Skocz do zawartości

LittleBigPlanet 2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo polecam przeczytać powyższy wywiad. Bardzo dużo ciekawych informacji, jak choćby to, że docelowo (w formie patcha, w grze będą tylko przykładowe levele) w grze znajdzie się Direct Control Sit dla Move! Insane.

Opublikowano

Ja już dawno słyszałem o listopadzie, za to nigdy o grudniu. Na E3 pamiętam że uporczywie mówili "zima" albo "późno w tym roku", ale raz się komuś wymsknął "listopad". Także to jest 99% pewnik.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No Panowie znamy dokładną datę premiery LBP2 ;] a także zawartość edycji kolekcjonerskiej.

16 listopad tylko cholera wie czy to dotyczy USA i Europy a może to wspólna data.

http://www.joystiq.com/2010/07/23/littlebigplanet-2-grabs-onto-november-16-release-date/

Edit: pierwszy ;p

Edytowane przez SłupekPL
Gość szpic
Opublikowano (edytowane)

ok sa newsy.

premiera 16 listopada

prezenty za preordery:

4820500605_a9dc4f77ce_m.jpg

4821119968_0fc9c1de32_m.jpg4821120004_9dd147000d_m.jpg4820500783_df83e381d1_m.jpg4821119920_c80b66fb00_b.jpg

oczywiscie wszystko zalezne od sklepow

oraz wydanie kolekcjonerskie:

4820500851_c85cd9e43a_b.jpg

* A copy of LittleBigPlanet 2 ? duh.

* Your own little ?Sackboy? ? 7? of plushie-goodness for you to accompany you on your journey thru LBP2.

* Exclusive LBP2 ?game ends? ? keep your PS3 games in a tidy, organized and ?Sack-ured? within these unique bookends

* One stop shop for exclusive DLC + more ? regarding in-game content, the LBP2 Collector?s Edition comes packed with 11 different pre-order costumes, including:

o Disney / Pixar?s Toy Story 3?s ?Aliens? Sackboy Costume

o Disney?s TRON: Legacy ?Clu? Sackboy Costume

o The Muppets? ?The Great Gonzo? Sackboy Costume

o PlayStation?s ?Ratchet? Sackboy Costume

o PlayStation?s ?Clank? Sackboy Costume

o Even More Animals? ?Crocodile? Sackboy Costume

o Even More Animals? ?Vulture? Sackboy Costume

o Even More Animals? ?Cobra? Sackboy Costume

o Even More Animals? ?Mandrill? Sackboy Costume

* And exclusive to the LittleBigPlanet 2?s Collectors Edition:

o PlayStation?s ?Jak? Sackboy Costume

o PlayStation?s ?Daxter? Sackboy Costume

o 5 exclusive LBP2 PSN Avatars ? Lastly, complete your PlayStation experience with a new identity on the PlayStation Network with these new avatars.

Edytowane przez szpic
Opublikowano

Ja zamiast tych wszystkich ubranek i avatarów lub zamiast pluszaka, to wolałbym soundtrack z gry. Wtedy na pewno miałbym już złożony preorder. A tak to się jeszcze muszę zastanowić. I cena też nie zachęca: 80$, w Europie 80 Euro, a u nas 320zł?? No powiedzmy, że 299zł. To i tak sporo.

Opublikowano

Cholera, limitka wygląda zacnie i już prawie postanowione, że ją kupie. Zeby teraz cena nie byla zbyt wysoka. Kolekcjonerka Mafii 2, AC Brotherhood i teraz LBP2...

Zbyt kuszące są dzisiejsze kolekcjonerki :rolleyes:

Opublikowano

Rzadko kiedy kupuje kolekcjonerki ( w sumie raz mi się zdarzyło - Heavy Rain ), ale tutaj sobie nie odmówię. Super się to prezentuje. Czekam na jakieś preordery.

Opublikowano

Rzadko kiedy kupuje kolekcjonerki ( w sumie raz mi się zdarzyło - Heavy Rain ), ale tutaj sobie nie odmówię. Super się to prezentuje. Czekam na jakieś preordery.

Jeszcze w tym miesiącu mają pojawić się Ultimie, niedawno dostałem maila z odpowiedzią.

Ciekawe jak z ceną.

Opublikowano

Jeszcze w tym miesiącu mają pojawić się Ultimie, niedawno dostałem maila z odpowiedzią.

Ciekawe jak z ceną.

No, ciekawe. Jest to czynnik przesadzajacy o zamowieniu kolekcjonerki, ale cholera, takiego 7 calowego Sackboya miec na polce to rarytas ;)