gekon 1 787 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Ja(pipi)e(pipi)mać, ambitnym to zawsze wiatr w oczy Pakuje już miesiąc czasu i pakowałbym dalej, bo mi sie podoba, ale spotkał mnie typowy kulturystyczny problem - rozstepy na obręczy barkowej. Wiadomo, tragedii nie ma, w "brygadzie akapulko" i tak już nie zagram, ale mimo wszystko, wolałbym ich nie mieć. Mam kilka starych na brzuchu po odchudzaniu, te na bicku są jeszcze czerwone. drogie bravo? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 (edytowane) Polecam od siebie maść z mocznikiem, znalazłem kiedyś na sfd, jej skład wygląda tak: urea 40,0 , lecobasae ad 200, czyli 40 jednostek mocznika i dodać lekobazy do 200. Receptę wypisze ci lekarz, do realizacji w aptece, cena chyba 10zł. Edytowane 9 maja 2010 przez Qra Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 ja tam moimi juz sie tak nie przejmuje, chociaz przyznam, ze nie wyglada to estetycznie ale co poradzic musisz nauczyc sie z nimi zyc. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Radze uzywac masla kakaowego np Palmera.Zero rozstepow. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 maja 2010 Autor Opublikowano 13 maja 2010 Trochę głupie pytanie nie uważasz? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 sa dobre kremy na rozstepy dla kobiet w ciazy, niestety nie pomyslalem o tym jak zaczynalem cwiczyc, jak mi lapy wy(pipi)alo na poczatku to rozstepy mialem jakby mnie ktos (pipi) pocial. "Współczesne kremy i żele na rozstępy nie tylko zapobiegają ich powstawaniu (dlatego najlepiej zacząć je stosować w ciąży zanim skóra zacznie się znacznie rozciągać), ale też usuwają świeżo powstałe." Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 stycznia 2011 Ej Smaruje się od 2 miesięcy tanim kremem cepan. Na internecie czytałem, że działa no i z zaozenia jest kremem na blizny. Tak smarowałem już z przyzwyczajenia no i chciałem dokonczyc tubkę, bo efektów nie było widać, ale wczoraj byłem na siłowni po długiej przerwie. Rozbieram się i co widze? W miejscach, w ktorych były głębokie czerwone krechy mam płytkie jasne niteczki, ktore są prawie niewidoczne, a nawet fjnie wyglądają i zaczynają mi sie podobac:) Nie wiem czy to przyszło z czasem czy to faktycznie zasługa kremu, ale jestem zadowolony:) Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Wydaję mi się że to przyszło z czasem, chociarz krem mógł się przyczynić do trochę szybszej regenaracji bruzd.Ja też miałem kiedyś po rozpiętkach ale podobnie jak u ciebie został po nich ledwo widoczny ślad (nie używałem kremów).Ale znam gości z rozstępami co wyglądają jakby ktoś ich pociął nożem - fatalnie to wygląda. Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 ;P Po pewnym czasie rozstęp robi się koloru "ciałowego" więc nie wiem czy to zasługa kremu Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 stycznia 2011 No to w takim razie zbieg okoliczności, bo przez rok było mocno c(pipi) czerwone, a jak uzyłem kremu to wyjasniały coz Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 16 lutego 2013 Opublikowano 16 lutego 2013 dzis zauwazylem nowy rozstep w dziwnym miejscu, na plecach zaraz pod karkiem, jak odgina sie koszulke to juz widac. Musial na dniach powstac, rowna pozioma kreska wielkosci centymetra jak pojdzie po calosci to bedzie przej,ebane ;/ swiezy jest nie cofne go jakos? Cytuj
kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 16 lutego 2013 Opublikowano 16 lutego 2013 Na pewno rozstęp ? Może, że to taka "kreska" po treningu, która zniknie za dwa dni, regularnie po przysiadach mam coś takiego (w miejscu położenia sztangi na plecach), no ale jak jesteś pewien, że to rozstęp, no to nie cofniesz. Czasem ktoś tam przebąkiwał o soku winogronowym czy jakichś maściach, że niby działają łagodząco, ja nie sprawdzałem. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 17 lutego 2013 Opublikowano 17 lutego 2013 nie cofniesz. możesz kupić krem na rozstępy dla kobiet w ciąży, na mnie podziałało i są mniej widoczne, robią się jasne, prawie jak skóra. mam na plecach, wyglądam jakbym był biczowany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi