milan 7 022 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wszystko było zyebane, te nagłe wyrzuty sumienia mudzina ze pozabijali uciekinierów. Ogólnie Morgan to najgorsza postać w historii serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Spodziewałem sié, że może być słabo. No ale żeby aż takie gunwo? Szkoda strzępić ryja. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Morgan teraz tu wojuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja skończyłem oglądać na 6. sezonie i specjalnie mnie nie ciągnie, żeby zobaczyć co się działo dalej. Serial zszedł na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Czyli skończyłeś sezon na odcinku w którym Negan wybierał ofiarę, ja pier,dole, akurat na jednym z najmocniejszych momentów w dziejach seriali. I w ogóle Cie nie interesowało kogo zabił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Miałem nadzieje, ze watek Zbawcow zostanie juz raz na zawsze zamkniety, a tu nie - lipa. Final mega rozczarowujacy. Walka Ricka z Neganem bez napiecia. Przez 3 sezony Rick pragnal go zabic za wszelka cene, a teraz nagla przemiana z dup.y? Porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 9 godzin temu, milan napisał: Czyli skończyłeś sezon na odcinku w którym Negan wybierał ofiarę, ja pier,dole, akurat na jednym z najmocniejszych momentów w dziejach seriali. I w ogóle Cie nie interesowało kogo zabił. Jak zobaczyłem potem kogo to właśnie już przestałem oglądać i do tego potem jakieś samozwańcze rycerzyki, czarny król z tygrysem, stężenie glupoty zrobilo się na tyle duże, że dałem sobie spokój. I tak TWD powinno wygrać plebiscyt na Top 10 how to kill good show. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Oglądam z musu, zacząłem oglądać ten sezon, to już go dokończę, ale nigdy tak się nie wynudziłem. Z seriali-tasiemców, to chyba tylko Breaking Bad trzymał poziom mimo pięciu sezonów. Tu im dalszy sezon, tym gorzej, a już najśmieszniejsze były Losty z kosmitami i Prison Break w kolejnym już wiezieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja oglądam tak z przyzwyczajenia. Ta akcja z Maggie hehe. Naprawdę już nie mają pomysłów. Najlepszy dla mnie odcinek ze wszystkich sezonów to ten co Negan wykonywał egzekucje swoją pałką. A jako całość sezonów to 1 i 2 najlepsze. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Przecież te pierdy na farmie to jeszcze większy syf niż obecne sezony, bądźmy poważni. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Gdy ogladasz serial ktory ma najlepsze odcinki w ktorym gina glowni bohaterowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Najgorsza oglądalność finału od czasu pierwszego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 W dniu 16.04.2018 o 17:08, Szwed napisał: O kurde, ale guwno xDDDDDDDDDDDD No nie mogę, to był ten długo zapowiadany finał z przytupem? To nieźle, bo nie jest to przytup o jakim pomyślałem, ale niczego się po tym serialu już nie spodziewam więc spoko. Ukryj zawartość Cały plan odwalony perfekcyjnie - wpadają w pułapkę, ale przecież nie, Eugene zrobił fałszywą amunicję której nikt nie przetestował! Eureka XDDDD Do tego te wszystkie zwroty akcji, te leśne baby pojawiające się totalnie znikąd! Dobrze, że chociaż Negana zostawili. Mam nadzieję, że Dwayne wróci, bo on jest całkiem fajną postacią. Saviorsi tak bezgranicznie popierali Negana a teraz nagle wszyscy od razu łapy w górę? Bez żadnego prostestu? I Rick tak po prostu ufa, a nie wie, że Maggie już coś knuje? Boże, to jest chyba najgłupsze w tym wszystkim. Znają się z Maggie prawie najdłużej, od początku apokalipsy, a ona oczywiście będzie główną złą nowego sezonu xDDDDDDDDDDD CO. Negan będzie siedział w klatce, ale z kim on będzie teraz rozmawiał? Z małolatą? Czy może Maggie będzie chodzić i jednak się nawróci? NO I GDZIE DO CHOLERY PODZIAŁ SIĘ HELIKOPTER? A może oni wszyscy żyją w świecie jak "Truman Show"? Aha, i po co do cholery były te witraże na drzewie? XD W dniu 16.04.2018 o 17:20, milan napisał: Ten serial nie ma już nic w zasadzie. Cały sezon Lucilla chyba ani razu nie zadziałała. Po prostu wszystko kurfa źle. Rozumiem ze odbudowaną osadę nazwą Carl City. Kowal nie oglądaj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD - witraże na drzewie tylko po to by Rysio mógła kawałkiem szkła dziabnąć Nygusa XD - trójca zdrajców XD jeszcze Jezus w tej ekipe, przecież on prawie święty - helikopter pewnie wjedzie w pierwszym epie kolejnego sezonu, Rysio wyskoczy z chlebem i solą a trójca będzie chciała naku.rwiać, konflikt interesów, w połowie sezonu uwolnią Nygusa Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Maggie jednak zagra w 9 sezonie https://screenrant.com/walking-dead-lauren-cohan-season-9-return/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 z tego co było widać w finale to będzie nawet jedną z głównych postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Już dawno było mówione, że opuszcza serial po 8 sezonie. Sama aktorka się wypowiadała, że to jej ostatnia seria. Jak widać nie wypalił ten jej nowy serial i trzeba było zostać Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Andrew Lincoln kończy przygodę z TWD po nadchodzącym sezonie :/ Edytowane 29 Maja 2018 przez Timmy Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Jeszcze nie potwierdzone. Daryl ma przejąć główną rolę. Ta seria umrze już bez Ricka. Edytowane 29 Maja 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) 11 godzin temu, sprite napisał: Ta seria umrze już bez Ricka. Płakał po niej raczej nie będę Niech Ryk schodzi ze sceny póki jeszcze może jako tako z twarzą. I tak wydaje mi się, że Reedus ma większy fanbase. Pod tym kątem to niegłupi zamiennik. Edytowane 30 Maja 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Niech głównym bohaterem zostanie biust conchity Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Rick się zmywa w połowie serialu. Ma grać do 9 epizodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukanio 3 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Czyli mamy fajny spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 1 godzinę temu, ukanio napisał: Czyli mamy fajny spoiler. Uwaga spoiler. Rick rezygnuje, bo ten serial jest c h u j o w y 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Nie zdziwię się jeśli... Szeryf, wdowa, oraz samurajka zakończą przygodę z serialem z głowami nabitymi na pal szeptaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi