Sadzikkk 159 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 niestety nie ma dzis pobrałem i lekko sie zawiodłem Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Brak polskich napisów, jest w (pipi) języków ale nie ma polskiego Nigdzie nie widzę jak osobno wlączyć to dlc Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 DLC są oznaczone na mapie. Jeżeli zaczynasz grę od zera to możliwe, że DLC jest w jakimś jeszcze nieodkrytym regionie lub musisz poprowadzić dalej fabułę. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 To lipa, ze nie jest po polsku :confused: Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 DLC są oznaczone na mapie. Jeżeli zaczynasz grę od zera to możliwe, że DLC jest w jakimś jeszcze nieodkrytym regionie lub musisz poprowadzić dalej fabułę. Jest szansa, że ktoś prześle mi save ? 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 powiedz jak to podejsle. Mam save z ukonczona fabułą Cytuj
Berion 207 Opublikowano 6 sierpnia 2011 Opublikowano 6 sierpnia 2011 Nie kopiowałeś nigdy save'ów? Trójkąt na save'ie, Copy i wybierasz np. pendraka (FAT32 na MBR). AC2 miał blokadę. AC:B nie ma. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Kurde mam niezły problem. Gra po prostu nie chce się wczytać i nie mogę nic na to poradzić. Po prostu Ezio pojawia się jakby w pustym animusowym pokoju saveuje sie i od nowa się wgrywa, i to zatacza koło non stop nie zdążę nawet wcisnąć start. Kilka trofikow tylko mi zostało do 100% singla i taka choojnia. Miał ktoś taki problem? Da rade wrzucić od kogoś save, czy już po ptakach? Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Możesz użyć zapisu kogoś innego. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 A ma ktoś zapisu pożyczyć? Byłbym za(pipi)iście wdzięczny, za savegame z ukończonym wątkiem głównym, oraz wieżami Borgiów? Lub połaszczę się na jakikolwiek inny;p Cytuj
Berion 207 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 A masz CFW? Bo na OFW musiałbyś pozamieniać identyfikatory konta, konsoli i mieć nadzieję że nie ma tych informacji nigdzie w save'ie. W przeciwnym razie nie będziesz mógł nadpisywać save'a, a trofea będą wyłączone. Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Udalo mi sie ukonczyc ACB Uwazam, ze to najlepszy AC od wieolma wzgledami. Jedynie ten Rzym mi sie przejadl, wolalbym, aby akcja toczyla sie gdzies indziej. Chyba najlepszy klimat byl w jedynce pod tym wzgledem, a i roznorodnosc w dwojce byla tez wieksza. Najbardziej pozytywnie zaskoczylo mnie jednak mulit, w ktore juz troche pogralem (mam chyba dopiero 11 lvl). Uwazam, ze jest swiene, jesli jednak ktos spodziewa sie kolejnego BF-a, COD-a lub KZ to sie rozczaruje. Uwazam muti jednak za swietne, a grywalnosc jest niesamowita. Teraz pozostaje czekac na Revelations. Cytuj
mataman 35 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Multi jest zbędne totalnie, ja olałem ten aspekt całkowicie. 1 Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Multi jest zbędne totalnie Dla mnie tez mogloby gonie byc, ale trzeba przyznac, ze jest to swietny dodatek Oczywsiste jest to, ze AC to przede wszystkim singiel. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 (edytowane) Jestem miło zaskoczony. Spodziewałem się takiego DLC na płycie, a gra poprawia błędy dwójki i rozwija pomysły. Jest jeszcze więcej do roboty, zadania ciekawsze, lepsza grafika. Otwarty Rzym bez loadingów to także krok naprzód. Może fabuła nie wciąga tak jak w dwójce, ale fajnie jest znów wcielić się w Ezio. Multi to przemyślany dodatek do singla. Zawiera plusy i minusy mechaniki gry, ale ciekawie jest pograć w dobrze zrobione multi inne niż FPS. Multi w Dead Space 2 do mnie nie przemówiło zupełnie. Edytowane 20 sierpnia 2011 przez MajorZero64 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Jestem zaskoczony jaką dobrą grą się okazał ten "odgrzewany kotlet". Jestem gdzieś w początkowych stadiach gry, kilka godzin na liczniku, a wydaje się być lepsza od "dwójki". Fabuła na początku też taka jakby ciekawsza, także gra Dezmontem na plus. Wszystko fajnie, wielki świat, dużo do zrobienia jedynie długość wczytywania mi się nie podoba. Niby mam grę na dysku, a loadingi są uciążliwie długie - ciekawe o ile dłuższe byłby z płyty, to jest spora wada ACB. Doszedłem do wniosku, że Asasyn to moja ulubiona nowa marka od Ubi, i top 5 snadboxów/free-roamingów. Jak każda kolejna część będzie tak dobra niech jest produkują na zdrowie Oby się nie skończyło jak z Księciem Persji i po 3 częściach seria nie zjedzie po równi pochyłej. Za multi się na razie nie biorę. Może jak zechce mi się trofea zdobywać. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 26 sierpnia 2011 Opublikowano 26 sierpnia 2011 kilka luźnych uwag i pytań. nie lubię machievelliego. jakoś inaczej sobie typa wyobrażałem. jak się bujnąłęm na jakiejś zwisającej donicy to momentalnie przypomnial mi się Książę Persji. w kolejnej części czekam na bieganie po ścianach. czytając niusy zastanawiałem się po co jazda koniem po mieście skoro największa frajda jest z biegania po dachach ale jednak czasami się to przydaje. jakaś podpowiedź do walk w fightclub'ie bartłomieja? czy wzbogacamy się tu równie szybko co w dwójce? dlaczego te (pipi)ki od borgiów uciekają jak tylko nas zobaczą? nie mogę żadnej wieży z diff.3 opanować bo mnie pionki osaczają a dowódzca bieże nogi za pas. ta gra jest przeogromna. ilość ikonek na mapie poraża. AC staje się powoli jedną z moich ulubionych serii tej generacji. platyny chyba jednak nie będzie bo multi mnie nie pociąga w ogóle. ale singla na pewno wymaksuje. ulubiony tekst: "una moneta". normalnie jak bym wychodził u nas z monopolowego hehe Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 moze mi ktos przyponiemc jak sie robilo taki skok jak w 30-35 sek http://www.youtube.com/profile?user=PowerPyx&feature=iv&annotation_id=annotation_312894&src_vid=epZ-Cy9V7bU#p/u/6/fozIB1fiEog Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 jump w górę po ścianie + chwyt z tego co pamiętam Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 moze mi ktos przyponiemc jak sie robilo taki skok jak w 30-35 sek http://www.youtube.c...u/6/fozIB1fiEog z tego co ja pamiętam to musisz odblokować/kupić rękawice dzięki której możesz się chwytać i wykonywać bardziej karkołomne skoki Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 Kupisz u Leonarda DV Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 2 grudnia 2011 Opublikowano 2 grudnia 2011 (edytowane) Mam już prawie wszystkich asasynów, a dostałem dopiero dwie cegiełki life bar'u. Nie kupuję żadnej zbroi na razie bo się nie opłaca. Idę przez grę jak burza. Jedyne co mnie naprawdę drażni w tej odsłonie to jak zwykle skopane do granic możliwości sterowanie. Jazda koniem do bani, lokowanie się na celu porażka, skakanie na ukos to już totalny zwał. Historia jak zwykle się klei. Nie trzeba się super hiper wsłuchiwać by ogarnąć to co się dzieje w świecie Ezio. Sesyjki po 2-3 godziny dziennie w zupełności wystarczą by gra się nie znudziła. EDIT. Skończyłem. Online postanowiłem olać bo nie ma czasu na trofea za takie pierdoły. Końcówka mocna (jak to seria AC ma w zwyczaju), a misje dość wciągające na tyle by skończyć grę o 5.00 . The Truth znacznie gorsze od tej w części drugiej. Spodziewałem się większej bomby. Nie znalazłem nawet jednego glyphu. Może to i lepiej. Mogę się teraz zabrać za coś żywszego bo sterowanie w AC wymęcza straszliwie. Edytowane 5 grudnia 2011 przez Yap Cytuj
Przemek_GDA 0 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 Witam, szukam chetnych do pomocy w trofeach multi. chetnych prosze o kontakt moj psn ID : Paczek_gda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi