marcin0903 1 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) A ja mam jeszcze pytanie o samą fabułę, bo nie dość, że dawno grałem w poprzednie części, to jeszcze pierwszej nie czaiłem (przez to, że nie było napisów, a jak mówili, to tylko bełkot było słychać). Rozbija się o to, że teraźniejsi Assassyni, czyli kolesie z Abstergo chcą zdobyć te różne Piece of Eden i Ty, z tą Lucy i kimś tam jeszcze robisz wszystko by do tego nie dopuścić i samemu to wcześniej znaleźć, przez to cofasz się do wspomnień i grasz jako Altair, a potem Ezio Auditore, czy może coś pokręciłem i nic już nie czaję - ktoś może mnie oswiecić ? No i podstawowe pytanie Bestia - kupując mogę liczyć, że się nie zawiodę jeśli polubiłem i 'jedynkę' i 'dwójkę'? Edytowane 18 Listopada 2010 przez marcin0903 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ale lipa, faktycznie irytujący glitch. Zwłaszcza jak ktoś jest na takie rzeczy wyczulony. No ja jestem jedna z takich osob niestety =/ Na oficjalnym forum jest temat temu poswiecony http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/8621000398 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Ale jaka płyta z bonusami , o czym ty gadasz ? Wymieniłem wszystko co jest zawarte w Edycji Auditore. @Marcin- dopiero gram 30minut i to multi więc ciężko ocenić , czy się zawiedziesz , ja jako fan serii jestem lekko podekscytowany (czytaj: pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne) , choć raz już mnie z meczu wywaliło , a raz wdarł się jakiś dziwny glitch i nikt nie mógł nikogo zabić... Edit. Po godzinie stwierdzam , że jest konkret multi, im dalej levelami tym coraz więcej możliwości. System levelovania , także wyzwania i perki to praktycznie kalka COD , ale jak zgapiać to od najlepszych Edytowane 19 Listopada 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Niestety wygląda jednak na to, że AC:B PL nie ma Uplaya, co gorsza może znowu się okazać, że dodatki nie będą hulały. Ja się wstrzymuje z zakupem. A na prezentacji w Empiku koleś z Ubi mówił, że wszystko będzie cacy... Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Nie siej defetyzmu, miejmy nadzieję, że wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Eeee już te dodatki nie działają bo niemożna ich pobrać. Może Ubi coś z tym zrobi. A jak na złość do ultimy się dodzwonić nie mogę żeby anulować zamówienie. Wolę poczekać trochę aż się wyjaśni niż mieć kilka kodów którymi mogę sobie D podetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Na PS3 w AC2 (wersja PL) byl Uplay ? Jezeli nie to wszystko raczej ok, poniewaz DLC na PS3 mozna bylo sciagnac bez problemow. PS. Teraz jest juz XBL w Polsce wiec jezeli DLC nie bedzie dzialac to Ubi moze miec problem. Edytowane 19 Listopada 2010 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) No niby tak. Jak te dodatki będą współpracować z kontem na PL to trzeba będzie jednak migrować z UK Ale chwila w GOTY AC2PL Uplay działał chyba więc i w AC:B powinien.. Edytowane 19 Listopada 2010 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Jeden dodatek jest na płycie i nie trzeba go pobierać! A ty kudłaty ostygnij troszke , bo przez hobby przedwczesnego zawału dostaniesz :E Edytowane 19 Listopada 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Smocza zborja jest odblokowana od samego poczatku, ciekawe jak z misja Akwedukty. Ja gry nie rusze dopoki nie poprawia tego walnietego bledu z wyswietlaniem obrazu, ale ktos moglby to sprawdzic. Jestem ciekaw po co wrzucaja ten kod (z instrukcja w jezyku polskim) skoro nie ma gdzie go wpisac Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 No niby tak. Jak te dodatki będą współpracować z kontem na PL to trzeba będzie jednak migrować z UK Ale chwila w GOTY AC2PL Uplay działał chyba więc i w AC:B powinien.. Nie ma Uplaya w wersji GOTY jest tak samo jak w przypadku SC:Conviction czy zwykłego AC2 wszystko jest od razu odblokowane, ale dodatki działają. Mam wrażenie, że jak składali grę nie wierzyli w MS i w datę startu polskiego LIVE'a. Ciekawe tylko czy mogą teraz wypuścić patcha na XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Co z tymi kodami na dodatki wyjaśniło się coś(mam na myśli dodatek z Akweduktem i ten drugi jak mu tam było... a zapomniałem)?? Cytuję odpowiedź ubisoftu na moje pytania odnośnie kodów i błędu z wyświetlaniem: "Problem z wyswietlaniem obrazu moze byc rozwiazany poprzez nastepujace czynnosci: 1.) Jesli Panska konsola jest podlaczona do telewizora za pomoca kabla HDMI prosze podlaczyc konsole za pomoca kabla komponentowego (Component), który . Zdaza sie, ze niektóre kable HDMI moga powodowac wystepowanie opisanego przez Pana problemu. 2.) Prosze sprawdzic w jakiej rozdzielczosci pracuje Pana telewizor. Czasem zdaza sie ze jesli rozdzielczosc telewizora nie jest kompatybilna z rozdzielczoscia konsoli, moga wystapic bledy w wyswietlaniu obrazu. Prosze sprawdzic jak ustawiona jest rozdzielczosc obrazu w ustawieniach konsoli. Aby tego dokonac prosze wejsc w System Settings --> Ustawienia konsoli --> Wyswietlacz --> Ustawienia HDTV i wybrac opcje Rozdzielczosc Optymalna. Jesli konsola jest podlaczona do telewizora za pomoca kabla komponentowego prosze sprawdzic czy wybrana rozdzielzczosc jest zgodna z rozdzielczoscia telewizora (ta informacje moze pan znalezc w instrukcji obslugi Panskiego telewizora). Problem z wprowadzeniem kodu odblokowujacego dodatki we wspomnioanych przez Pana edycjach gry jest obecnie sprawdzany przez odpowiedni departament. Przepraszamy za wszelkie niedogodnosci których Pan doswiacza. Jednoczesnie moge Pana zapewnic ze wystepujacy blad nie jest bledem spowodowanym przez sama gre. Jesli problem bedzie wciaz wystepowal, prosze dac nam znac." Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Kudłaty ogarnij się , już kilka razy pisałem jak to jest z tym drugim dodatkiem o którym zapomniałeś. Co do maila który dostłeś skomentuje tak - mają cię za idiote ! :E Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Już wiem jaki to dodatek i ze o tym pisałeś. Wczoraj nie miałem zbyt trzeźwego umysłu i pogubiłem podczas czytania kilka postów Co do tego maila to chyba mają taki szablon bo nie tylko ja dostałem taką odpowiedź. A w ogóle to ciekawe rzeczy na temat dodatków na Ps3 napisał rkBrain. Zamotali się w ubi z tymi bonusami straszliwie jeśli to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Niekoniecznie , może wrzucili dodatki na płyte z racji braku Uplay w PL , natomiast kod dodali w związku z polskim Livem i jego prawnymi wymogami (czyt. by nikt nie powiedział , że gra została wykastrowana z kodów) , dla nas to lepiej , bo jeśli Brain ma racje to można te kody pogonić , choć ja będę zachowawczy i zatrzymam kod , bo jeszcze wyjdzie inaczej a wtedy d.upa. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zbroję Altaira każdy ma od samego początku, czy ją mam dlatego, że zdobyłem i byłem w niej w dwójce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Roofiii 6 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 To nie wina Ubi że Codex Edition nie dojechało do sklepów tylko wina dostawcy. Ja zamówiłem Na GRAM.pl i miałem mieć w piątek ale do odbioru miałem (z winy dostawcy) w poniedziałek. Codex Edition zaskakuje swoim wykonaniem, nie żałuje ani złotówki Sama gra wymiata. Kocham tą serie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A tak przy okazji w zwykłej edycji PL podobno tez są te dodatkowe singlowe misje i zbroja dla ezio. Prawda to czy kit?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Prawda, tak samo było z AC2 PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ale mialem wczoraj mecz w drodze do swojego 29 lvl... na minute przed koncem bylem na ostatnim miejscu z strata do lidera jakies 1500 pkt do lidera... w ciagu ostatniej minuty najpierw zrobilem killa za 400 pkt, potem szybko stun i dostalem bonusowe punkciki i znalazlem sie na 4-tym miejscu... 5 sekund do konca, a tu ofiara przed mymi oczyma. Podbitka kill - 600 pkt i pierwsze miejsce na 1 sek przed koncem meczu. Podziekowal i wygral mecz. OGIEN! Pozniej dobilem do 29lvl i masakrycznie sie gra z posion, podchodzisz do kolesia, nie zdradzasz swojej pozycji, zabijasz ofiare masz 100pkt za kill, 300 za bycie incognito i jeszcze 200pkt za poison, 600pkt za jednego kill'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Miałem już podobne akcje i gra daję fun pod tym względem, ale najlepszy mecz to miałem ostatnio z kumplem w trybie sojusz (3 teamy x 2 osoby) i na najtrudniejszej IMO na dobre ratio mapeie Sienna (nocna) zrobiłem 13-0 i łącznie z bonusami dostałem 10600 pkt A nie grały z nami poziomy poniżej 10 Ale miałem wtedy podnietę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 chlopaki - ktore atuty najlepiej rozwijac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 (edytowane) Czy gra się odnosi w jakiś sposób do głównej serii (chodzi mi of Fragmenty Edenu, Animusa i tak dalej)? Edytowane 9 Stycznia 2011 przez m0rr0s Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tak, przecież to kontynuacja historii Ezio i Desmonda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Widziales chociaz jeden trailer gry? Jeden screen? Albo czy po prostu czytales opis pod tematem? "Ezio powraca... tym razem z ekipą". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi