milan 7 022 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 Odcinek najlepszy w sezonie na razie, co nie świadczy jakos dobrze o nim. No ale nie patrzy się darowanemu krakenowi w zęby, niech chociaż utrzymają tempo. Szkoda ze nie uciął Neganowi chociaż palców. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 20 marca 2018 Opublikowano 20 marca 2018 Też o tym myślałem, w sumie ciekawa zamiana ról z komiksu by była . Ale twórcy mówili wiele razy, że żałują tej decyzji w komiksie, więc wątpię żeby się do tego odnieśli. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 I dzisiejszy odcinek też bardzo dobry jak na ten sezon. W końcu coś się dzieje. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 Ładnie tam chleją w tej chacie ze wyjacy zombie spadajacy ze schodów stylem kevina samego w domu nie budzi nikogo xD Jaja. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 marca 2018 Opublikowano 26 marca 2018 No i nie slyszeli karabinu młodego xD w zasadzie to już wszystko mają w du,pie, związaek przyczynowo skutkowy nie istnieje, karabiny z tłumikami, wygłuszacze stopni, lampa w podłodze lala,lala la, lala la 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 27 marca 2018 Opublikowano 27 marca 2018 dobre stężenie debilizmu i chyba cytat sezonu miszon do ryszarda "przyniosłam ci rzepe" XD MEGI jest dalej w ciąży? Coś jej ten brzuch nie rośnie. Chyba że przegapiłem jakieś poronienie. Cytuj
Frantik 2 574 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 (edytowane) O, dobre pytanie. Ja myślałem, że już urodziła... W sumie co za różnica? Edytowane 28 marca 2018 przez Frantik Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 no jeden z lepszych odcinków sezonu, co nie brzmi wcale jakoś super hura optymistycznie.. ale jedna rzeczy wali po oczach. Jak już jest potrzebna scena gdzie giną ludzie 2-3-4 planowi, to przynajmniej by się postarali raz na 3 odcinki ich pokazać, żeby coś powiedzieli, coś zrobili. Bo giną ludzie na których nikomu nie zależy. W takim The 100, jak by go nie oceniać, to jednak potrafili zrobić tak, że 2-3 planowa postać zostawała widzowi w pamięci, tutaj po za paroma wyjątkami to tylko statystyczne mięso jest. No ale bliżej niż dalej przemęczymy się do 16 epizodu, który pewnie będzie kulminacją głupoty Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Widzę że wszyscy równie jak ja zachwyceni ostatnim odcinkiem i się wstydzą ze oglądali xD Chyba najgorszy w historii, każda historyjka w tym g,ownianym odcinku była tak idiotyczna, nayebana głupotami albo smętami że głowa mała. I ten murzyn który kładzie kijek na głowie człowieka a ten wbija się jak w masło xD Niech to g,owno sie skonczy, najlepsze ze przez ten poziom nawet jak na koniec bedzie jakaś bomba, to nikogo nie będzie już zal, w zasadzie chciałbym zeby ich wszystkich wysadzili w tej aleksandrii i tylko uratowała sie córka Ricka. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Helikopter był fajny, nie oszukuj. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Najlepsza była akcja z zombiakami. Zaatakowały zbawców, a tego murzyna i szeryfa nawet nie tknęły. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ta cała akcja z przywiazaniem Negana, zdjeciami, flarą, zombiakiem, walizką to czuje grubsza sprawa niż całe LOST. Ludzie latami będą rozmyślać co i dlaczego tam się wydarzyło. 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 gorzej bo ponoć chcą pomieszać TWD z FTWD, to dopiero będą wygibasy, żeby to skleić. Nie dość, że mnie wkurzał mudżin w TWD, to teraz idzie robić głupie miny do spin offu Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 2 godziny temu, sprite napisał: Helikopter był fajny, nie oszukuj. Skad ten helikopter byl wlasnie? 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Tylko Jadis wie. Już drugi raz się w tym sezonie pojawił. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) Showrunner o 9 sezonie Cytat This show will be very much a new show next year and with a bigger, new narrative. It was something I was really excited about getting into even before season 8. And so there was just a certain weight in the air of the kind of conclusion that we were getting closer to. It was a weird graduation for everybody. https://screenrant.com/walking-dead-season-9-new-show/ Edytowane 12 kwietnia 2018 przez sprite Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ch,uj wie o czym oni pier,dolili że ten sezon nas zniszczy xD Nawet nie próbuję wymyślać co było dobrego w finale, w zasadzie pewnie tylko to ze trzymają się trochę komiksu, no ale ich inwencja twórcza z wybuchającymi pistoletami to naprawdę coś. Jak dobrze ze nikt z setek bandziorów nie pomyślał by wcześniej dla próvy strzelić, jak dobrze ze wszyscy strzelili w tym samym czasie. Jedyne co jest super to że poziom cozekiwania na kolejny sezon = 0, więc jak kiedyś się zjawi s09e01 to moze się wlączy. murzyn co odpie,rdala to już w ogóle nie wiem, chyba chciałby dostać jakiegoś Globa. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Serial stoczył się na totalne dno, a takie były fajne dwa pierwsze sezony Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) O kurde, ale guwno xDDDDDDDDDDDD No nie mogę, to był ten długo zapowiadany finał z przytupem? To nieźle, bo nie jest to przytup o jakim pomyślałem, ale niczego się po tym serialu już nie spodziewam więc spoko. Cały plan odwalony perfekcyjnie - wpadają w pułapkę, ale przecież nie, Eugene zrobił fałszywą amunicję której nikt nie przetestował! Eureka XDDDD Do tego te wszystkie zwroty akcji, te leśne baby pojawiające się totalnie znikąd! Dobrze, że chociaż Negana zostawili. Mam nadzieję, że Dwayne wróci, bo on jest całkiem fajną postacią. Saviorsi tak bezgranicznie popierali Negana a teraz nagle wszyscy od razu łapy w górę? Bez żadnego prostestu? I Rick tak po prostu ufa, a nie wie, że Maggie już coś knuje? Boże, to jest chyba najgłupsze w tym wszystkim. Znają się z Maggie prawie najdłużej, od początku apokalipsy, a ona oczywiście będzie główną złą nowego sezonu xDDDDDDDDDDD CO. Negan będzie siedział w klatce, ale z kim on będzie teraz rozmawiał? Z małolatą? Czy może Maggie będzie chodzić i jednak się nawróci? NO I GDZIE DO CHOLERY PODZIAŁ SIĘ HELIKOPTER? A może oni wszyscy żyją w świecie jak "Truman Show"? Aha, i po co do cholery były te witraże na drzewie? XD Edytowane 16 kwietnia 2018 przez Szwed Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Ten serial nie ma już nic w zasadzie. Cały sezon Lucilla chyba ani razu nie zadziałała. Po prostu wszystko kurfa źle. Rozumiem ze odbudowaną osadę nazwą Carl City. Kowal nie oglądaj 1 Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 (edytowane) I pomnik Carla na wejściu Finał mocno średni. Największy cringe miałem jak amazonki koktajlami mołotowa zaczęły rzucać. Edytowane 16 kwietnia 2018 przez sprite Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 kuźwa jakbym oglądał finał pucharu inter toto, ten serial tak bardzo cierpi na tym, że trzeba zadowolić fanów komiksu, że to przerasta wszelkie granice. Dali by sobie już spokój. Nudno, bez wyrazistych postaci, bez wyrazistych dialogów, zmian akcji. Nawet spojlerów nie trzeba czytać, żeby wiedzieć co się odjaniepawli. 4/10 a cały sezon 3/10 bo 3 odcinki były znośne. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 16 kwietnia 2018 Opublikowano 16 kwietnia 2018 I ta cała pseudo przemiana szeryfa. Cały sezon ponoć zabijał wszystko co się rusza, przeczytał list od gów.niarza, i nagle zmienił się jego światopogląd. Dodatkowo podejmuje decyzje, nie pytając nikogo innego o zdanie xd. A tak poza tym zakończenie rozczarowujące, tak samo jak w komiksie. Teraz przez dziesięć sezonów ten pseudo Negan będzie sadził pomidory w osadzie. Dodatkowo ta końcówka z Maggie, jakby miała być kolejnym wrogiem Agenta 007 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi