Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 239 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wiadomo jak to w polskich wersjach, zawsze coś musi być skopane.

36706490_2130764013620222_69019419341939

Opublikowano

Może ktoś w spojlerze napisać jak zakończył sie ten sezon? Nie oglądałem od czasu przerwy w środku. Nie moge się zabrać za serial wiec nadrobiłem komiks. 

Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oho, wjeżdżają mocno z whisperersami.

A ten helikopter widziany 2 razy w poprzednim sezonie to mógł należeć do Commonwealth.

Opublikowano

Przynajmniej z tymi szeptaczami dali do pieca :obama:

Szkoda, że Andy potwierdził śmierć szeryfa :nosacz2: , chociaż z drugiej strony, lepiej później opuścić szalupę tonącą w szambie, niż wcale.

Edytowane przez Solderowy123

Opublikowano

No ja sobie tego serialu bez Ricka nie wyobrażam. Ale jestem twardy, łapię się belki i tonę razem z resztą załogi :nosacz3:

Opublikowano

Gdzie potwierdził swoją śmierć? Powiedział tylko, że odchodzi po tym sezonie, a z drugiej strony dodał jeszcze "I'm not over with Rick yet". Dopóki nie ujrzę na własne oczy odcinka jak ginie, dopóty jest szansa, że po prostu zniknie na jakiś czas.

Opublikowano

Ladna ekipa im sie nazbierala ale juz rzygam ta cala drama miedzy grupami ktore beda sie chcialy pozabijac o byle goowno :reggie:

Opublikowano

https://naekranie.pl/aktualnosci/czy-rick-umrze-w-9-sezonie-the-walking-dead-andrew-lincoln-niekoniecznie-3372065

Oho, zaczyna się nakręcanie - Ryk może umrze, a może nie. Oby nie przerzucili go do FTWD :bad:

Edytowane przez Frantik

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze zdanie tej recki i już błąd :yao:

Jest też pierwsze 5 minut odcinka:

Opublikowano

Na Foxie jedyna powtórka odcinka jest zaraz po premierze wieczornej... chamstwo. Dzisiaj nie dałem radę obejrzeć i trzeba będzie poszukać gdzieś z dzikiego źródła.

Jak wrażenia po powrocie?