ścierpła mi noga 75 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 po niezłym 9 sezonie, 10 rozpoczął się mega słabo. Piratka Agatka, nakokszony bachor i rozmowy rodem z trudnych spraw z hamletowskimi minami, oj niech Negan tam przejmie stery nad tym bajzlem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 października 2019 Autor Opublikowano 6 października 2019 Walking dead dla dzieci Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 października 2019 Opublikowano 6 października 2019 Słabo, słabo. A tymczasem ponoć piąty sezon Fear The Walking Dead okazał się być parującą kupą, po Preacherze na bank obejrzę Cytuj
qwerty1 5 Opublikowano 11 października 2019 Opublikowano 11 października 2019 ale jak to? pani producentka angela kang nie widziala od kilku lat ze serial leci w dol? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 12 października 2019 Opublikowano 12 października 2019 No pierwszy odcinek tragedia. Ten początek Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 2 odcinek jeszcze gorszy, po co ja to oglądam ? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Drugi właśnie lepszy od pierwszego. Takie epy jeszcze mogę oglądać. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 listopada 2019 Opublikowano 5 listopada 2019 No w końcu dobry odcinek, nawet nie potrafię powiedzieć od jak dawna. Jednak JDM robi różnicę w porównaniu do reszty tej wesołej gromadki która się ostała. Natomiast FearTWD osiągnął poziom dna absolutnego, można gasić światło. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 6 listopada 2019 Opublikowano 6 listopada 2019 Negan w nowym epie Dobry sezon się zapowiada. 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 21 listopada 2019 Opublikowano 21 listopada 2019 Ktoś ogląda na bieżąco? Za tydzień półfinał sezonu. Generalnie odkąd zmienili showrunnera 9 i 10 sezon robią nieco lepsze wrażenie niż poprzednie. Wiadomo, że daleko im do pierwszych sezonów ale jest delikatny progres. Może to też zasługa kapitalnego Negana, który dostał więcej czasu antenowego i rozwijają go w fajnym kierunku. 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 26 listopada 2019 Opublikowano 26 listopada 2019 Ogląda ktoś jeszcze? Wczoraj finał połowy sezonu był, w mojej opinii mocno średni. Końcówka trochę irracjonalna, że bohaterowie się tak zachowali i dali się tak łatwo złapać w pułapkę. No i kompletnie olany wątek Negana, na który będziemy czekać aż do lutego co jest z dupy posunięciem XD bo to było jedyny ciekawy wątek w ostatnich odcinkach. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 26 listopada 2019 Opublikowano 26 listopada 2019 Wychodzi na to, że mało kto ogląda na bieżąco i w sumie trudno się dziwić, bo hajp zerowy. Większość chyba czeka na udostępnienie całego sezonu na Netflixie i wtedy może się skusi włączyć odcinek do poobiedniej drzemki. A że trzeba poczekać rok? To nic. 31 minut temu, flavio napisał: Końcówka trochę irracjonalna, że bohaterowie się tak zachowali i dali się tak łatwo złapać w pułapkę. Serialowy Walking Dead w pigułce. Zaraz obok pojawiających się znikąd zombie. Bohaterowie tacy zaprawieni w bojach, a za każdym razem zaskakują ich zombie wyskakujący tuż zza kadru. 2 Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 26 listopada 2019 Opublikowano 26 listopada 2019 (edytowane) No finał kiepski. Szkoda, bo poprzednie epy akurat były dobre i nastrajały na konkretny rozpierdziel. Najgorszy moment to Gabriel Berserk Mode Niech już go ubiją. Edytowane 26 listopada 2019 przez sprite 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 26 listopada 2019 Opublikowano 26 listopada 2019 (edytowane) Powiem Ci, że słabo się to ogląda. W zasadzie to ja oglądam z przyzwyczajenia i sentymentu do bohaterów, żeby zobaczyć jak ich losy się skończą. No ale mimo wszystko gdy człowiek porównuję pierwsze sezony do obecnych to aż krew zalewa.(aczkolwiek i tak jest tendencja zwyzkowa jeśli chodzi o 9 i 10 sezon) Wystarczy w sumie zobaczyć na aktywność forum w tym temacie, popatrzeć na pierwsze sezony, a teraz. Niebo, a ziemia. A szkoda bo serial miał bardzo duży potencjał, szczególnie za kadencji Darabonta. Wiadomo, zarobili na tym sporo, ale to w jaki sposób fajna historia i uniwersum jest prowadzona to aż boli, bo potencjał był zawsze na coś lepszego. 3 minuty temu, sprite napisał: No finał kiepski. Szkoda, bo poprzednie epy akurat były dobre i nastrajały na konkretny rozpierdziel. Najgorszy moment to Pokaż ukrytą zawartość Gabriel Berserk Mode Niech już go ubiją. Spoiler Ogólnie to śmieszna sprawa, że tak ubolewał nad tym swoim ukochanym "bratem" Siddiqiem, który gdyby miał okazję jeszcze trochę pozyc to by puknal gorąca latynoske papcia XD Edytowane 26 listopada 2019 przez flavio Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 26 listopada 2019 Opublikowano 26 listopada 2019 Ja ogladam tez na biezaco, ale teraz to juz praktycznie tylko dla Daryla i Negana. Polfinal sezonu dramatycznie slaby, w zasadzie nic ciekawego sie nie wydarzylo. Liczylem na spotkanie Spoiler Lucile z lbem Alfy ale najwyrazniej przyjdzie nam na to poczekac do konca sezonu. Nagromadzenie glupot to normalka w tej serii, jest co prawda nieco lepiej niz za Gimpla, ale wciaz mozna lapac sie za czolo przy kazdym odcinku co najmniej raz. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 13 marca 2020 Opublikowano 13 marca 2020 Ktoś oglądał? Warto się zabrać po przerwie za ten 10b? Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 marca 2020 Opublikowano 13 marca 2020 Ja tylko jeden ep po przerwie widziałem i nie było tragedii. Nie wiem jak dalej. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 13 marca 2020 Opublikowano 13 marca 2020 Ja tam dalej trzymam się tego serialu i oglądało się spoko, ale to dlatego, że lubię klimaty zombie apocalypse i starą stałą ekipę, no ale to moje zdanie. Teraz czekam na 11 sezon jak netflix wrzuci. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 marca 2020 Opublikowano 13 marca 2020 Przecież nie ma 11 sezonu. A 10 sezon dalej leci. Najnowszy ep to s10e11. Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 13 marca 2020 Opublikowano 13 marca 2020 Kurła, mój błąd, miało być jak netflix wrzuci 10 sezon, a co do 11 sezonu to raczej będą kręcić nowe. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 13 marca 2020 Opublikowano 13 marca 2020 No będą będą. Twórca mówił, że ten serial się nigdy nie skończy Cytuj
flavio 107 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 Szybciej świat się skończy Ja chyba obejrzę sobie w kilku posiedzeniach jak wypuszcza wszystkie odcinki naraz. Może będzie ciekawszy odbiór niż 1 odc na tydzień. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 Co ten najnowszy ep doyebał Negan ty chory sukinsynie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 Ja zacząłem parę dni temu nadrabiać 10 sezon i jestem po 6 odcinkach. No jest dobrze, Negan ewoluował bardzo podobnie jak w komiksach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi