Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Dahaka napisał:

To olewam, obejrzałbym dobre TWD, ale nie chce mi się przedzierać przez 4 sezony średniactwa :sapek:

Dead City jest spoko, jedyne co musisz wiedziec, to kogo Negan zabił kijem

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie pierdolą się w tańcu, najpierw myślałem, że

Spoiler

murzyn będzie na dłużej, a wyleciał w powietrze pod koniec pierwszego odcinka, teraz wybili wszystkich cyganów, myślałem, że chociaz karzeł przezyje

:obama:

Dobrze sie oglada, najlepszy spin off.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba już tylko ja oglądam, ale ta formuła spinoff po 6 odcinków świetnie się sprawdza. W weekend final, ale boje sie, ze dojebia cliffhanger.:frog:

Opublikowano
W dniu 25.03.2024 o 17:59, Shen napisał:

W weekend final, ale boje sie, ze dojebia cliffhanger.:frog:

Zakończenie eleganckie,

Spoiler

CRM rozjebane, trupy max za kilkanaście lat sam się rozłożą, podobnie jak w komiksach i mozna odbudowywac cywilizacje.

Na tym można skonczyc w sumie wątek Ricka. O ile Dead City i Daryla można olać, to ten spin off moim zdaniem fajnie zamyka historie głównego serialu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Swoją przygodę z uniwersum TWD skończyłem na głównym serialu, zaliczona całość. Chciałem kontynuować oglądając FtWD, ale wtedy nie miałem gdzie odpuściłem i wypadłem z obiegu, tylko od czasu do czasu trafiałem na informacje o kolejnych premierach i planach. 
Widzę też że nie wszystko jest u nas dostępne, poradźcie co, w jakiej kolejności i gdzie można oglądać? No i czy warto męczyć wszystkie 8 sezonów FtWD?

Opublikowano
23 minuty temu, Artur_K napisał(a):

Swoją przygodę z uniwersum TWD skończyłem na głównym serialu, zaliczona całość. Chciałem kontynuować oglądając FtWD, ale wtedy nie miałem gdzie odpuściłem i wypadłem z obiegu, tylko od czasu do czasu trafiałem na informacje o kolejnych premierach i planach. 
Widzę też że nie wszystko jest u nas dostępne, poradźcie co, w jakiej kolejności i gdzie można oglądać? No i czy warto męczyć wszystkie 8 sezonów FtWD?

Sezony 1-4 jak najbardziej. 

Piąty zjazd formy, szósty znowu poprawa i warto zaliczyć.

Siódmy sezon to taka chujnia, że wytrzymałem ze 6 odcinków i odpadłem. 

Jak jest dalej to nie wiem, ale patrząc po ocenach z IMDB, to niezbyt dobrze :pawel:

• Plusik 1
Opublikowano
21 godzin temu, Masorz napisał(a):

Siódmy sezon to taka chujnia, że wytrzymałem ze 6 odcinków i odpadłem.

Ja widziałem 7 odcinków z siódmego sezonu i nie wróciłem. Widzę, że S8 jest na Prime to może skończę.

World Beyond widziałem tylko S1, a główne TWD chyba zakończyłem na S10. Ten sezon co na końcu

Spoiler

poszli na spotkanie z tą laską od radia i wyskoczyła ta armia.

Opublikowano

World beyond zdecydowanie najsłabsze z uniwersum, jest tam pare smaczków, ale gdybym nie oglądał w pracy jednym okiem na drugim monitorze, to załowałbym zmarnowanego czasu.

Opublikowano

World Beyond obejrzałem tylko pilota (słaby) i podwójny finał serialu, który już był sporo lepszy i daje lepszy kontekst do serialu z Rickiem i Michonne. Chodzi o postać Jadis i tą organizację CRM.

Opublikowano
2 minuty temu, Masorz napisał(a):

World Beyond obejrzałem tylko pilota (słaby) i podwójny finał serialu, który już był sporo lepszy i daje lepszy kontekst do serialu z Rickiem i Michonne. Chodzi o postać Jadis i tą organizację CRM.

Ostatnia scena też troche wprowadza w serial Dixona.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Obejrzalem wlasnie drugi sezon Daryl Dixon. Pierwszy byl troche nudnawy. Ten klimat Francji nie do konca mi pasowal. Drugi sezon jest o wiele lepszy. Cos sie dzieje, jest wiecej klasycznej akcji i wiecej ciekawych scen z umarlakami. Naprawde polecam jesli komus brakuje The Walking Dead. 

Edytowane przez Lukas_AT
Opublikowano

Jezusmaryja, to ile tego było. TWD skończyłem oglądać na jakiejś jaskini/kopalni, z której był problem się wydostać, bo przyszła horda. Potem obejrzałem World Beyond, po drodze było jeszcze Fear The Walking Dead. A tu widzę, że gdybym chciał nadrobić to mam jeszcze z 10 innych produkcji? Wow.