sprite 1 783 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ja mam nadzieję, że Negan wleci jeszcze w tym sezonie. Wczorajszy ep bdb. Motyw z tymi dzieciakami to Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 No fajna kobita. Niezłe cycusie i twarz 13-latki Jeszcze nie widziałem 2 ostatnich odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Spoko, tutaj można spamować, gorzej w działach o gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Spamowanie spamowaniem, ale zaraz będę musiał ukręcić offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Nowy odcinek bardzo chujowy do pewnego momentu. Aż przypominała mi się forma TWD za "najlepszych" czasów. Ostatnie 10 minut za to uratowały ten ep Nie klikać w spoiler jak ktoś nie obejrzał!!! Dwie najbardziej wkurwiające postacie w serialu - Henry i Tara out Enid trochę szkoda, ale na widok wbitej głowy Henry'ego w patyk aż zawyłem ze szczęścia Teraz pewnie Carol wrzuci beast mode i za tydzień w finale może być miazga. Może nawet Negan wleci. Edytowane 25 Marca 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 O to musze obejrzec bo wczoraj nadgonilem caly sezon i takie mocne 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Jeśli nie ogladaliście epizodu, nie otwierajcie spoilera Pomimo tego, że wiekszości z tych postaci nie kojarzyłem, część z nich miałem w dupie, tak po obejrzeniu tej sceny, aż oczy mi się zeszkliły. Świetnie dobrana muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Spoiler no tacy dosyć napaleni wszyscy w tym odcinku całkiem się to nawet przyzwoicie ogląda po przerwie sezonowej Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Ale ta scena w kinie, jak się wszyscy brechtali to top 3 cringe'y w serialu na luzie. Zasłaniałem oczy praktycznie. Edytowane 25 Marca 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 kurfa 39 minuta, a taki niepokój czułem ostatnio jak kleczeli przed przyczepa campingowa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 E jednak trochę dali soft, nie ten kaliber co w komiksie. Ale podobało mi się, fajna muzyczka w tle, pasowała hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Aktorka wyciągneła z postaci Alphy praktycznie wszystko. Tak, jak w komiksie jest nijaką postacią, tak w ostatnim odcinku aż włos sie jerzył, gdy antagonistka krążyła po Królestwie. Edytowane 26 Marca 2019 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ta cala Alpha to ogolnie spory cringe, idealnie wpasowuje sie w trend silnej niezaleznej kobiety. Chetnie zobaczylbym jak Negan zapoznaje ja z Lucille, oczywiscie obowiazkowo robiac konkretny lean back i rzucajac jakiegos chwytliwego one-linera. Wiadomo, ze do tego raczej nie dojdzie. Cale to zagrozenie ze strony Szeptusi wydaje sie mocno naciagane, przed grupa Negana czuc bylo jakis respekt, a tutaj? Ma sie wrazenie, ze gdyby saviorsi trafili wczesniej na ta grupe Alphy to rozjechali by ja bez mrugniecia okiem. No, a poza tym rip Enid Cytujac klasyka, "a szkoda, bo fajna dupeczka była". Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Chłopak mógł poprosić o zwrot reszty ciała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 -Who are you? -We are the Highwaymen! Kolejna grupa, chyba już 6 albo 7, której nie ma w komiksach. Przynajmniej zaryłem ze śmiechu, więc na plus. Oglądam dalej, bo mam jeszcze 2 odcinki do nadrobienia a Wasze posty sugerują grubą akcję znaną z wersji papierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie o taki lajtowy koniec sezonu walczyłem. Przynajmniej nie ma czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) No finał niestety kupsztal. Szkoda, bo cało sezon bardzo na plus. Ale za to Negan piękny cytat dostarczył. "Father Not The Father" Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Odcinek w sumie calkiem ok ale nie na koniec sezonu i nie po tym co sie odyebalo odcinek wczesniej. Caly sezon jak dla mnie meh. Juz mnie zaczynaja smieszyc te ich wedrowki pomiedzy osadami. Tyle lat apokalipsy, tyle wrogich obozow wybitych, teraz wiedza ze znowu cos sie szykuje, a ci jakby nigdy nic na wozeczek z konikami i patataj w droge XD. Nie wiem na chuy oni tak jezdza w kolko bo nie widzialem zeby zbierali jakies zasoby? Miejmy nadzieje ze w nastepnym sezonie wkroczy Negan do akcji i troche to rozkreci. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Ogólnie te miasteczka chyba cały czas krążą i pojawiają się w innych miejscach, raz trzeba przejsc rzeke zeby gdzies dojść, jak Negan jechał do Alexandrii to chyba 2 dni, ale jak rzeba to i pieszo można dobiec, zależnie jak długo bohater ma iść tak te wiochy lokalizują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Biorę się za nadrabianie The Walking Dead. Skończyłem w połowie 7 sezonu ale oglądając czuje, że sporo pozapominałem. Znacie jakieś dobre recapy, podsumowania sezonów? Na YT są na kanale Skybound i wydawałoby się że jestem uratowany ale tego się nie da oglądać. Są zrobione tragicznie i koleś który prowadzi narracje powinien wylecieć z roboty. Anyone can help? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 15 godzin temu, Voytec napisał: Anyone can help? Spróbuj od tego gościa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Też od niego oglądałem parę razy. Ma dobre recapy, tylko bardzo szybko mówi, więc trzeba nadążać Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Naprawdę fajne te recapy. Pierwszego sezonu kiedyś oglądałem i mnie odrzucił, ale tym razem się rozkręciłem się i przypomniałem całość. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Komiks się kończy http://filmozercy.com/wpis/komiksowa-seria-the-walking-dead-dobiega-konca-najnowszy-zeszyt-bedzie-ostatnim?fbclid=IwAR35WEqfdOpes1yqij6a6as4ZNb9fa_QN6_Yjy0ci6OoZSudegXwfWgm3yM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Kirkman dobry troll kórwa mać XD No to mam 3 numery do przeczytania i ELO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi