Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Brotherhood

Featured Replies

• Odpowiedzi 698
  • Wyświetleń 96 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Odpowiem ci na wszystkie podpunkty, które wymieniłeś: - nie umiesz grać - nie umiesz grać - nie umiesz grać   Sterowanie jest zoptymalizowane do granic możliwości. Jest na maksa uproszczone ale e

• A ja właśnie dzisiaj skończyłem singla. Grałem sobie powoli, zdobyłem wszystko co można było zdobyć - coś koło 37h mi to zajęło. I grało się bardzo fajnie, nawet zbieranie flag mnie nie nudziło ( nie

• Mam nadzieję, że jakoś w miarę wytłumaczą zakończenie rodem ze Star Treka.

Opublikowano
  W dniu 19.08.2010 o 14:52, Zwyrodnialec napisał(a):

No to nieźle, bałem się, że przez multi będzie maks 10h grania.

No i do tego dochodzą różnego rodzaju Side-questy, które wydłużą singlową rozgrywkę. Na pewno też dorzucą jakieś znajdźki. Będzie co robić :thumbsup:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Ja czekam aż Ubisoft poda jaką część gry chcą wyciąć i ile będzie kosztowało zakończenie.

Opublikowano

Trzeba będzie iść na kompromis, bo tego samego dnia wychodzi LBP2, jednak ja bez zastanowienia biorę najpierw AC.

Opublikowano

Koleś na filmiku mówił, że Rzym to największy obszar w serii AC. Ponoć jest trzy razy większy od Florencji czy Wenecji. Gra bardzo ładnie wygląda. Ciekawie zapowiada się motyw z rekrutowaniem i wysyłaniem podległych bractwu asasynów na różne misje.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

jak dla mnie rewelacyjnie się to prezentuje. lekki pop-up w paru miejscach ale pewnie to dopracują. mechanika i nowe patenty na plus, podejście bardziej rewolucyjne też spoko. działanie w grupie już niezłe było w dwójce. tutaj widzę solidnie to rozbudują. pstrykasz palcami i ktoś ginie, normalnie można się poczuć jak dyktator. fajnie było znowu zobaczyć flagi do zbierania. sentyment do jedynki się odezwał :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

własnie ogladalem nowy gameplay z multi na GT

i mam jedno powazne zastrzezenie - na filmiku widac wielokrotnie jak ktoś kogos zabija ;p to oczywiste, ale czesto zabija np od tyłu wbijajac strzykawe w szyje albo w plecy, a kamera pokazuje zbliżenie na postac w dodatku w zwolnionym tempie... i co?

to (pipi) ze umierająca postac NIE MA ABSOLUTNIE ŻADNEJ MIMIKI TWARZY! co to ma byc? totalnie debilnie to wyglada gdy baba ze strzykawką wbita w szyje, z tryskającą krwią itp ma perfekcyjnego POKER FACE'a .. w kilku innych przypadkach równie zle, postacie są dźgane i mordowane na rozne sposoby, i w zwolnipnym tempie .. ich twarze absolutnie nic nie wyrażają :/

przy postaciach ktore noszą maski albo jakies wielkie kaptury to pół biedy, ale na filmiku gosc biega laską ktora ma cała twarz widoczną i wyglada to bardzo przykro

Opublikowano

Fajnie wygląda ten obrót w powietrzu na belce i skok z powrotem na konia. Widać też, że w końcu strażnicy też będą umieli śmigać na koniach. Czyli szykują się nam jakieś pościgi :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde 4.10 to akurat się na dobre studia zaczynają... Przynajmniej brat sobie pogra....

Edytowane przez MajorZero64