Sibian 154 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) Scenarzyści to niedorozwoje. Podczas oglądania już chciałem zakrzyknąć "nareszcie !" , ale nie. Wszyscy oczywiście, nagle szczęśliwie pomordowani a na końcu jeszcze ten kretyn. (pipi), mogli sobie z tym przychlastem już dać spokój w tym sezonie. Upośledzona kopia 3 sezonu. Dla mnie to jest już serialik klasy B który oglądam z przyzwyczajenia i z racji "miłości" do zombiaczków które i tak, to coraz banalniejsze tło. Edytowane 11 listopada 2013 przez Sibian Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Spojlery! Wchodzę tu czasami z ciekawości żeby zobaczyć jakieś zapowiedzi albo ogólne opinie czy odcinek zły czy dobry. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 to ma byc ten spoiler? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 No texz zayebał grubego spoila, zresztą nie tylko on i nie pierwszy raz. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 odcinek najlepszy w sezonie, brak dialogów z "trudne sprawy" ale zaczyna to zataczać koło, a ja bym wolał żeby poszło do przodu Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Fajny odcinek ale juz rzygam tym prizonem, trzymam kciuki, ze Terminator ich stamtad wykurzy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) hershell jedna z nielicznych postaci lepszych od komiksowego pierwowzoru, wilson pociągnął ten odcinek. zdecydowanie najlepszy w tym sezonie. i fajna muzyczka, już się nie mogę doczekać na ost. Edytowane 12 listopada 2013 przez tk___tk 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 hershell jedna z nielicznych postaci lepszych od komiksowego pierwowzoru +milion Sceny z nim są najlepszymi w tym sezonie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 mialem pisac ze hershell mnie juz zaczyna denerwowac z tym swoim podejsciem dobrego wujka, i wiecznym usmiechem matki teresy, no ale faktem jest ze podtrzymuje serial. Bardzo mi sie podobaja niektore momenty w ktorych np. rick jedzie, kamera sie bawi ujeciami, leci muzyczka, wyglada jakby ekipa szlifowałą swoje talenty. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) bzdurnych motywów ciąg dalszy - statyści dogorywają w niedomkniętych celach i już mamy zalążek akcji w bloku, zombie od początku sezonu napierają na siatkę, a statyści zamiast choćby pełnić dyżury przy płocie i regularnie eliminować zombie, kiszą się na jednym bloku, w rezultacie wszyscy łapią tego samego bakcyla bzdurny motyw z Carol pewnie będzie służył wprowadzeniu Abrahama, Rosity i Eugene'a na scenę, może nawet przyczynią się oni do rozwiązania kwestii jednookiego czubka w ogóle giną tylko statyści, gdzie moc komiksu polegała na tym, że co jakiś czas dla ważniejszej postaci kończył się trud przydałoby się więcej scen niemych, w których aktorzy eksponowaliby stan psychiczno-emocjonalny postaci mimiką czy gestykulacją albo sposobem poruszania, bo dialogi często smakują czerstwą bułą Edytowane 12 listopada 2013 przez golab Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Masz na myśli sceny typu ta z groszkiem? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 całkiem spoko, ale wolałbym takie sceny jak rzucanie prosiaków na pożarcie przez Ricka, jego miny mówiły więcej niż tysiąc słów Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 całkiem spoko, ale wolałbym takie sceny jak rzucanie prosiaków na pożarcie przez Ricka, jego miny mówiły więcej niż tysiąc słów dokładnie, ta scena była świetna, a że zauważyłem ostatnio ze takich scen jest więcej wiec chyba w serialu cos zaczyna sie poprawiac. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 (edytowane) Spoilery z komiksów Cały czas myślałem, że tych dwoje ludzi zamordowała ta lubiąca zombie dziewczynka (dziewczynki?), takie nawiązanie do bliźniaków z komiksu. Carol niby się przyznała, ale nie wydaje wam się, że kłamie w ochronie tego dziecka? Przecież zdaje sobie sprawę, że 10-letnie dziecko nie mogłoby zostać wygnane, a Tyrese jest tak wkur.wiony że zabiłby nawet małą dziewczynkę. Do tego BAAAARDZO było wyeksponowane jak powiedziała tej parze od owoców, że jej córka jest w więzieniu. Edytowane 12 listopada 2013 przez mate5 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 No ale Rick badał ślad krwi na drzwiach wyjściowych który był dosyć nisko i mógł należeć do dziecka. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 mate wszystko pokreciłes Spoilery z komiksów Cały czas myślałem, że tych dwoje ludzi zamordowała ta lubiąca zombie dziewczynka (dziewczynki?), takie nawiązanie do bliźniaków z komiksu. Carol niby się przyznała, ale nie wydaje wam się, że kłamie w ochronie tego dziecka? Przecież zdaje sobie sprawę, że 10-letnie dziecko nie mogłoby zostać wygnane, a Tyrese jest tak wkur.wiony że zabiłby nawet małą dziewczynkę. Do tego BAAAARDZO było wyeksponowane jak powiedziała tej parze od owoców, że jej córka jest w więzieniu. 1.tyresse by nie zabił dziecka 2. wziela je jak wlasne cory, ale ze mialy byc twarde i przyszykowane nawet na jej smierc to chciala je izolowac uczuciowo od siebie. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 boże co za chvjnia ten serial nudy i jeszcze ten jednooki terminator 4 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Spoilery z komiksów Cały czas myślałem, że tych dwoje ludzi zamordowała ta lubiąca zombie dziewczynka (dziewczynki?), takie nawiązanie do bliźniaków z komiksu. Carol niby się przyznała, ale nie wydaje wam się, że kłamie w ochronie tego dziecka? Przecież zdaje sobie sprawę, że 10-letnie dziecko nie mogłoby zostać wygnane, a Tyrese jest tak wkur.wiony że zabiłby nawet małą dziewczynkę. Do tego BAAAARDZO było wyeksponowane jak powiedziała tej parze od owoców, że jej córka jest w więzieniu. w poprzednim odcinku chyba była "scena przypominająca" zabicie tych 2 osób, kiedy rick o tym myślał to pojawił sie przebłysk pokazujący wbijanie noża w chorych, ale nie pamiętam czy było pokazane kto ten nóż wbija, jeśli nie to można by od biedy sprawdzić do kogo należał ten nóż porównując wcześniejszy odcinek gdy dziewczynka pokazywała swój ale mi sie nie chce Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 mam nadzieję, że następny odcinek to w całości flashback podsumowujący co porabiał governor przez te pół roku i nie ograniczą się jedynie do jakiegoś cold-open przy ognisku, a potem konfrontacja w mid-season finale i wypier.dalaka z więzienia. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 (edytowane) Pieprzę, zaczynam czytać komiks. Gra zmiażdżyła serialik. komiks zapewne zrobi to jeszcze bardziej. Trzeba się jakoś ratować gdy filmowa adaptacja stała/staje się kaszalotem. Edytowane 13 listopada 2013 przez Sibian 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 ja już kompletnie nie wiem czy się za to zabierać. trzy poprzednie sezony obejrzałem z wypiekami na twarzy, a tu na 3 posiedzenia wziąłem 3/4 pierwszego odcinka 4 sezonu i oglądało się to lekko półśrednio Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 tylko mnie się 4 sezon podoba, a przynajmniej na tyle żeby go dalej oglądać? Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Mi się strasznie podobał ostatni odcinek,chociaż raz więcej akcji a nie pyerdolenie głupot (na szczęście Carol już nie ma) no i gubernator w końcu wraca Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 sezon spoko, chociaz serial wybitny nigdy nie bedzie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Do breaking bad daleko, ale są zombiaki i o to głównie chodzi. Wkurza mnie mina Ricka. Jest szansa, że go uśmiercą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi