Opublikowano 30 września 201014 l Dla wszystkich czyli dla kogo? Cała ta sytuacja zaczyna mnie wkur... Najpierw mówiono, że beta będzie tylko dla wybranych osób, które wcześniej zamówią grę. Potem zaczęto rozdawać jakieś kody na różnych stronach. Teraz beta pojawiła się na PSN w ofercie dla osób z PS Plus. Jaki to ma sens? I na cholerę kupować Plusa jak po tygodniu zawartość jest dostępna dla wszystkich? Edytowane 30 września 201014 l przez rkBrain
Opublikowano 30 września 201014 l i mają PSN+ ;] jest ktos chetny na wspólne granie? np dzis wieczorem?
Opublikowano 30 września 201014 l i mają PSN+ ;] jest ktos chetny na wspólne granie? np dzis wieczorem? Masz PSN+ czy już można ten kod wykorzystać?
Opublikowano 30 września 201014 l mam dostep do konta psn+ ;] grac sie da ale tylko z ludzmi z friendlisty co do kodow to czesto jest lament, ze nie dziala itp. a problemem jest konto na którym chce sie użyć kodu ;] kody z psn us nie dzilaja na ue
Opublikowano 30 września 201014 l I właśnie to jest najgorsze, że tylko z przyjaciółmi można grać. Powinni dodać opcję dołączenia do gry założonej przez nieznajomego w becie. Edytowane 30 września 201014 l przez PanPawcio
Opublikowano 30 września 201014 l WTF :o ?? Granie tylko ze znajomymi?! To widzę, że sobie nie wiele pogram. Trzeba będzie stworzyć już temat w dziale Online i jakieś ustawki robić. Jeśli w pełnej wersji nadal będzie można grać tylko ze znajomymi to chyba się wstrzymam z tym preorderem.
Opublikowano 30 września 201014 l juz tłumacze ;] nie mozesz podlaczyc sie do jakiejs losowej ustawki. mozesz grac tylko z znajomymi. zakładam, ze to tylko na czas bety ;] ale skutecznie pokrzyżowało mi to plany ;/
Opublikowano 1 października 201014 l http://www.ppe.pl/news-3124-Czterej_pancerni_i_Ezio.html Nowy trailer. Bedzie soczyscie jak w dwojce, z lepszym zakonczeniem to bede bardzo zadowolony. Skoro LBP2 jest przesuniety, to moze skusze sie na premiere
Opublikowano 2 października 201014 l Pomyliło mi się. Miałem jakiś inny filmik wrzucić, ale teraz nie mogę już go znaleźć ehh Tak jak pisze Zwyrol też chętnie widziałbym jakiś ulepszony system walki. Nowe ciosy,uniki itd. Edytowane 2 października 201014 l przez sprite
Opublikowano 2 października 201014 l Świetnie to wygląda, ale mogliby coś w końcu zrobić z systemem walki, trochę to zaczyna irytować, że Ezio walczy zawsze z jednym typem, a reszta się przygląda.
Opublikowano 2 października 201014 l Mam nadzieję, że w becie za pre ordery będzie można grać nie tylko ze znajomymi... Dr. Czekolada, żałosny banner w podpisie
Opublikowano 2 października 201014 l Co chcesz God Of War ? xd To jest skrytobójca, prawda? Więc śmiesznie to wygląda, że gość, który niby jest mistrzem w eliminowaniu z zaskoczenia, nagle rozpierdala wszystkich dookoła, a oni stoją i się tylko przyglądają. To już w trylogii POP było lepiej w tym elemencie.
Opublikowano 5 października 201014 l Wszystko z multi tu http://www.psxextreme.info/topic/91638-assassins-creed-brotherhood/
Opublikowano 8 października 201014 l Nowe dzienniki developera - The Perfect Nemezis http://www.youtube.com/watch?v=HtFxUFF_r9s
Opublikowano 14 października 201014 l kurde niech zrobią cos z mimiką twarzy bo wyglada to jak za czasów psxa
Opublikowano 18 października 201014 l Na razie multi mi srednio podchodzi w AC, przyznam szczerze. Jednak postanowilem dac mu jeszcze jedna szanse. Pogram teraz wiecej w bete i zobaczymy, moze sie to jakosc pouklada, rozegram sie. Swoja droga, jako ze LBP2 ma przesunieta premiere wraz z GT5, AC Brotherhood awansowal na liste gre na premiere w tym roku i to w dodatku w formie Codex Edition. Jako ze zlozylem takie zamowienie na Ultimie, dostalem kod do bety. Majac Plusa mam do niej dostep, wiec moge go oddac. Klucz oddam pierwszej osobie, ktora odpowie na pytanie, kim jest ta kobieta: Plus. Moze mnie ktos oswiecic, jakie sa dotychczas zapowiedziane edycje ACB? Zwykla, Codex i ta z czarnym pudelkiem z paskotka w srodku? Edytowane 18 października 201014 l przez VoytecCFC
Opublikowano 18 października 201014 l Mnie natomiast multi całkiem się podoba. Chociaż ciężko określić czy wytrzymam przy tym dłużej niż kilka tygodni. Nie widać obrazka.
Opublikowano 18 października 201014 l Poprawione. Co do multi, masz racje. Nie jest to ten typ, ktory przyciaga jak magnes. Przed chwila gralo mi sie dosc przyjemnie, ale nie jest to jakies rewelacyjne multi. Ot tak do pogrania. W AC liczy sie przede wszystkim singiel. A co do wersji to jest chyba tak, ze jest zwykla edycja, kolekcjonerka z Gamestopu na US z pudelkiem z maskotka w srodku i kolekcjonerka Codex (bez porownania najlepsza wersja), tak?
Opublikowano 18 października 201014 l Rowniez zamowilem Collector Codex, beta mnie nie interesuje bo multi traktuje w tej grze jako dodatek; liczy sie przede wszystkim singiel!
Opublikowano 18 października 201014 l Chyba nikt nie chce kodu do tej bety ;p Co do wersji Codex, mam nadzieje, ze to "renesansowe" pudelko nie bedzie z tektury. Jezeli bedzie, to wyjdzie lipa, bo szczerze oczekuje plastiku. No, ale zobaczymy. Do tego wszystkiego chcialoby sie posiadac figurki Ezio z AC2 i ACB, ale cholera, niby taki maly bzdet, a stowe koszuje jedna
Opublikowano 18 października 201014 l http://www.gametrailers.com/video/single-player-story-assassins-creed/706292 <- STORY TRAILER @Voytec -> Lucrezia Borgia