rkBrain 28 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Dla wszystkich czyli dla kogo? Cała ta sytuacja zaczyna mnie wkur... Najpierw mówiono, że beta będzie tylko dla wybranych osób, które wcześniej zamówią grę. Potem zaczęto rozdawać jakieś kody na różnych stronach. Teraz beta pojawiła się na PSN w ofercie dla osób z PS Plus. Jaki to ma sens? I na cholerę kupować Plusa jak po tygodniu zawartość jest dostępna dla wszystkich? Edytowane 30 września 2010 przez rkBrain Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Znaczy dla tych co kupili preordera i dla tych co dostali kody. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 i mają PSN+ ;] jest ktos chetny na wspólne granie? np dzis wieczorem? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 i mają PSN+ ;] jest ktos chetny na wspólne granie? np dzis wieczorem? Masz PSN+ czy już można ten kod wykorzystać? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 mam dostep do konta psn+ ;] grac sie da ale tylko z ludzmi z friendlisty co do kodow to czesto jest lament, ze nie dziala itp. a problemem jest konto na którym chce sie użyć kodu ;] kody z psn us nie dzilaja na ue Cytuj
PanPawcio 0 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) I właśnie to jest najgorsze, że tylko z przyjaciółmi można grać. Powinni dodać opcję dołączenia do gry założonej przez nieznajomego w becie. Edytowane 30 września 2010 przez PanPawcio Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 WTF :o ?? Granie tylko ze znajomymi?! To widzę, że sobie nie wiele pogram. Trzeba będzie stworzyć już temat w dziale Online i jakieś ustawki robić. Jeśli w pełnej wersji nadal będzie można grać tylko ze znajomymi to chyba się wstrzymam z tym preorderem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Jak granie tylko ze znajomymi, nie czaję was ? o_O Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 juz tłumacze ;] nie mozesz podlaczyc sie do jakiejs losowej ustawki. mozesz grac tylko z znajomymi. zakładam, ze to tylko na czas bety ;] ale skutecznie pokrzyżowało mi to plany ;/ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 http://www.ppe.pl/news-3124-Czterej_pancerni_i_Ezio.html Nowy trailer. Bedzie soczyscie jak w dwojce, z lepszym zakonczeniem to bede bardzo zadowolony. Skoro LBP2 jest przesuniety, to moze skusze sie na premiere Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 (edytowane) Pomyliło mi się. Miałem jakiś inny filmik wrzucić, ale teraz nie mogę już go znaleźć ehh Tak jak pisze Zwyrol też chętnie widziałbym jakiś ulepszony system walki. Nowe ciosy,uniki itd. Edytowane 2 października 2010 przez sprite Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Sprite, wlasnie to wrzucilem post wyzej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Świetnie to wygląda, ale mogliby coś w końcu zrobić z systemem walki, trochę to zaczyna irytować, że Ezio walczy zawsze z jednym typem, a reszta się przygląda. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Co chcesz God Of War ? xd Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Mam nadzieję, że w becie za pre ordery będzie można grać nie tylko ze znajomymi... Dr. Czekolada, żałosny banner w podpisie Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Co chcesz God Of War ? xd To jest skrytobójca, prawda? Więc śmiesznie to wygląda, że gość, który niby jest mistrzem w eliminowaniu z zaskoczenia, nagle rozpierdala wszystkich dookoła, a oni stoją i się tylko przyglądają. To już w trylogii POP było lepiej w tym elemencie. Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Wszystko z multi tu http://www.psxextreme.info/topic/91638-assassins-creed-brotherhood/ Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Nowe dzienniki developera - The Perfect Nemezis http://www.youtube.com/watch?v=HtFxUFF_r9s Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 kurde niech zrobią cos z mimiką twarzy bo wyglada to jak za czasów psxa Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 (edytowane) Na razie multi mi srednio podchodzi w AC, przyznam szczerze. Jednak postanowilem dac mu jeszcze jedna szanse. Pogram teraz wiecej w bete i zobaczymy, moze sie to jakosc pouklada, rozegram sie. Swoja droga, jako ze LBP2 ma przesunieta premiere wraz z GT5, AC Brotherhood awansowal na liste gre na premiere w tym roku i to w dodatku w formie Codex Edition. Jako ze zlozylem takie zamowienie na Ultimie, dostalem kod do bety. Majac Plusa mam do niej dostep, wiec moge go oddac. Klucz oddam pierwszej osobie, ktora odpowie na pytanie, kim jest ta kobieta: Plus. Moze mnie ktos oswiecic, jakie sa dotychczas zapowiedziane edycje ACB? Zwykla, Codex i ta z czarnym pudelkiem z paskotka w srodku? Edytowane 18 października 2010 przez VoytecCFC Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Mnie natomiast multi całkiem się podoba. Chociaż ciężko określić czy wytrzymam przy tym dłużej niż kilka tygodni. Nie widać obrazka. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Poprawione. Co do multi, masz racje. Nie jest to ten typ, ktory przyciaga jak magnes. Przed chwila gralo mi sie dosc przyjemnie, ale nie jest to jakies rewelacyjne multi. Ot tak do pogrania. W AC liczy sie przede wszystkim singiel. A co do wersji to jest chyba tak, ze jest zwykla edycja, kolekcjonerka z Gamestopu na US z pudelkiem z maskotka w srodku i kolekcjonerka Codex (bez porownania najlepsza wersja), tak? Cytuj
daras 3 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Rowniez zamowilem Collector Codex, beta mnie nie interesuje bo multi traktuje w tej grze jako dodatek; liczy sie przede wszystkim singiel! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Chyba nikt nie chce kodu do tej bety ;p Co do wersji Codex, mam nadzieje, ze to "renesansowe" pudelko nie bedzie z tektury. Jezeli bedzie, to wyjdzie lipa, bo szczerze oczekuje plastiku. No, ale zobaczymy. Do tego wszystkiego chcialoby sie posiadac figurki Ezio z AC2 i ACB, ale cholera, niby taki maly bzdet, a stowe koszuje jedna Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 http://www.gametrailers.com/video/single-player-story-assassins-creed/706292 <- STORY TRAILER @Voytec -> Lucrezia Borgia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi