SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Rzeczywiście nie doczytałem tego słowa, ale slang wiejski w wykonaniu pryszczatych gówniarzy już do mnie nie przemawia. To co napisałem to moja opinia o serialu, czy będę oglądał 3 sezon oczywiście że tak ale nie będę go stawiał na piedestale pod zasłonką różowych okularów. Zresztą już się przyzwyczaiłem że duża grupa na tym forum to zwykłe zaślepione osły które nie widzą wad albo nie chcą widzieć ich w temacie który tak bronią. Cytuj
eraef 96 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Stworzyłem potwora It's aliiiive 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 to już niecały miesiąc do premiery nowego sezonu! Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 z jednej strony trochę szkoda , bo pierwszy odcinek season 1 , wydarzenia związane ze stodołą, scena w barze i ostatni odcinek pokazują , jak ZAYEBISTY mógł by być to serial. z drógiej strony to i tak jedyna interesująca alternatywa dla filmów romero (i świtu snydera) w temacie zombie apocalypse. czekam na 3 sezon i śmierć lori w akompaniamęcie wrzasków, wypruwanych flaków i łez bezradnego ricka, mogło by to wrzucić szeryfa na ciekawsze tory. ale sie pewnie tego drógiego nie doczekam. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 W sumie niewiadomo czy ja za(pipi)ia, duzo rzeczy rozmija sie z komiksem, ale jednak licze na to ze tu pojda zgodnie z fabula!! Cytuj
eraef 96 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 z jednej strony trochę szkoda , bo pierwszy odcinek season 1 , wydarzenia związane ze stodołą, scena w barze i ostatni odcinek pokazują , jak ZAYEBISTY mógł by być to serial. z drógiej strony to i tak jedyna interesująca alternatywa dla filmów romero (i świtu snydera) w temacie zombie apocalypse. czekam na 3 sezon i śmierć lori w akompaniamęcie wrzasków, wypruwanych flaków i łez bezradnego ricka, mogło by to wrzucić szeryfa na ciekawsze tory. ale sie pewnie tego drógiego nie doczekam. Reasumując, z dość dobrze zapowiadającego się komiksu zrobili gówniany serial... A to ci nowość, chociaż na charakteryzację zombie można popatrzeć.. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 The Walking Dead S03E01 HDTV x264-2HD[ettv] !!! 1 Cytuj
madpet 2 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Całkiem fajny poczatek sezonu . Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) o (pipi) ! nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, wiadomo, że do tego serialu trzeba podchodzić z rezerwą, ale pierwszy odcinek daje powody by sądzić, że mazzarra z kirkmanem dostarczą to co tak szumnie obiecywali. nadal nie jestem pewien czy pozwolą sobie na przeniesienie wszystkiego co w tej części komiksowego pierwowzoru było (zwłaszcza, że skład grupy na niektóre watki po prostu nie pozwala) no bo niby kablówka - można dużo a widzowie pragną mięsa, ale jednak to byłoby przekroczenie pewnej telewizyjnej bariery. trzyma w napięciu, od gore aż gęsto, postacie jakby napisane na nowo - nikt mnie irytuje co jest nie lada osiągnięciem. z resztą pomijając sam odcinek - do tego warto przysiąść chociażby dla samej roboty nicotero. zombiak-strażnik po zdjęciu hełmu? ja cie pier.dolę dzieło sztuki. jaram się jak po pilocie. Edytowane 15 października 2012 przez tk___tk 3 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 czy w komiksie Sara Tancredi też była w ciąży ?, czy dziecko urodzi się zdrowe ?. Niby wirusa ma każdy w organizmie i budzi się po śmierci ale jak ma się sprawa z dziećmi ? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 czy w komiksie Sara Tancredi też była w ciąży ?, czy dziecko urodzi się zdrowe ?. Niby wirusa ma każdy w organizmie i budzi się po śmierci ale jak ma się sprawa z dziećmi ? tak, tak, dzieci rodzą się żywe Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) tak mają się sprawy z dziećmi za reżyserię w następnym odcinku odpowiada gość, który debiutował przedostatnim odcinkiem "the shield" Edytowane 15 października 2012 przez tk___tk Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 tk możesz wyjaśnić ten kadr w spoilerze bo nie wiem czy dobrze to interpretuje. jeżeli to co myślę, to na ujrzenie takiej akcji w serialu nie ma najmniejszych szans, a i sam nie jestem pewien , czy chciałbym to oglądać. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 jestem pozytywnie zaskoczony jakością nowego odcinka Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) zacząłem oglądać ten s3e01 i jedno mnie zszokowało - jak można nie zainwestować w jakieś atrapy pistoletów, w których cokolwiek się rusza przy strzale? sorry, ale brak mechanizmu i widocznego odrzutu jest tak widoczny, że aż śmieszy. Edytowane 15 października 2012 przez qraq_pk Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Rick powinien chronić dziada jak oka w głowie. W końcu to jedyny medyk w ekpie. Ale ogólnie odcinek na plus. Z utęsknieniem czekam na Merlego Dixona. Edytowane 15 października 2012 przez Hrubaz Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 No taki powrót serialu po 9 miesiącach to ja rozumiem Pewnie cały sezon będą w tym pierdlu siedzieć, ale jego konstrukcja daje dużo ciekawsze możliwości na przeróżne akcje niż farma, gdzie nawet zombioki nie chciały wejść. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 jaaaaa pjerdolę 10.9 miliona widzów, rekord, po prostu wow Cytuj
agst 131 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Lori nadal prosi się o jak najszybszy zgon, a poza tym odcinek okej. Dokładnie. Chyba najbardziej w(pipi)iająca postać w tym serialu. Sam odcinek bardzo OK, zobaczymy jak się dalej sprawa rozwinie, ale początek niezły. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 no no ja tez jestem zadowolony, w końcu naprawde dobry odcienek, niestety prawie cały drugi seson ledwo sie trzymał kupy tesknie tez za pierwszymi odcinkami w mieście i tamtym klimatem ciekawe czy dziadowi pomoże odcięcie nogi i jak to sie ma do tego że i tak wszyscy są niby zarażeni pomysł na akcje z dzieckiem bardzo ciekawy i w końcu pokazali coś czego mi brakowało - zjedzone trupy, w końcu zombiaki powinny chcieć jeść mięso a wcześniej prawie wcale nie było zjedzonych zwłok, tylko wszedzie ledwo nagryzione no i jak zwykle ostatnia scena budzi ciekawość, ciekawe jak ci kolesie tam przeżyli (w koncu mineło wiele miesiecy od wybuchu epidemii) i co sie bedzie z nimi działo btw TK_TK - może byś zarzucił na spoilerze kilka mocniejszych komiksowych motywów w któych obecność wątpisz? (ciekawe jestem co mnie ewentualnie ominie) Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) no problemo. specjalnie dla ciebie przewertuje 30 numerów komiksu, ale jak obiecasz, że w zamian skasujesz konto Edytowane 15 października 2012 przez tk___tk 2 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 Akcja trzeciego sezonu się dzieje kilka miesięcy pod dwójce, tak? Bo cały czas wspominają, że przeżyli zimę i że coś tam się wtedy działo. BTW. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego romansu między Darylem i tym GILFem. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) Ciekawie, ciekawie, bardzo mi się podoba. Postać murzynki na plus, jej "zwierzęta juczne" też pomysłowo ogarnięte- obetnij łapy i żuchwę i nic Ci zombiak nie zrobi, a może być nawet całkiem potulny. tk_tk, łap plusa, parsknąłem śmiechem xD Trochę dywagacji nt. przenoszenia komiksu do serialu, sporo spoilerów, więc żeby ktoś nie kliknął "ot tak": Ciekawe, czy Hershel w takim razie zastąpi Dale'a w akcjach z komiksu, bo takie mam wrażenie. Szkoda, że nie ma bliźniaków, byłaby fajna jatka z tego. No, ale tak jak mówiliście wcześniej- pewnie też by nie przeszła, jak Lori i jej małe dziecko. Ciekawe, czy Governor uje.bie dłoń Rickowi. No i ciągle mam nadzieję na akcję z kanibalami... Edytowane 15 października 2012 przez Manga Ryu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi