Voytec 2 761 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Wysmienity. Brotherhood to ponoc najlepsza gra serii, ale to co wiem napewno to fakt, ze trailery do tej gry nigdy nie byly takie dobre. Launch i story trailer to najlepsze zwiastuny na silniku gry jakiekolwiek ukazaly sie pod szyldem tej marki. O cinematic trailerach nie wspominam, bo te sa wprost genialne. Jeszcze niecaly tydzien do premiery. Let's take back Roma! 1 Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Mnie ciekawi tylko czy cienie nadal będą tak skokowo się przesuwać bo to mnie do szału doprowadzało. Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Ja mam tylko jedno marzenie, aby teren nie dorysowywał się tak widocznie przed naszym bohaterem. Cytuj
genjuro 84 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 ...a ja mam takie, żeby gra nie była taka prosta ( innymi słowy, walki z dużą grupą żołnierzy powinne być trudniejsze, a nawet nie do wygrania - vide Thief - dwóch strażników= prawie pewna śmierć). Również zabijanie w świetle dnia, na oczach przechodniów, też powinno mieć mocne konsekwencje ( innymi słowy, chciałbym mocniejszy akcent na aspekt skradankowy ). That's all folks Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 No to teraz tylko złapać złota rybkę,3 życzenia już mamy Z tego co wypatrzyłam na filmikach to raczej nam się nie spełni. A zwróciliście uwagę na cienie rzucane przez chmury?? Cytuj
cortezon 1 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Trailer świetny - robi ogromne wrażenie Przyznam się że AC2 ukończyłem 2dni temu. Po pierwszej części która najzwyczajniej mnie znudziła i nawet jej nie ukończyłem nie miałem jakiegoś parcia na ten tytuł. Ale gdy dwójka już wpadła w moje łaspka gra wciągnęła mnie na maksa - szkoda że tak późno Gra zdecydowanie inna niż pierwsza część - mogę z czystym sumieniem dodać ją do grona prywatnego rankingu must have ...a ja mam takie, żeby gra nie była taka prosta ( innymi słowy, walki z dużą grupą żołnierzy powinne być trudniejsze, a nawet nie do wygrania - vide Thief - dwóch strażników= prawie pewna śmierć). Również zabijanie w świetle dnia, na oczach przechodniów, też powinno mieć mocne konsekwencje ( innymi słowy, chciałbym mocniejszy akcent na aspekt skradankowy ). That's all folks Też uważam to za największą wadę tego tytułu, nie ma co ukrywać - poziom trudności jest banalnie łatwy Cytuj
Gość Soul Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Dla mnie wszystko zapowiada się mega, prócz tematu z tymi machinami, mam nadzieje, że fajnie będzie to zrobione plus liczę, że walka będzie bardziej dynamiczna, a nie czekanie na countery. Z tego co słyszałem ma to być jakoś dobrze rozwiązane, gra ma nagradzać precyzje A co do launch trailera, to ten niema sobie równych: http://www.youtube.com/watch?v=tiqx2ta72Vo&feature=fvst ps: po tych trailerach widać fajny progres w grafie Edytowane 12 listopada 2010 przez Soul Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Zatrzymajcie na 0:56 i zwróćcie uwagę na arta przedstawiającego Ezio. Pierwszy pancerz po lewej jest za(pipi)isty i nie chodzi mi o ten z EK Ciekawe czy będzie go można zdobyć w grze. Edytowane 12 listopada 2010 przez kudlaty88 Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Już wiemy czym będzie AC: Ascendance - filmem animowanym http://www.ppe.pl/news-3791-Szczegoly_na_temat_AC_Ascendance_.html Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Mogli by go dodać na płytę w EK. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Czyli Ascendance będzie dla Brotherhood tym, czym dla AC II był Lineage. Jeez liczyłem na coś więcej, a tu znowu ten Ezio - - (przynajmniej darowali sobie kolejny serial). Z tego co wiem wraz z premierą Brotherhood ma miejsce premiera w US komiksu AC: The Fall (który swoją drogą mnie bardziej ciekawi, od kolejnego wprowadzenia do właściwej fabuły). Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Dobrze to rozwiazali. Ascendance to most miedzy AC2 a ACB, a The Fall to calkiem inna, nowa historia w uniwersum. Kupilbym ten komiks, gdybym zdobyl na niego dobry namiar w Europie... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 (edytowane) Dobrze to rozwiazali. Ascendance to most miedzy AC2 a ACB, a The Fall to calkiem inna, nowa historia w uniwersum. Kupilbym ten komiks, gdybym zdobyl na niego dobry namiar w Europie... Ale przecież AC:B zaczyna się dokładnie (można by rzec, że co do sekundy) w momencie, którym kończy się dwójka?? @kudłaty -> Pancerz może i fajny, ale nie wiem czy Ezio zdołałby w nim tak sobie fikać po dachach . Edytowane 12 listopada 2010 przez MBeniek Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Dobrze to rozwiazali. Ascendance to most miedzy AC2 a ACB, a The Fall to calkiem inna, nowa historia w uniwersum. Kupilbym ten komiks, gdybym zdobyl na niego dobry namiar w Europie... Ale przecież AC:B zaczyna się dokładnie (można by rzec, że co do sekundy) w momencie, którym kończy się dwójka?? @kudłaty -> Pancerz może i fajny, ale nie wiem czy Ezio zdołałby w nim tak sobie fikać po dachach . Raczej by padł po przebiegnięciu 30 m Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Dobrze to rozwiazali. Ascendance to most miedzy AC2 a ACB, a The Fall to calkiem inna, nowa historia w uniwersum. Kupilbym ten komiks, gdybym zdobyl na niego dobry namiar w Europie... Ale przecież AC:B zaczyna się dokładnie (można by rzec, że co do sekundy) w momencie, którym kończy się dwójka?? Raczej paręnaście lat po dwójce :] Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Brotherhood zaczyna sie tak, jak pokazali to na E3. Czyli nie w momencie, gdzie skonczyla sie dwojka. Zaczyna sie jezeli chodzi o Desmonda, nie Ezio. Ascendance to wprowadzenie do swiata skorumpowanego Rzymu i dyktatury Borgiow. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Ale mi chodzi, że jak już jesteśmy Ezio, to jest scena gdy wychodzimy z tego kościola, po rozmowie z tym UFO i przychodzi wuj i musimy uciekać (wrzucałem w tym temacie nawet gameplay). No chyba, że potem przeskakujemy parę lat do przodu. Ale to nie wiem po co by była ta ucieczka na początku. I mam nadzieję, że jak nie przeczytam tego komiksu (on będzie darmowy, tak jak Lineage?) to i tak zrozumiem o co chodzi w Brotherhood. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 13 listopada 2010 Opublikowano 13 listopada 2010 Ascendance jest filmem animowanym, nie komiksem. Będzie kosztował $1.99 na PSS i Xbox live. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Ale mi chodzi, że jak już jesteśmy Ezio, to jest scena gdy wychodzimy z tego kościola, po rozmowie z tym UFO i przychodzi wuj i musimy uciekać (wrzucałem w tym temacie nawet gameplay). No chyba, że potem przeskakujemy parę lat do przodu. Ale to nie wiem po co by była ta ucieczka na początku. I mam nadzieję, że jak nie przeczytam tego komiksu (on będzie darmowy, tak jak Lineage?) to i tak zrozumiem o co chodzi w Brotherhood. Eeee? Jakie UFO (ta, Minerwa i przyjaciele), przychodzi wuj i jest ucieczka? Moze pora juz nie ta, moze zmeczony jestem po pracy, ale nie mieszasz tutaj czegos? Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Ale mi chodzi, że jak już jesteśmy Ezio, to jest scena gdy wychodzimy z tego kościola, po rozmowie z tym UFO i przychodzi wuj i musimy uciekać (wrzucałem w tym temacie nawet gameplay). No chyba, że potem przeskakujemy parę lat do przodu. Ale to nie wiem po co by była ta ucieczka na początku. I mam nadzieję, że jak nie przeczytam tego komiksu (on będzie darmowy, tak jak Lineage?) to i tak zrozumiem o co chodzi w Brotherhood. Eeee? Jakie UFO (ta, Minerwa i przyjaciele), przychodzi wuj i jest ucieczka? Moze pora juz nie ta, moze zmeczony jestem po pracy, ale nie mieszasz tutaj czegos? Też sobie tego zbytnio nie przypominam Możliwe, że coś przeoczyłem. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Proszę, niedowiarki : http://polygamia.pl/Polygamia/10,95387,8529945,Assassin_s_Creed__Brotherhood___poczatek_gry_i_jedna.html Minerva czy tam UFO, jeden syf, moim zdaniem tego nie powinno być w tej serii. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Jak już pisałem ten motyw totalnie zniszczył tą historię w moich oczach. Mam nadzieję, że twórcy jakoś z tego wyjdą bo takiej łopatologii nie zdzierżę. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Nie ogladam tego, ale z tego co mowisz Mario pojawil sie w Watykanie tuz po zajsciu na koncu w dwojce. Z UFO to juz troche zbytnio uogólniasz. Przy drugim przejsciu to nabralo dla mnie wiekszego sensu. Nie jest to szczyt mozliwosci dla polaczenia dawnych czasow z terazniejszoscia, ale troche zmienilem o tym zdanie po drugim przejsciu. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Nie ogladam tego, ale z tego co mowisz Mario pojawil sie w Watykanie tuz po zajsciu na koncu w dwojce. Z UFO to juz troche zbytnio uogólniasz. Przy drugim przejsciu to nabralo dla mnie wiekszego sensu. Nie jest to szczyt mozliwosci dla polaczenia dawnych czasow z terazniejszoscia, ale troche zmienilem o tym zdanie po drugim przejsciu. Mógłbyś się pochwalić do jakiś wniosków doszedłeś. Bo tak szczerze to nie pamiętam co dokładnie mówiła ta Minerva. Jakbyś mógł mi przypomnieć to byłbym wdzięczny . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 listopada 2010 Opublikowano 14 listopada 2010 Mam nadzieje, ze osoby, ktore nie ukonczyly AC2, nie czytuja tego tematu, bo jest tu masa spoilerow. Z reszta, to kontynuacja AC2 w ktora nie ma zbytnio sensu grac w singlu, bez zapoznania sie ze wczesniejsza czescia, dlatego nie bede bawil sie w zakrywanie rzeczy w spoilery. Borgia zostal papiezem zeby miec dostep do 2 Piece of Eden, ktore od wiekow towarzyszyly ludziom i zawsze byly podwalinami wojen itd. W Watykanie, kiedy Ezio darowal zycie papiezowi, odszedl i po chwili mial wizje. Ukazala mu sie Minerwa, ktora przedstawila mu Jupitera i Juony. To Trojca Kapitolinska. Przedstawila mu sie kim jest i ze byla roznie nazywana w zaleznosci od epoki. Wynika z tego, ze sa to istoty nadprzyrodzone, fakt, ale powiazane z gwiazdami i gwiazdozbiorami czyli zrodlem wszelkich religii na swiecie. Jak na to popatrzec, zwieksza to wiarygodnosc tego pomyslu i zmniejsza flame. Oczywiscie, ze za pierwszym przejsciem bylo tylko WHAT THE FUCK, ale to nie jest do konca takie glupie. Zycie Ezio i Desmonda sa bardzo powiazane i to byla wiadomosc do Desmonda wiele lat wczesniej, przez Ezio. No, naciagane, ale da sie przezyc. Mogl to miec Desmond w jakims snie, jak wtedy kiedy przysnil mu sie Altair. Minerwa powiedziala, ze oni (Trojca Kapitolanska) umiera i ze to oni stworzyli zycie, w tym ludzi, a zostali przez nich zdradzeni. Przez ciagle wojny i rzadze wladzy czlowieka. Umieraja i moga zostac ocaleni jezeli Desmond odnajdzie swiatynie wybudowanych przez tych, ktorzy od wojen stronili. To daje nadzieje, ze epizody z Desmondem stana sie ciekawe, a Ezio dalej bedzie walczyl o odzyskanie Pieces of Eden i obalenie Borgii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi