Solderowy123 43 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Z tego co wiem, Maggie była w trzecim miesiącu ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Nie ma co rozkminiać. Sezon ruszy na jesieni, to się zobaczy. Póki co nadrabiam serialowe zaległości i lecę z pierwszą serią black sails. Pomalutku się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kitty 152 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Kitty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ten serialowy Negan jak dla mnie wygląda jak inna osoba w porównaniu do komiksu. Tak jakby wujek Negana, lub ojciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 No niestety, strasznie wąski dziadziuś. Negana miał grac chop śluński. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Wy sami jesteście dziadki. Jeffrey Dean Morgan jest pięknym i silnym heteroseksualnym mężczyzną w średnim wieku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) No ale wuński. Negan to masa a nie patyczek. Co to robio Masorz. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 nie czepiajcie sie wyglądu negana skoro gov wyglądał znacznie bardziej odmiennie od komiksu Cytuj Odnośnik do komentarza
Tankietka 24 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 (edytowane) Nie ! A gova tyż gófniano dobrali, ale było minęło, po co do tego wracać. Neg miał mieć gabaryty a nie być szczapką. Mmmmmmmmmmmmmmm. Edytowane 8 kwietnia 2016 przez Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kitty 152 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Wy sami jesteście dziadki. Jeffrey Dean Morgan jest pięknym i silnym heteroseksualnym mężczyzną w średnim wieku. Również tak uważam <3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Kurcze, minął prawie tydzień a druga połowa finału nadal budzi we mnie niepokój jak sobie pomyślę o tych scenach. I w sumie przeszła mi złość za ten cliffhanger, a nawet ma to swój urok. Teraz po kolei sobie wyobrażam wszystkie osoby które mogły zginąć i każdej mi w sumie szkoda. Jest dobrze i zapowiada się ciekawie. A na tą chwilę wracam do #39 zeszytu Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 (edytowane) W spoilerze zamieszczone są informacje o 7 sezonie. - Standardowo, ma być 16 odcinków, a sezon rozpocznie się w pierwszej połowie października. - Rick ma popaść w zachwianie emocjonalne i rozterki, co spowoduje, że będzie miał wątpliwości co do swoich przywódczych zdolności. - ComicBook.com Podało informację, że Negan zajmie sporą część akcji na początku sezonu. Twórcy zamierzają stworzyć nietypową relację pomiędzy Neganem i Carlem. Negan opracuje dziwny rodzaj więzi i szacunku dla Carla. -Maggie zmieni całkowicie swój charakter. Będzie ukazana jako silna kobieta. Zostanie przywódcą Hilltop (najprawdoodobniej zmiana związana będzie z utratą dziecka lub jej ukochanego - ale to już tylko spekulacje). - Ojciec Gabriel z dnia na dzień będzie co raz większym badassem. Ma odegrać znaczącą rolę podczas obrony Alexandrii. - Fansided donosi, że wiele wątków z komiksu zostanie przedstawionych w serialu. Poznamy grupę Kindgom, to bez wątpienia. Jednak nie ma żadnych informacji, czy pojawi się Ezekiel i Shiva. - Pojawią się nowi ocalali. Wśród nich wymienia się postacie z Hilltop: Earl Sutton'a i Brianna'ę. Źródła info: Comicbook.com, Fansided.com, Inquisitr.com, Cinemablend.com, Yibada.com Moim zdaniem ta cała Brianna (przyszła przyjaciółka Maggie) pojawiła się bez powodu. Przypuszczam, że w S07E01 naszą wesołą gromadkę opuści Glenn. Szkoda, sam wolę, aby odszedł Dixon, a jego wątek z Dwightem jest niepotrzebny, skoro Dwight zdradzi Negana. Edytowane 9 kwietnia 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 ogólnie te wszystkie spekulacje to każdy głupi by przewidział nic odkrywczego Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2016 W spoilerze zamieszczone są informacje o 7 sezonie. - Rick ma popaść w zachwianie emocjonalne i rozterki, co spowoduje, że będzie miał wątpliwości co do swoich przywódczych zdolności. Oezu, który to już raz? Ten człowiek przeżywa kryzys emocjonalny średnio 2 razy w ciągu jednego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2016 ogólnie te wszystkie spekulacje to każdy głupi by przewidział nic odkrywczego Każdy mądrzejszy to by mógł określić ze sto możliwych scenariuszy. A te informacje są jednak dość konkretne. :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza
mattaman 294 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) Idą ostatnio wg komiksu dosyć wiernie więc żadna rewelacja te spekulacje. Edytowane 11 kwietnia 2016 przez mattaman Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2016 (edytowane) Pierwsza strona komiksu o historii Negana: Ja osobiście czekam na komiks np. o Abrahamie, lub innej postaci z ekipy Ricka, która była obecna przed pojawieniem się Negana. Edytowane 11 kwietnia 2016 przez Solderowy123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2016 To też Adlard rysuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Youtube się zaroił od teorii nt. cliffhangera. Poniższa, z tymi włosami, jest sensowna o ile i twórcy pomyśleli o tym szczególe. Co do odgłosów to pewnie każdą teorię można przypasować. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 ja zwolniłęm filmik do x8 i słysze strzały z lasku smolenskiego, poznaje je, bo są te same które słsyzałem po katastrofie tupolewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Youtube się zaroił od teorii nt. cliffhangera. Poniższa, z tymi włosami, jest sensowna o ile i twórcy pomyśleli o tym szczególe. Co do odgłosów to pewnie każdą teorię można przypasować. Jak mnie bawią aż tak dokładne analizy, kiedy pewnie się okaże że sami kręcili w miarę dowolnie. A producentka serialu, Gale Anne Hurd sama też jeszcze nie wie kto umar Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Powtórzę to, co napisałem: Scena śmierci nie jest jeszcze nakręcona, nawet aktorzy nie wiedzą, kto zginął. ALE wiedzą to tylko dwie osoby (pewnie scenarzyści). Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Powinni dla jaj zajebać carla albo ricka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Dla jaj to maggie Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Wszystkich po kolei za sezon na farmie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi