Skocz do zawartości

The Walking Dead - 2010 - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 238,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

filmik powyżej w sumie (pipi) pokazuje i rownie dobrze ta scena mogła by być w poprzednim odcinku...

Opublikowano

Panowie tak jednym słowem bez spoilerów mi odpowiedzcie :

Ten doktorek, marine i latynoska ( btw szarpałbym jak reksio szynke - te szorty <3 ) to tak na serio mają uratować świat czy to jakiś pic na wode fotomontaż ?? 

Opublikowano

reprezentacja the wire rośnie w siłę ;):

Seth.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Boba puszczą z dymem w połowie sezonu. Ellis będzie może kimś "złym".

Opublikowano

wygląda super :). dobrze, że jak wszystko na to wskazuje szybko porzucą ten dziwny pomysł z terminusem.

Opublikowano

W 2:22 jest ksiądz. Jak dla mnie też trailer wygląda super, ale każdy wie jak to może się skończyć mając na uwadze poprzednią serię. "Momenty" pewnie znowu będą przeplatane nudą. 

Opublikowano

najbardziej podobają mi się te krótkie zajawki z beth. chyba ładują ją w jakąś sytuację rodem z day of the dead :).

Opublikowano

No mnie zastanawia, jak po tej akcji z kompem, gdzie ja teraz będę pobierał nowe odcinki. Wcześniej to był torrent, a teraz co? :confused:

kto w 21 wieku używa torrentów ?! Czizas, potem zdziwienie, że mu kompa wynoszą

Opublikowano

No mnie zastanawia, jak po tej akcji z kompem, gdzie ja teraz będę pobierał nowe odcinki. Wcześniej to był torrent, a teraz co? :confused:

kto w 21 wieku używa torrentów ?! Czizas, potem zdziwienie, że mu kompa wynoszą

komu wynieśli komputer za torrenty?

Opublikowano

Mi za dc++, ale to też p2p, dobra nie chce mi się znowu o tym pisać i rpbic offtopa. W sumie pobiore w 720p z filmyhd.net, za pomocą jdownloadera.

Opublikowano

Mi za dc++, ale to też p2p, dobra nie chce mi się znowu o tym pisać i rpbic offtopa. W sumie pobiore w 720p z filmyhd.net, za pomocą jdownloadera.

Zabrali ci pewnie tylko dlatego, że kradłeś teledyski edyty górniak (POLSKIE teledyski), przypuszczam, że zagraniczne materiały tak nie ścigają.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Father-Gabriel-Stokes-990x661-7474a.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I jest Księżulek, mam nadzieję, że backstory ma takie samo jak w komiksie.