Masorz 13 197 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) No skoro mają TAKĄ oglądalność to pewnie natrzepią z 8 sezonów minimum Ale to dobrze. Texz - może chciał jeszcze brutalniej a kazali mu przystopować? ale to tylko takie moje pier.dzenie. Edytowane 21 grudnia 2012 przez Masorz Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) mazarra to gość odpowiedzialny wspólnie z kirkmanem za nawrócenie tego serialu na właściwe tory już od końcówki drugiego sezonu, ale z tej dwójki jest oczywiście gorszy (pooglądajcie sobie wywiady - buraczyna trochę). kirkman zostaje i nadal pewnie będzie miał dużo do gadania w tym więcej scenariuszy w sezonie. anne hurd to taki trochę exec typowy ze studia głupia baba, ale się nie wtrąca za bardzo. jest jeszcze jeden gość alpert czy jakoś tak i on jest spoko. nie bójta żaby. materiału jest sporo do adaptacji. będzie dopsz. Edytowane 21 grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 grudnia 2012 Opublikowano 25 grudnia 2012 sutter jak zwykle prosto z mostu: AMC is run by small-minded, bottom-line thinkers who have no appreciation or gratitude for the effort of its creative personnel. Time and time again we see events like what happened today with Glen Mazzara. They continue to disrespect writers, shit on their audience and bury their network. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 (edytowane) Zacząłem nowy rok gorączką, więc obejrzałem wczoraj te 8 osiem odcinków. Jest dobrze ale zabrakło najciekawszych motywów z komiksu więzień-pedofil, bi carol, wszystko było w komiksie bardziej rozciągnięte w czasie(governor zaatakował więzienie kiedy już zajmowali się uprawą, a w serialu to wszystko wydarzy raz dwa) Edytowane 3 stycznia 2013 przez mate5 Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 gdyby w tym serialu było trochę mniej tych rozkminek ludzi to byłoby idealnie. Choć i tak ta połowa 3go sezonu najmniej przegadana, bo w drugim momentami flaki z olejem niezłe były Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 3 stycznia 2013 Opublikowano 3 stycznia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hh90s28Y4No - w spoilertagu nowe promo do najbliższego epa. 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 Heh, ciekawe czy straci rękę jak w komiksie. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 kirkman wielokrotnie mówił, że to jedna z rzeczy których najbardziej żałuje więc nie liczyłbym na to Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 (edytowane) Tyrese zapowiada się na gościa z charakterem i z zasadami, jeżeli tylko dadzą mu zabłysnąć to może być bardzo dobra postać. Wiadomka gość jest z The Wire. Edytowane 14 stycznia 2013 przez Codename Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 22 stycznia 2013 Opublikowano 22 stycznia 2013 Kolejne promo - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HCtXYFp9kJ8 Cytuj
MEVEK 3 542 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 (edytowane) mnie pepusz nakręcił i nawet nie wiem kiedy zleciały mi wszystkie odcinki, a teraz biedny siedzę o suchym pysku. dobrze, ze jest w co grac, bo bym oszalał. ciekawe, co tam naskrobią.. czy któryś z braci zginie czy jak? Edytowane 30 stycznia 2013 przez MEVEK Cytuj
Timmy 1 799 Opublikowano 30 stycznia 2013 Opublikowano 30 stycznia 2013 (edytowane) Spoiler dla fanów Maggie ;P Edytowane 30 stycznia 2013 przez Timmy 2 Cytuj
MEVEK 3 542 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 nie ma to tamto, śliczna z niej dziewoja :blum1: ale jakby na to nie patrzyć to na dobra spraw moim ulubieńcem jest Daryl. ten koleś to jeden wielki atut. mimo iz Rick'a polubiłem z miejsca to jakby miał teraz porównywać z D to dostałby baty.. Daryl, jako jeden z pierwszych wiedział, jak skutecznie zabić Zombie. jest świetnym myśliwym/tropicielem, który radzi sobie w każdych warunkach, co pokazują odcinki poszukiwawcze dziewczynki. moze na początku miał male problemy z odnalezieniem sie w grupie, ale w końcu mi sie to udało i można go nazwać przydupasem Rick'a teraz wiecie dlaczego, tak przezywam do następnego odcinka Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 Rick im dalej w serial tym lepiej, tak samo Daryl. Na początku go nie lubiłem, teraz jest moja ulubiona postać :] Cytuj
agst 131 Opublikowano 1 lutego 2013 Opublikowano 1 lutego 2013 nie ma to tamto, śliczna z niej dziewoja :blum1: ale jakby na to nie patrzyć to na dobra spraw moim ulubieńcem jest Daryl. ten koleś to jeden wielki atut. mimo iz Rick'a polubiłem z miejsca to jakby miał teraz porównywać z D to dostałby baty.. Daryl, jako jeden z pierwszych wiedział, jak skutecznie zabić Zombie. jest świetnym myśliwym/tropicielem, który radzi sobie w każdych warunkach, co pokazują odcinki poszukiwawcze dziewczynki. moze na początku miał male problemy z odnalezieniem sie w grupie, ale w końcu mi sie to udało i można go nazwać przydupasem Rick'a teraz wiecie dlaczego, tak przezywam do następnego odcinka Co do Daryla to: na trailerze widać go w ujęciach poza "areną" więc raczej przeżyje. Nigdzie za to nie widać Meryla więc z nim nie wiadomo co się stanie. To wszystko sam wywnioskowałem z trailerów. Nie czytałem żadnych spoilerów nigdzie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) The.Walking.Dead.S03E09.720p.HDTV.x264-EVOLVE nareszcie Edytowane 11 lutego 2013 przez Masorz Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Wreszcie przez kilka tygodni bedzie mozna latwiej przelknac poniedzialek . Robie snadanie i zabieram sie za ogladanie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) Nowy odcinek powinien nazywać się: "The Boring King" Po takim cliffhangerze na 2 miesiące? ... za tydzień może będzie lepiej. Edytowane 11 lutego 2013 przez Texz Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Breaking news: Emily Kinney ma 27 lat!!!! Można z czystym sumieniem fapować! Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 No ale myślałem, że ona ma z 15 lat. CO do odcinka: średni. Kolejny zapowiada się ciekawiej. Rozwiązanie cliffhangera jak i wykonanie tych scen też mnie średnio ujęło. A scena jak Andrea przemawia do ludzi z Woodbury to jakaś komedia. Ludzie zachowywali się jak jakaś sekta, która się nagle za sprawą ręki boskiej nawróciła Cytuj
MEVEK 3 542 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 juz mam na dysku, ale napisów brak, może znacie jakaś stronkę, plz.. dla żonki Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 No ale myślałem, że ona ma z 15 lat. Myślałem, że to literówka i że skończyła 17. Serio o_O Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi