Shen 9 634 Opublikowano 26 lutego Autor Opublikowano 26 lutego 15 minut temu, Dahaka napisał: To olewam, obejrzałbym dobre TWD, ale nie chce mi się przedzierać przez 4 sezony średniactwa Dead City jest spoko, jedyne co musisz wiedziec, to kogo Negan zabił kijem Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 3 marca Autor Opublikowano 3 marca Nie pierdolą się w tańcu, najpierw myślałem, że Spoiler murzyn będzie na dłużej, a wyleciał w powietrze pod koniec pierwszego odcinka, teraz wybili wszystkich cyganów, myślałem, że chociaz karzeł przezyje Dobrze sie oglada, najlepszy spin off. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 25 marca Autor Opublikowano 25 marca Chyba już tylko ja oglądam, ale ta formuła spinoff po 6 odcinków świetnie się sprawdza. W weekend final, ale boje sie, ze dojebia cliffhanger. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 25 marca Opublikowano 25 marca Ja właśnie po piątym odcinku Poprzedni czwarty był mistrzowski, ale ten dzisiejszy też okej. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 31 marca Autor Opublikowano 31 marca W dniu 25.03.2024 o 17:59, Shen napisał: W weekend final, ale boje sie, ze dojebia cliffhanger. Zakończenie eleganckie, Spoiler CRM rozjebane, trupy max za kilkanaście lat sam się rozłożą, podobnie jak w komiksach i mozna odbudowywac cywilizacje. Na tym można skonczyc w sumie wątek Ricka. O ile Dead City i Daryla można olać, to ten spin off moim zdaniem fajnie zamyka historie głównego serialu. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Swoją przygodę z uniwersum TWD skończyłem na głównym serialu, zaliczona całość. Chciałem kontynuować oglądając FtWD, ale wtedy nie miałem gdzie odpuściłem i wypadłem z obiegu, tylko od czasu do czasu trafiałem na informacje o kolejnych premierach i planach. Widzę też że nie wszystko jest u nas dostępne, poradźcie co, w jakiej kolejności i gdzie można oglądać? No i czy warto męczyć wszystkie 8 sezonów FtWD? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 czerwca Autor Opublikowano 22 czerwca 20 minut temu, Artur_K napisał(a): gdzie można oglądać? na prime masz fear i world beyond, czy warto to kwestia gustu. 1 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca 23 minuty temu, Artur_K napisał(a): Swoją przygodę z uniwersum TWD skończyłem na głównym serialu, zaliczona całość. Chciałem kontynuować oglądając FtWD, ale wtedy nie miałem gdzie odpuściłem i wypadłem z obiegu, tylko od czasu do czasu trafiałem na informacje o kolejnych premierach i planach. Widzę też że nie wszystko jest u nas dostępne, poradźcie co, w jakiej kolejności i gdzie można oglądać? No i czy warto męczyć wszystkie 8 sezonów FtWD? Sezony 1-4 jak najbardziej. Piąty zjazd formy, szósty znowu poprawa i warto zaliczyć. Siódmy sezon to taka chujnia, że wytrzymałem ze 6 odcinków i odpadłem. Jak jest dalej to nie wiem, ale patrząc po ocenach z IMDB, to niezbyt dobrze 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca 21 godzin temu, Masorz napisał(a): Siódmy sezon to taka chujnia, że wytrzymałem ze 6 odcinków i odpadłem. Ja widziałem 7 odcinków z siódmego sezonu i nie wróciłem. Widzę, że S8 jest na Prime to może skończę. World Beyond widziałem tylko S1, a główne TWD chyba zakończyłem na S10. Ten sezon co na końcu Spoiler poszli na spotkanie z tą laską od radia i wyskoczyła ta armia. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 23 czerwca Autor Opublikowano 23 czerwca World beyond zdecydowanie najsłabsze z uniwersum, jest tam pare smaczków, ale gdybym nie oglądał w pracy jednym okiem na drugim monitorze, to załowałbym zmarnowanego czasu. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 23 czerwca Opublikowano 23 czerwca World Beyond obejrzałem tylko pilota (słaby) i podwójny finał serialu, który już był sporo lepszy i daje lepszy kontekst do serialu z Rickiem i Michonne. Chodzi o postać Jadis i tą organizację CRM. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 23 czerwca Autor Opublikowano 23 czerwca 2 minuty temu, Masorz napisał(a): World Beyond obejrzałem tylko pilota (słaby) i podwójny finał serialu, który już był sporo lepszy i daje lepszy kontekst do serialu z Rickiem i Michonne. Chodzi o postać Jadis i tą organizację CRM. Ostatnia scena też troche wprowadza w serial Dixona. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 2 października Autor Opublikowano 2 października Był wyciek i ktoś wrzucił cały drugi sezon Daryla do neta Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Obejrzałem to Dead City w 2 wieczory i było nawet git. Gdyby nie furtka, to upchaliby to w jednym dłuższym filmie na luzie. Oczywiście trochę głupot tam było. Od jutra się chyba za Ricka wezmę. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Obejrzalem wlasnie drugi sezon Daryl Dixon. Pierwszy byl troche nudnawy. Ten klimat Francji nie do konca mi pasowal. Drugi sezon jest o wiele lepszy. Cos sie dzieje, jest wiecej klasycznej akcji i wiecej ciekawych scen z umarlakami. Naprawde polecam jesli komus brakuje The Walking Dead. Edytowane 10 godzin temu przez Lukas_AT Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Jezusmaryja, to ile tego było. TWD skończyłem oglądać na jakiejś jaskini/kopalni, z której był problem się wydostać, bo przyszła horda. Potem obejrzałem World Beyond, po drodze było jeszcze Fear The Walking Dead. A tu widzę, że gdybym chciał nadrobić to mam jeszcze z 10 innych produkcji? Wow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi