Gość ragus Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 serialu nie oglądam, ale natknąłem się na wiadomą scenę - o (pipi), jakim cudem to przeszło w ramówce amc xD? mocne, chyba mniej mnie ruszały te egzekucje nagrywane przez isis. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 (edytowane) mam nadzieję że Glenn będzie miał Maggie na oku. oku, hehe Edytowane 26 października 2016 przez c0r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 lel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 (edytowane) Pewnie jestem troche jak baba ale mi tam Glenna troche szkoda. I owszem, po szesciu sezonach jeszcze nie mam dosyc Ricka i jego bandy, chociaz liczylem, ze jednak upitoli mlodemu reke i ten bedzie pozniej chodzil z jakims hakiem i stanie sie mega zimna (pipi) bez serca dla wrogow i swoich i Rick bedzie musial stawic kiedys czola swoim najwiekszym koszmarom. Jednak. Prawda jest taka, ze Carol i murzynek skumali sie z jakimis uzbrojonymi po zeby badassami i juz wszyscy wiemy, ze znow kiedys wroci i zrobi Neganowi z tylka jesien sredniowiecza. Edytowane 27 października 2016 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 serialu nie oglądam, ale natknąłem się na wiadomą scenę - o (pipi), jakim cudem to przeszło w ramówce amc xD? mocne, chyba mniej mnie ruszały te egzekucje nagrywane przez isis. Najbardziej niedorzeczne jest to, że takie sceny przechodzą, a kawałek cycka czy okazjonalnie rzucony "fuck" to już absolutnie niedopuszczalne są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Szczerze, to ja już mam wyrąbane na ten serial. Śmierci Abe i Glenna następnego dnia mnie rozśmieszyły. Zdałem sobie sprawę, że praktycznie na pozostałe postaci mam wyj. ebane. Na tle takiego "Wołynia" lub "Młodego papieża", który okazał się rewelacją, a oczekiwałem wielkiej klapy, ten serial wypada blado, żeby nie powiedzieć, że jest to słaby przehypowany serial. Po części ten post dotyczy też GoT, ale z negatywnej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 jestes pijany? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 to i to zablokowane? to ty wariot jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 serialu nie oglądam, ale natknąłem się na wiadomą scenę - o (pipi), jakim cudem to przeszło w ramówce amc xD? mocne, chyba mniej mnie ruszały te egzekucje nagrywane przez isis. Najbardziej niedorzeczne jest to, że takie sceny przechodzą, a kawałek cycka czy okazjonalnie rzucony "fuck" to już absolutnie niedopuszczalne są. poważnie w TWD nie ma wulgaryzmów? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 same bamboli bambolak Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 października 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 07x02, bardzo spoko odcinek, mimo że to klasyczny spokojniak bez Ricka i głównej ekipy. Poznajemy Królestwo, nowych bohaterów i oczywiście Ezekiela z tygrysem. Bawi mnie ten jego przydu.pas azjata. Morgan przestał mnie wkurzać, chłop wychodzi na prostą. Z kolei Carol zaczyna mnie irytować, oby szybko zginęła Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 No, Carol z tym swoim wiecznym fochem w (pipi)e zaczyna być męcząca. A tygrysa niech za często nie pokazują, bo widać, że nie stać ich na cgi z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Ten krol i cale krolestwo to na serio? Troche komicznie to wygladalo i jeszcze ten tygrys XD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Co oni zrobili z tym serialem? Jaki tygrys? O czym wy gadacie. Ja yepcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Nie z serialem, bo przecież w komiksie postać Ezekhiela istnieje, Shivy też. Po prostu, jest sobie gościu, który ma tygrysa na łańcuchu. Bo czemu nie? Całkiem spoko, chociaż wydawało mi się, że będzie trochę starszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Po co ten tygrys, skoro pewnie zginie szybciej niż w komiksie Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 ale może będzie jakieś gore z tygrysicą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 (edytowane) Co oni zrobili z tym serialem? Jaki tygrys? O czym wy gadacie. Ja yepcze przecież taka groteska to jedna z głównych cech komiksu, także nie rozumiem problemu a tak się spytam z ciekawości przy okazji wątku gubernatora, czy w serialu czarna potraktowała go tak samo jak w komiksie? w sensie przypalanie, kastracja, amputacja itd. to dopiero wyglądało jak mokry sen sadysty Edytowane 2 listopada 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Groteska to była jak się zombie magicznie teleportowały za plecy głównych bohaterów. Najnowszego odcinka nie widziałem jeszcze, ale patrząc po trailerach to Kingdom jest w porządku oddane a Ezekiel wporzo facio. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 Jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 a tak się spytam z ciekawości przy okazji wątku gubernatora, czy w serialu czarna potraktowała go tak samo jak w komiksie? w sensie przypalanie, kastracja, amputacja itd. to dopiero wyglądało jak mokry sen sadysty nie, bo gwałtu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2016 ajj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi