Skocz do zawartości

Assassin's Creed: Brotherhood

Featured Replies

• 8 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 19,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ja będąc w czwartej sekwencji mam już wykupione 90% sklepów, banków itd. Nie gram misji, tylko biegam jak głupi po Rzymie i inwestuje:P Już teraz co 20 minut wpływa mi około 17000f. Podejrzewam że w

• nie wiem czy było...

• Aż czytać się chce, szkoda że nikt wcześniej się tym dodatkiem nie interesował ani nie zapytał o GamePlay...   Tak btw: wkońcu po za złodziejem okrzyknięto mnie Leakerem...   http://www.logic-sun

Opublikowano

Jakby ktoś chciał, to wrzucam kod na bonusy do singla (2 misje) i multi (2 postaci) + jakaś zbroja dla Ezio. Zapodział mi się jak sam grałem i sprzedawałem grę.

23M-3KRV-JMYQ-8X8L-3LEM

Po ew. wykorzystaniu dajcie znać w temacie.

Opublikowano

A gdzie trzeba ten kod wklepać po wpisuje na stronie xbox.com i ze nie prawidłowy a gry teraz nie chce mi się odpalać.

Opublikowano

Hmm, to nie jest kod xboksowy sądząc po ilości znaków. Na karteczce jest napisane żeby w menu gry wejść w Extras i potem w opcji Exclusive Content gdzieś to wpisać.