Moldar 2 243 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jedynie zmiana Ricka z ci.py na madafakę jest fajnym momentem i liczę, że w końcu będzie lepsza postacią. Reszta to jakieś smuty i zmarnowana godzina. Jak na ostatni odcinek strasznie się zawiodłem. Ten serial lepiej ogląda się, gdy oglądamy cały sezon w dwa dni. Jak trzeba czekać na kolejne odcinki, to nudne to w cholerę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Mid season finale > end season finale Jak na zakończenie sezonu to wyszło słabo, bardziej by się nadawał na koniec jakiegoś odcinka w środku sezonu. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Najgorszy finał TWD ever, matko boska jakie to było słabe. No nie mów, że finał sezonu trzeciego był da Ciebie lepszy? Tamten to był słaby. Najlepszy finał miał chyba sezon drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 dlaczeogo mowinie że taki beznadziejny finał? dlatego że mało sie działo czy dlatego że ludzie siedzą w wagonie i trzeba czekac miesiącami na odpowiedź "co dalej?" w oby przypadkach macie racje, ale mimo to aż taki beznadziejny to on nie był, napewno udało mu się zaciekawić ludzi co dalej będzie, a o to przecież twórcom chodzi, żeby na jesieni wszyscy czekali z wywieszonym językiem na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) To czekanie niestety jest najgorsze i strasznie męczące, ale to buduje hype. Seriale tak działają. Wiele bym dał, by już zobaczyć dalszy ciąg. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Też uważam, że odcinek był b.dobry tylko samo rozwiązanie z dupy. Siedziałem jak na szpilach jak kazali wszystkim wejść do wagonu a Carlowi zostać. Myślałem, że może chcą już wprowadzić wątek z komikuUwaga nie czytać jak nie znacie komiksu Carl dostanie headshota i straci wiadomoco Przeszło mi też przez myśl, że nie jedzą czarnuchów i zastrzelą Mishone xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A w komiksie to sie stało w terminusie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 nie było Terminusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Pytanie do osob ktore czytaja komiks, czy tam kiedykolwiek zostala poruszona kwestia calej tej epidemii, czy moze ta kwestia dalej jest owiana jedna wielka tajemnica ? Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ten wątek nie jest w ogóle poruszany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) obejrzałem czwarty sezon w kilka dni, sezon który był dla mnie zdecydowanie lepszy niż poprzednie . Serial wciągnął mnie jak nigdy wcześniej, chyba dlatego, że zombie zeszły na trzeci plan a prawdziwym zagrożeniem są ludzie, którzy mają już w sobie niewiele więcej człowieczeństwa niż sztywni . 8+/10 Edytowane 5 Maja 2014 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
piecia997 39 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A mi czwarty sezon wydawał się najgorszy, brak ciekawych miejscówek, absolutnie debilne akcje jak spalenie domu w lesie, przedłużanie więzienia... Może to przez oglądanie na bieżąco zamiast w jednym ciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ja w sumie drugą połowe 4 sezonu oceniam na plus bo weszło troche kina drogi i ogolnego surviwalu, była to fajna odskocznia od kiszenia się w więzieniu albo na farmie jednak końcówka pozostawiala troche do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zgadzam się, w ogóle fajnym motywem była by taka tułaczka zimą. Mróz, głód i krew na śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 http://www.twitch.tv/chairhandler/c/4210727 Carl na(pipi)ia w LoLa, tyle wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Głupi bachor gra w głupią grę. W skrócie. Głupi w filmie, głupi w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Nadrobiłem ostatnio 15 zaległych numerów komiksu i smutno się robi jak z tak dobrego materiału zrodlowego zrobili taki (pipi)owy serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Podobno serial jest rozpisany na 11-12 sezonów na chwilę obecna Info z fejsa Hataków "The Walking Dead" już teraz zaplanowane jest na co najmniej 12 sezonów Podczas corocznego panelu Producers Guild of America twórcy "Żywych trupów" podali kilka informacji dotyczących przyszłości serialu. Jeden z producentów, David Alpert, zaznaczył, że ekipa stojąca za serialem ma już plan poprowadzenia wątków do sezonu 11 i 12. Oglądalność "The Walking Dead" rośnie z roku na rok, bijąc rekordy dla stacji kablowych, co zapewnia serialowi żywotność na jeszcze długie lata. Premiera piątego, 16-odcinkowego sezonu zaplanowana jest na październik, a zamówienia kolejnych są jedynie formalnością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jeszcze odbudują farmę i na nią wrócą, Django zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=g5oUDkwN--E teaser 5 sezon, uwaga spoiler dla ludzików nie oglądających 4tego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No mnie zastanawia, jak po tej akcji z kompem, gdzie ja teraz będę pobierał nowe odcinki. Wcześniej to był torrent, a teraz co? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zawsze możesz oglądać online, to nie jest nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No mnie zastanawia, jak po tej akcji z kompem, gdzie ja teraz będę pobierał nowe odcinki. Wcześniej to był torrent, a teraz co? :confused: Jakiej akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Psy mu kompa rozszarpały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi