Opublikowano 31 maja 20186 l Nie wiem skąd macie aż tak daleko posunięte wnioski. Lincoln odchodzi to fakt, ale reszta (Cohan oraz Gurira) ma póki co kontrakt na 6 odcinków. Zresztą to samo Lincoln. Jego też nieraz nie było parę epów, więc 6 odcinków dla Maggie może trwać nawet cały sezon (aktorka znalazła główną rolę w serialu Whiskey Cavalier i musi to pogodzić).
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Teraz Daryl będzie sam ciągnął ten upadający serial.. chociaż w sumie to chyba i tak bardziej popularna postać niż sam Rick. Stawiam, że niezłą akcje twórcy szykują na połowę sezonu aby zwrócił swoją uwagę..odejście Ricka to dobry materiał na to.
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Ja już tego nie oglądam. Od 7. sezonu to leci tak w dół, że masakra. Szkoda czasu na to.
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Daryl jest mega popularny, ale na pozycji lidera serialu będzie musiał zacząć gadać i kupić sobie duże wiadro charyzmy. Jeżeli do tego faktycznie dojdzie.
Opublikowano 3 czerwca 20186 l To guwno jest dalej produkowane? A tymczasem nie ma planów na 4 sezon ash vs evil dead. Co ten swiat to ja nawet ;/
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Cytat Lauren Cohan’s The Walking Dead exit confirmed https://www.flickeringmyth.com/2018/06/lauren-cohans-the-walking-dead-exit-confirmed/ Jak to szło z tym tonącym okrętem?
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 57 minut temu, ukanio napisał: No to jeszcze Daryl i po serialu. Naucz się czytać, plz.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Spoiler odnosnie nowego sezonu Spoiler Edytowane 4 czerwca 20186 l przez smoo
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 9 godzin temu, sprite napisał: Naucz się czytać, plz. Nie mówię przecież teraz bo sporą sumkę zgarnie, ale np. w następnym sezonie..plz trochę więcej wyobraźni do przodu. Edytowane 4 czerwca 20186 l przez ukanio
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Ten serial pownien się skończyć ponieważ był ch,ujowy i uzależnił mnóstwo widzów na zasadzie dynastii i klanu, jak się obejrzało 8 sezonó to dziewiątego nie obejrze?? Powinien zdechnąć po pierwszym uderzeniu Lucille, wszystko po nim to tragedia i komizm. haha, jak teraz myśle, to na ile sezonów oni nas nabrali tym jendym odcinkiem z Lucille? 2 czy 3 sezony? niesamowite
Opublikowano 4 czerwca 20186 l nie wiem czy lost i prison break nie zostały przebite w s(pipi)eniu, ostatniego sezonu nawet nie oglądałem
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W 9 sezonie ponoć znowu zobaczymy Ostatni raz pojawił się we flashbackach chyba w 3 sezonie, ale co tam
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Nie ponoć, tylko już potwierdzone. W jednym epie będzie Pojawi się pewnie we flashbackach albo halucynacjach Ricka. Edytowane 19 czerwca 20186 l przez sprite
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Shane był jedną z najlepszych postaci tego serialu, i nie dziwię się, że jego powrotem (nawet w formie flashbacku) chcą ratować śmierdzącą, tonącą łajbę.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Shane miał wielkie dziwne uszy, i to jedyne co pamiętam z jego udziału w tym serialu.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Będzie time jump w 9 sezonie. “What’s really fun for me is we’re working on a season that has a really fresh look and feel...We’re playing with time in the story, we’re jumping forward in time.” https://screenrant.com/walking-dead-season-9-time-jump/
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, milan napisał: Shane miał wielkie dziwne uszy, i to jedyne co pamiętam z jego udziału w tym serialu. Miał jeszcze akcje z Lori w lesie.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l 8 godzin temu, milan napisał: Shane miał wielkie dziwne uszy, i to jedyne co pamiętam z jego udziału w tym serialu. I jeszcze ten gest.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l W dniu 21.06.2018 o 11:08, sprite napisał: Będzie time jump w 9 sezonie. https://screenrant.com/walking-dead-season-9-time-jump/ Czyli tutaj zgodnie z komiksami. Shane super, nie obrażać mi tu!