Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie skończyłem 8 sezon. W pewnym momencie mówię, Rick ty chvju bez honoru, a później przypomniałem sobie, że to WD. 

Spoiler

Chuj ze mu prawie szyję odciął, ważne że nie uśmiercili najlepszej postaci. 

Opublikowano
Spoiler

Rick to chyba już miał dosyć grania dalszych odcinków.

No ale sam jestem ciekawy, co się będzie działo w 11 sezonie jak tylko wyląduje na Netflix/HBO Go. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No dobra, pytanie, czy też będzie mi się dobrze oglądało Fear the walking dead, z racji tego, że prime video sobie wziąłem i myślę, czy nie brać się za oglądanie tego serialu. Ma to coś w ogóle wspólnego z tym serialem The walking dead?

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

Ma to coś w ogóle wspólnego z tym serialem The walking dead?

Przewijają się postacie z TWD. Zbliżona linia czasowa inna historia i większość postaci.

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też wolę tak seriale oglądać, ale TWD to jednak mam spore ciśnienie i robię od razu. A tu fajne rzeczy się dzieją, a ósemka kończy się 

Spoiler

w bardzo ciekawym momencie, praktycznie w środku akcji.

.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serio 11. sezon ma być ostatnim? Bo mam na dysku kilka odcinków i jakoś nie specjalnie chce mi się to włączać, ale jakbym wiedział ze ma to być już koniec, to bym obejrzał. Po prostu chcę widzieć zakończenie, a początek miło wspominam. Dla mnie tu forma spadkowa jak w Lostach.

• 1 miesiąc temu...