MEVEK 3 462 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 (edytowane) bo moj umysl jest otwarty na nowe pomysly i idee, dlatego tez pisze przez otwarte u. dzieki, za lekcje panowie ze starszej klasy. Edytowane 8 marca 2013 przez MEVEK 1 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 nie pierdol tylko włącz podkreślanie w firfoxie 1 1 Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 (edytowane) nie pierdol tylko włącz podkreślanie w firfoxie ktos jeszcze korzysta z tego zamula!? prosze was odpuscie sobie te komendy bo sami w nich wychodzicie na pol muzgi Edytowane 8 marca 2013 przez MEVEK 5 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 No dobra, zombie czasem jedzą zwierzęta, ale dalej nie wiadomo czy animalsy mogą stać się zombiorami czy nie Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Ano fakt, moje przeoczenie ajmsory. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 W nowym odcinku nie dzieje się zbyt wiele (choć na początku miałem niezłego zonka jak zobaczyłem Guba), za to w szczególności przypadła mi do gustu scena z muzyką pod koniec odcinka, która mocna zalatywała mi klimatem z BB. Ogólnie atmosfera gęstnieje coraz bardziej tylko szkoda, że nie było nic o Tajrisie (nie wiem nawet jak napisać to imię). Sam przebieg negocjacji jakiś taki bez jajec. Mogli to zrobić lepiej, żeby bardziej trzymało w napięciu. Tu nawet broń pod blatem za dużo nie dała bo rozmowa była dosyć monotonna i jakoś byłem przekonany, że Gub z niej nie skorzysta. Za to Glenn i Maggie mają wpier.dol za odpuszczenie warty i robienie seksów. Imbecyle. Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 (edytowane) ja jeszcze wroce do zwierzat. szkoda ze nich zrezygnowali, bo jako zombie mogli by sie naprawde popisac w kwesti desingnu. Czasem jak ogladam to mam wrazenie ze brak im pomyslow a takie stado pedzacych bizonow moglo by nie zle narozrabiac. Edit. w ost. odcinku bylo cos o przepraszani.. pamietasz Alex? Edytowane 11 marca 2013 przez MEVEK Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Nowy odcinek całkiem dobry jak na brak akcji. Negocjacje do jakiegoś czasu trzymały w napięciu ale potem tak jak napisał Alex już wiedziałem, że Gubernator nie użyje broni. Podobało mi się jak Hershel i Daryl zakumplowali się z latynosem i jajogłowym. Ciągle na minus becząca Andrea. Swoją drogą Gub ładnie ją robi w huya. Ale to się chyba skończy w przyszłym odcinku. Bardzo podobała mi się ostatnia scena z muzyką i gitarką w tle podczas gdy dowódcy Woodbury i więzienia mówili o tym co ugodzili i wydawali dalsze rozkazy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 w środy wychodzą jak wszystkie komiksy w stanach Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Boję się trochę nadchodzącej konfrontacji bo na pewno polecą głowy. Stawiam na Hershela, którego bardzo lubię ale za dużo już ględzi. Albo na starą. Ew. Merle . Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 (edytowane) Andrea do zabicia. Źle poprowadzona postać, której nie da się lubić. I jeszcze chciałbym żeby cały sezon kończył się analogicznie do komiksu, tylko w miejsce Lori była Beth. No i serial by za dużo nie stracił jakby odstrzelili Carla. Merle musi przeżyć, bo to najlepszy aktor/najciekawsza postać. Edytowane 11 marca 2013 przez noxious33 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Carla bym jeszcze rozwinął. No i racja co do Merle'a mimo, że dużo miesza. Bracia Dixon zawsze na plusie! Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Andrea z tego co widzę w następnym odcinku podejmie jakieś radykalne kroki więc jest nadzieja. A jak tą szansę zmarnuje to niech ginie. BTW brakuje mi jakiejś charyzmatycznej postaci po stronie Gova. Kogoś, kto by zastąpił Merle'a. Zobaczymy jak scenarzysci poprowadzą ekipę Tyreese'a, ale zakładam, że nie będą długo po stronie Woodbury. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Zabić carla? To najciekawsza postać w komiksie Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 (edytowane) No, w komiksie. Andrea w komiksie też jest spoko. W serialu każda scena traci, gdy Carl w niej bierze udział, więc jak dla mnie może ginąć. W ogóle, sytuacja Carol zaczyna mi przypominać to, co działo się z T-Dogiem. W każdym odcinku jej mniej, więc nie zdziwiłbym się, gdyby na koniec sezonu właśnie ona i Andrea zostały zabite. Edytowane 11 marca 2013 przez noxious33 Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Zabić carla? To najciekawsza postać w komiksie Dla mnie najciekawszą postacią w komiksie jest Negan Ciekawe czy scenarzyści serialowi będą mieli jaja wprowadzić go w niezmienionej formie w którymś sezonie? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Dla mnie najciekawszą postacią w komiksie jest Negan Ciekawe czy scenarzyści serialowi będą mieli jaja wprowadzić go w niezmienionej formie w którymś sezonie? Już governor jest ugrzeczniony w serialu więc pewnie nie. Co nie zmienia faktu, że postać gubernatora jest o wiele ciekawsza w serialu niż w komiksie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 negan jeszcze nic aż tak hardkorowego jak governor nie zrobił. śmierć wiadomoktórej postaci była mega-brutalna, ale tak poza tym to raczej luzik. chyba, że coś się pojawiło po wizycie carla w siedzibie jego bandy bo jestem chyba kilka numerów do tyłu. ja tam czekam na jezusa xD. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 EP14Strasznie nudna była ta zabawa w kotka i myszkę ;/ Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 (edytowane) I znowu Andrea zaskoczyła brakiem mózgu, no bo jak można było nie wziąć furgonetki Governora tylko na autonogach zapier.dalała do więzienia XDDDD Odcinek taki 6/10 Edytowane 18 marca 2013 przez Masorz Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 I znowu Andrea zaskoczyła brakiem mózgu, no bo jak można było nie wziąć furgonetki Governora tylko na autonogach zapier.dalała do więzienia XDDDD Odcinek taki 6/10 też na poczatku z tego miałem beke, potem pomyślałem że może zabrał klucze. No ale w takim wypadku to chociażby opony przebiła or smth no ale spoko to kobieta. Wybaczam Cytuj
agst 131 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 (edytowane) I znowu Andrea zaskoczyła brakiem mózgu, no bo jak można było nie wziąć furgonetki Governora tylko na autonogach zapier.dalała do więzienia XDDDD Odcinek taki 6/10 też na poczatku z tego miałem beke, potem pomyślałem że może zabrał klucze. No ale w takim wypadku to chociażby opony przebiła or smth no ale spoko to kobieta. Wybaczam W dodatku blondynka Odcinek taki sobie. W zasadzie taki trochę zapychacz, bo to co się w nim działo mogłoby się zmieścić spokojnie w 20min. W każdym razie, czekam na ostatnie 2 odc tego sezonu. Mam nadzieję, że będzie konkretna akcja. Edytowane 18 marca 2013 przez agst Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 No racja z tymi kluczykami w sumie, ale mogła chociaż zajrzeć, czy nie została broń. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 Mnie z kolei dziwi sytuacja z magazynu, kiedy Andrea wchodzi przez drzwi i na schodach widzi bandę zombiakow, oni tez ja widza i co robią? Stoją dalej na schodach, imo normalnie powinni zacząć na(pipi)iac w te drzwi ale tego nie robią. I pózniej dochodzi do sytuacji ze Andrea wraca, widzi Governora i wpada na pomysł ze wejdzie tam znów, schowa się za drzwiami i stado zombiakow elegancko zaatakuje Governora. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 18 marca 2013 Opublikowano 18 marca 2013 Albo cudowny teleport zombiorów w lesie, ale w sumie to już standard w tym serialu, więc nie dziwota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi