milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 czyli dostał ktoś obok ricka. Wiem, niesamowita dedukcja, już wiadomo kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 te domysły if he would've killed Daryl or Glenn, Lucille was'nt supposed to have long hair stuck between the barbed-wire??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Trafiłem na ten film przypadkiem przeglądając fb. Obserwuję Fox International Channel, i pech chciał, że filmik był na tablicy głównej. Za pierwszym razem się wk. urwiłem, bo na siłę promują nowy sezon i "za(pipi)istego" Negana (jak dla mnie zbędna postać). Teraz mi to koło h*ja lata, co się stanie w serialu, bo od kilku lat liczy się tylko kasa i popularność. Milan, przypatrz się Lucille, są tam czyjeś charakterystyczne włosy. Edytowane 9 października 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Negan zbędny, a to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Negan zgwałci Ryka w przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 przeciez wiadomka od razu ze glenn umiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Pewnie Negan wziął ten toporek żeby u(pipi)ić Rickowi rękę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Przez ten cliffhanger wygląda to komicznie: Rick podczas egzekucji zdążył zgolić brodę. Jeżeli Deryla za(pipi)ał bo chyba jego szmaty tam leżą to wy(pipi)ane mam na ten serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Aaron zginie. Ja yebie. Pozniej bedziecie dziekowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 ktory to byl sezon jak pod koniec Rick napierdala typa i wpada murzyn do osady? piaty? Za nudny jest ten serial zeby go na biezaco ogladac, nadrabiam sobie co rok albo dwa na przewijaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 No tylko 1 i 2. Pozniej poziom idzie w dol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Masorz, wolę antygonistę, który jest przerażający, tajemniczy, niż jakiegoś napakowanego śmieszka z osiedla, jakim jest Negan. Z resztą ten serial powoli się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Masorz, wolę antygonistę, który jest przerażający, tajemniczy, niż jakiegoś napakowanego śmieszka z osiedla, jakim jest Negan. Z resztą ten serial powoli się kończy. Napakowanego gdzie? Przecież to chudzina. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 mnie ten negan również bardizej śmieszy niż straszy, nie czytalem komiksow wiec nie wiem ale jak na razie gubernator > negan Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 W komiksie byl psycholem. Tutaj to srednio wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 To już lepiej mógł zostać psycholem Trevor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Masorz, wolę antygonistę, który jest przerażający, tajemniczy, niż jakiegoś napakowanego śmieszka z osiedla, jakim jest Negan. Z resztą ten serial powoli się kończy. Napakowanego gdzie? Przecież to chudzina. Chodziło mi o komiksowego Negana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Masorz, wolę antygonistę, który jest przerażający, tajemniczy, niż jakiegoś napakowanego śmieszka z osiedla, jakim jest Negan. Z resztą ten serial powoli się kończy. Napakowanego gdzie? Przecież to chudzina. Chodziło mi o komiksowego Negana. No to tutaj faktycznie masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Odcinek 1. nazywał się będzie: "The Day Will Come When You Won't Be" http://www.amc.com/shows/the-walking-dead/season-7/episode-01-the-day-will-come-when-you-wont-be Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 12 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Nadrabiam 6 sezon, ta śmierć Glenna xd Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 (edytowane) Jak misiaczki nastroje? to juz prawie ten moment ;] Bardzo mozliwy SPOOOOOOILER Q & A for Episode 7 x 01. Q: Who gets Lucilled? A: Abe & then Glenn. Q: Why does Negan kill the second victim?A: Daryl gets angry because Negan taunts a crying Rosita. So he tries to get up and go at Negan. Negan has to prove he means what he says. Q: Does Rick lose a hand? A: No. Q: What happens to Rick in the RV? A: A lot of mind games from Negan. No physical injury to Rick by Negan although Negan does toss him into a small herd of walkers. Q: Will the deaths be in flashbacks?A: Kind of. Q: Do we actually see the bashing? If so, when? A: Yes. The episode should start just after the bashing occurs. That’s what we see in the sneak peek. About 20 minutes in, we should jump back to just before that and see how it happens. Then we will catch back up to present time. Q: Does anything happen to Carl?A: Negan tells Rick he must chop Carl's arm off so that he'll truly realize Negan is in control. Rick eventually becomes resigned to do it but at the last second, Negan stops him. Mind fuck complete. Q: What happens to Glenn & Abe's bodies?A: Team family is forced to move the bodies into the truck themselves to be taken away to Hilltop. Q: What's the deal with the whole "dream sequence” thing? A: There are a few moments where Rick flashes to a non-existent future where Glenn and Abe are still alive and the entire group, including Maggie & Glenn's baby, are around the dinner table. (As well as a pregnant Sasha with Abe. *sad face*) Edytowane 20 października 2016 przez BieŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Moim zdaniem dwie ofiary to przesada. Jest to przyciąganie widowni do dalszego oglądania na siłę. A ten "niesamowity" wątek Negan-Rick-Carl może okazać się niewypałem. Osobiście rezygnuję z dalszego oglądania. Twörcy ponownie "napełniają balon", a w 7 sezonie zapewne ok. 6 odcinków będą co najwyżej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 20 października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Moim zdaniem dwie ofiary to przesada. Jest to przyciąganie widowni do dalszego oglądania na siłę. A ten "niesamowity" wątek Negan-Rick-Carl może okazać się niewypałem. Osobiście rezygnuję z dalszego oglądania. Twörcy ponownie "napełniają balon", a w 7 sezonie zapewne ok. 6 odcinków będą co najwyżej dobre. Tuż przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 października 2016 Komiks nadrabiam, nie czytałem od złapania Negana i tez sie jakas nudna obyczajowka zrobiła. Teraz sie pojawili ludzie noszacy skóry umarlaków to sie moze cos rozkreci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 21 października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 października 2016 Ja skonczylem w tym momencie, daj znać jak dalsze numery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi