Bansai 11 198 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Trevor mutherfuckin' Philips Niezle sie zdziwilem jak zobaczylem Ogga, nie czytalem w ogole tematu az do konca sezonu wiec dla mnie to byla gruba niespodzianka. Co do samego odcinka to... Ilu do uja jest tych Saviorsow? Calosc byla tak sztucznie skoordynowana ze momentami mialo sie wrazenie jakby Neegan tam gral w RTSa zywymi ludzmi i mial ciagly podglad z gory na druzyne Ricka, zbyt idealnie to wyszlo jak na swiat gdzie w kazdej chwili wszystko moze pojsc sie chrzanic. Sama koncowka nawet spoko, az do urwania kamery, scena trzymala w napieciu i... jak to napiecie nie zostalo rozladowane poprzez pokazanie kto ugryzie piach, to zamienilo sie we w(pipi)ienie za tak bezczelny cliffhanger. Jeszcze jak sie okaze ze nie zabili nikogo z tej "glowniejszej" obsady to (pipi) im w dupe za robienie z ludzi glupkow po raz kolejny [glenn]. Ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Odcinek generalnie na poziomie, aż do końcówki. No ale... Przyzwyczaiłem się już do tak chamskich clifhangerów w tym serialu. Jakoś musieli sobie zabezpieczyć rekordową oglądalność pierwszego odcinka kolejnego sezonu Pod koniec wyliczanki kamera zaczęła tak randomowo skakać między kolejnymi facjatami, że nie ma szans wykminić, kto został "szczęśliwcem". Na pewno nie Rick i Coral, z tego co powiedział Negan przed egzekucją. Obstawiam mimo wszystko jakiegoś drugoplanowego Abrahama albo innego Aarona. Zobaczymy w listopadzie. No i Negan z Lucille zdecydowanie na propsie, choć myślałem, że ta ostatnia będzie ciut bardziej pokaźna, cóż... W każdym razie serial cierpiał na brak wyrazistego czarnego charakteru od czasu Gubernatora. Bardzo spoko, że teraz się to zmieniło. Btw. Trevor to ten cwaniak z trochę januszowym wąsem? Nie ogarniam komiksów, a imię w odcinku chyba nie padło... Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Moja obecna teoria jest taka ze: ninja zombie nicholasa spadl z drzewa na wybrana osobe i wszyscy podczas zamieszania schowali sie pod smietnikiem #takbedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Btw. Trevor to ten mowimy na niego trevor bo ten facet podkładał głos trevora w GTA5 i tak, to ten wysoki z wąsem Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Meh te zapewnienia, że w finale miał być taki shocker, że nam kapcie pospadają, zawyjemy do księżyca i cuda, wianki. Tradycyjnie skończyło się na dość niskich lotów clifhangerze , jak niestety zresztą śmiałem przypuszczać. No, gdybym nie wiedział, że Negan kogoś zapitoli to moooże by mnie to ruszło. Problem w tym, że wszędzie o tym huczało od dłuższego czasu, no i w sumie nie było jeszcze chyba finału TWD bez odstrzelenia kogoś z obsady Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Ja np. na miejscu aktorów chciałbym zakończyć przygodę z serialem na tym etapie historii. Lepiej jest odejść w momencie, gdy serial jeszcze jest dobry, niż siedzieć w nim do końca, gdy nikt nie będzie tego oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Przy takim założeniu to musieliby odejść przed ostatnim odcinkiem pierwszego sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 jeffrey dean morgan na tyle, na ile wiekowy target tego żenującego miejscami serialu mu pozwalał, całkiem nieźle dźwignął rolę, no i steven ogg też dal radę jako jeden z poruczników Negana reszta to już klasyczna beka ze szrota, mając w pamięci komiksowe kadry Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Jak tak myślę, to mimo że finał jest jaki jest, 6. sezon jako całość wypadł więcej niż przyzwoicie. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że najlepiej od kilku lat. Generalnie nie czuło się mielizn, zbytniego popadania w telenowelę, a nawet jak się trafił jakiś zamulający wątek z doopy, to w miarę szybko był ucinany. Oczywiście wszystko to jak na standardy TWD Widać było, że Rick stał się zbyt pewny siebie i zaczął kozaczyć, szczególnie gdy bez większego namysłu\rozpoznania sił przeciwnika poszedł na układ ze Wzgórzem Teraz mu się to jak zwykle odbiło czkawką, no ale wiem, że jakiś powód do konfrontacji z Neganem musiał być. I faktycznie liczba Saviorsów wydaje się trochę przegięta, choć nie wiem jak to wyglądało w komiksowym oryginale. Toż to mała armia i to jeszcze same chłopy pod bronią. Negan spokojnie mógłby zalać Alexandrię ludzką masą Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 Dobra to teraz typy Sądze, że zmasakrował Daryla bo po pierwszym ciosie powiedział, że bierze to na klate a tylko on wydaje mi sie zdolny do takiego zachowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 No nie, to jest po prostu cytat z komiksu. Chciałbym Michonne, czarna kobieta, to byłoby cos, poza tym licze ze w 7 pokaza to samo z norm. perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 ogolnie ofiara negana powinien pasc scenarzysta serialu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Ale ten serialowy Negan to chucherko. To już nie ma masar wśród aktorów ? Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Co do końcówki odcinka... Według mnie nie zginie ani Glenn ani Daryl. Pod koniec wyliczanki, Negan idzie w lewą stronę względem Ricka, gdzie jest Sasha, Eugene, oraz (chyba) Aaron i Carl . Można to zauważyć po cieniu Negana. Michonne, Abe, Rosita, Daryl, Maggie i Glenn są po prawej stronie względem Ricka. Jeżeli w S07E01 okaże się, że zginął ktoś z prawej strony Ricka, to po prostu wyśmieję wszystkich scenarzystów, reżysera i Gimpla. Takiej sceny nie powinno się przerywać... "In an interview with Comicbook.com, showrunner Scott Gimple confirmed that Negan's kill will be addressed in The Walking Dead Season 7 premiere - and it will be brutal." Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Na wyśmiewanie to już za późno. Przecież ten serial to od lat festiwal najtańszych możliwych zagrywek. Taniocha ze świata w pigułce. Był czas przywyknąć jak to powiedziała babcia z "Samych Swoich". Ale to jednak zombiaczki więc trzeba szanować. Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 A co Dwayne Johnson miał się pojawić? No szkoda, ze urwało się w takim momencie. Ale wiem jak będzie wyglądał początek sezonu 7. Prawdopodobnie zrobią powtórkę z Teeminusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 (edytowane) Zauważyłem, że Negan wcale nie liczył Glenna. Wyliczanka "szła" od Rosity (była obok Glenna), i kończyła na Eugenie (siedział obok Carla) Edytowane 4 kwietnia 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2016 No ok, ale solderowy nie kombinuj, zdjecia były pocięte, wyliczanka nie miała żadnej reguły, skakał kijem od głoy do głowy, po prostu nie chca zebysmy wiedzieli i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Odcinek uratował Negan i jego zayebiste wejście oraz dialogi. Ta końcówka XD Ale ujęcie fajne. Niestety pierwsze 45 minut to kompletna kupa 3/10. Ostatecznie 6=/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 (edytowane) Skisłem jakem to zobaczył: Ludzie zaraz skomplikowane wzory na prawdopodobieństwo zaczną tworzyć No ale jak się potwierdzi to trafię też ze swoim typem. Ale to też trochę słabo, bo to będzie dowód na to,że twórcy nadal nie mają jaj żeby ubić kogokolwiek z "core" ekipy i nawet są w stanie mocno olać komiks, bo z tego co wiem powinien tam oberwać... pewien miłośnik śmietników? Edytowane 5 kwietnia 2016 przez Frantik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Lel, śmiechłem I w sumie tak może być. Ja tam obstawiam Judżina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 https://pbs.twimg.com/media/CfLdBwIWsAAhEmu.jpg:small Wątpie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 @ up Chyba mózg mi się przegrzał Zostanę jednak przy swoim typie Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 A ja głupi myślałem, że tylko na gry tak marudzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2016 Jak niby carl jak mowi ze jak sie rick ruszy to ma zjesc drugie oko. Wiec wiadomo ze oni nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi