcy osób. Edytowane 20 marca 2018 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi