Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem skąd macie aż tak daleko posunięte wnioski. Lincoln odchodzi to fakt, ale reszta (Cohan oraz Gurira) ma póki co kontrakt na 6 odcinków. Zresztą to samo Lincoln. Jego też nieraz nie było parę epów, więc 6 odcinków dla Maggie może trwać nawet cały sezon (aktorka znalazła główną rolę w serialu Whiskey Cavalier i musi to pogodzić).

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Teraz Daryl będzie sam ciągnął ten upadający serial.. chociaż w sumie to chyba i tak bardziej popularna postać niż sam Rick. Stawiam, że niezłą akcje twórcy szykują na połowę sezonu aby zwrócił swoją uwagę..odejście Ricka to dobry materiał na to.

Opublikowano

Ja już tego nie oglądam. Od 7. sezonu to leci tak w dół, że masakra. Szkoda czasu  na to.  

Opublikowano

Daryl jest mega popularny, ale na pozycji lidera serialu będzie musiał zacząć gadać i kupić sobie duże wiadro charyzmy. Jeżeli do tego faktycznie dojdzie.

Opublikowano

To guwno jest dalej produkowane? A tymczasem nie ma planów na 4 sezon ash vs evil dead. Co ten swiat to ja nawet ;/

Opublikowano

Spoiler odnosnie nowego sezonu

Spoiler

cdri6phv7x111.jpg

Edytowane przez smoo

Opublikowano
9 godzin temu, sprite napisał:

Naucz się czytać, plz.

Nie mówię przecież teraz bo sporą sumkę zgarnie, ale np. w następnym sezonie..plz trochę więcej wyobraźni do przodu.

Edytowane przez ukanio

Opublikowano

Ten serial pownien się skończyć ponieważ był  ch,ujowy i uzależnił mnóstwo widzów na zasadzie dynastii i klanu, jak się obejrzało 8 sezonó to dziewiątego nie obejrze??

Powinien zdechnąć po  pierwszym uderzeniu Lucille, wszystko po nim to tragedia i komizm.

haha, jak teraz myśle, to na ile sezonów oni nas nabrali tym jendym odcinkiem z Lucille? 2 czy 3 sezony? niesamowite

Opublikowano

nie wiem czy lost i prison break nie zostały przebite w s(pipi)eniu, ostatniego sezonu nawet nie oglądałem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W 9 sezonie ponoć znowu zobaczymy 

walking-dead-bernthal.jpg?w=1400

Ostatni raz pojawił się we flashbackach chyba w 3 sezonie, ale co tam :yao:

Opublikowano

Nie ponoć, tylko już potwierdzone. W jednym epie będzie :lapka: 

Pojawi się pewnie we flashbackach albo halucynacjach Ricka.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Shane był jedną z najlepszych postaci tego serialu, i nie dziwię się, że jego powrotem (nawet w formie flashbacku) chcą ratować śmierdzącą, tonącą łajbę.

Opublikowano

Shane miał wielkie dziwne uszy, i to jedyne co pamiętam z jego udziału  w tym serialu.

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

Shane miał wielkie dziwne uszy, i to jedyne co pamiętam z jego udziału  w tym serialu.

Miał jeszcze akcje z Lori w lesie.

Opublikowano
8 godzin temu, milan napisał:

I jeszcze ten gest.

Opublikowano

Jezu rzeczywiście, idzcie w pieruny  z tym gosciem xD

• 2 tygodnie później...