LooKaZ 8 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 Sa polskie napisy w grze sciagnietej z amerykanskiego rynku?? Cytuj
Mustang 1 773 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Jakby ktoś chciał, to wrzucam kod na bonusy do singla (2 misje) i multi (2 postaci) + jakaś zbroja dla Ezio. Zapodział mi się jak sam grałem i sprzedawałem grę. 23M-3KRV-JMYQ-8X8L-3LEM Po ew. wykorzystaniu dajcie znać w temacie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 A gdzie trzeba ten kod wklepać po wpisuje na stronie xbox.com i ze nie prawidłowy a gry teraz nie chce mi się odpalać. Cytuj
Mustang 1 773 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Hmm, to nie jest kod xboksowy sądząc po ilości znaków. Na karteczce jest napisane żeby w menu gry wejść w Extras i potem w opcji Exclusive Content gdzieś to wpisać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi