Opublikowano 22 listopada 20222 l Ależ ten serial zaliczył upadek. Pomyśleć, ze pierwsze sezony były tak dobre.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Tak, początki były dobre. Później spadek formy, następnie dobre epy z Neganem znowu tendencja wzrostowa i ending...
Opublikowano 22 listopada 20222 l Dodali gdzieś resztę odcinków? B? Gdzie idzie obejrzeć na legalu? Netflix jest?
Opublikowano 22 listopada 20222 l Godzinę temu, Faka napisał: Dodali gdzieś resztę odcinków? B? Gdzie idzie obejrzeć na legalu? Netflix jest? D+
Opublikowano 23 listopada 20222 l Autor Czytał ktoś komiks? Zakonczenie takie same? Nie wiem czy sie brac za te zaległe kilka sezonow.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 5 godzin temu, mattaman napisał: Netflix też ma. Jeszcze wczoraj nie było, zapewne dzisiaj dodali, więc będzie oglądane. Eee, nic nie dodali, jest 8 odcinków.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 7 godzin temu, Shen napisał: Czytał ktoś komiks? Zakonczenie takie same? Nie wiem czy sie brac za te zaległe kilka sezonow. Nie wiem jakie zakończenie jest w serialu ale w komiksie był : Spoiler Time jump, gdzie zombiaki to margines i ludzie odbudowują cywilizacje w stylu dzikiego zachodu a dorosły już Hershel robi jaja i poluje na zombie. Na środku miasta stał pomnik Ricka dzieki któremu to wszystko było możliwe. Jak było w serialu? Edytowane 23 listopada 20222 l przez Dud.ek
Opublikowano 24 listopada 20222 l 12 godzin temu, Dud.ek napisał: Nie wiem jakie zakończenie jest w serialu ale w komiksie był : Pokaż ukrytą zawartość Time jump, gdzie zombiaki to margines i ludzie odbudowują cywilizacje w stylu dzikiego zachodu a dorosły już Hershel robi jaja i poluje na zombie. Na środku miasta stał pomnik Ricka dzieki któremu to wszystko było możliwe. Jak było w serialu? No i to jest fajne zakończenie. A tutaj tak naprawdę TWD jest prequelem dla nadchodzących spin offów.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Jeszcze wczoraj nie było, zapewne dzisiaj dodali, więc będzie oglądane. Eee, nic nie dodali, jest 8 odcinków. A sorry nie zwróciłem uwagi że nie ma wszystkich.
Opublikowano 1 lipca 20231 r Z tydzień temu obejrzałem pierwszy odcinek i było naprawdę spoko. Negan i Maggie to dobry team, chociaż niepotrzebnie może ciągną ten wątek Spoiler że ona go dalej obwinia i się mogą prawie pozabijać o Glenna. z drugiej strony o ten zarzut Negan też jej dobrze odpowiedział, trochę jej zamknął mordę.
Opublikowano 1 lipca 20231 r Ja nie mogę się zabrać za ostatni sezon, no kurwa, przeżarły mi się pewnie te zombiaki.
Opublikowano 2 lipca 20231 r Chyba na żadnym vod jeszcze nie ma wszystkich odcinków ostatniego sezonu.
Opublikowano 2 lipca 20231 r Godzinę temu, YETI napisał: Chyba na żadnym vod jeszcze nie ma wszystkich odcinków ostatniego sezonu. Na Disney jest już wszystko. Cały 11 sezon
Opublikowano 23 lipca 20231 r Daryl Dixon oraz Dead City właśnie dostały zamówienia na drugie sezony.
Opublikowano 28 lipca 20231 r Autor Wreszcie się wziąłem za nadrobienie 4 ostatnich sezonów, idealny serial do oglądania w pracy, niewiele sie dzieje, mozna jednym okiem oglądac. Cos z tych spin offów warte uwagi? Widze, ze sie troche tego nazbieralo.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Autor To mnie zaskoczyli śmiercią Spoiler Carla w ósmym sezonie, w komiksie żyje do samego końca