MEVEK 3 510 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Opublikowano 12 sierpnia 2010 bardzo chętnie skorzystam przy: "Slow on the Draw" [ Get 10 assists in a single Hideout in a public Free Roam session ]. i tu tez mam pytanie... skoro trophy powyżej masz zaliczone, to jakim cudem nie wpadło "Posse Up" w tym samym czasie? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2010 (edytowane) Jak ktoś chętny to planujemy dzisiaj albo jutro (z naciskiem na jutro) porobić trophy z nowego dlc "Legends and Killers" + tam ewentualnie jak ktoś potrzebuje jakiegoś konkretnego pucharka. Póki co: -Zalef88 -The Rozi -Aleks -Słupek Jak ktoś chętny wpisywać się na listę żeby ogarnąć to wszystko i się ustawić. Edytowane 14 sierpnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
mikro 48 Opublikowano 15 sierpnia 2010 Opublikowano 15 sierpnia 2010 (edytowane) Panowie mam problem. Kilka dni temu po raz pierwszy włączyłem multi w RDR. Na początek oczywiście Free Roam. Zdziwiłem się bo NIGDY nikogo nie widziałem w multi. Ani jednego żywego gracza. Dzisiaj chciałem zagrać z kolegą - wysyłałem my invite'y, później on mi, ale za każdym razem wyskakiwały errory i nie chciało nas połączyć. U kolegi wszystko w porządku - z innymi może grać i widzi ludzi we Free Roam'ie. Wiecie może w czym problem? Dodam, że jestem za NAT3 i nie mam możliwości zmienienia tego ale w każdej innej grze gram normalnie na multi, żadnych zwiech, lagów. Wszystko zawsze płynnie. edit:// Poszukałem na zagranicznych forach i z tego co wyczytałem, to nic na to nie poradze.. Jedynym wyjściem jest granie z ludźmi, którzy też są za NAT3. Jakby ktoś wiedział jak ominąć ten problem, albo też miał NAT3, to pisać Edytowane 15 sierpnia 2010 przez mikro Cytuj
kontooo 0 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Bardzo chetnie dolaczy sie do wspolnej gry PSN ID kooonto Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 3 października 2010 Opublikowano 3 października 2010 Także chętnie pogram z jakąś grupką Polaków od razy przyjemniej się gra. HS posiadam nick:SpacierShark123 Cytuj
Szalona Małpka 5 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 (edytowane) Jakby ktoś chciał bez celu powłóczyć się po pustyni to śmiało invantujcie. Jak coś to posiadam to śmieszne urządzenie do rozmów w czasoprzestrzeni. Ps. Zakupiłem (a jakże!) magiczny dodatek z "Kłamcami i Oszustami". Edytowane 14 listopada 2010 przez Szalona Małpka Cytuj
xxMrCxx 3 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Na dniach nabede i szukam chetnych do grania w to jakze za(pipi)ista gierke Jak cos to pisac na MrCpl Cytuj
szawello 7 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 poszukuje ekipy na wbicie kilku trofeow: 1Kingspin 2. Pa-pa-pa poker ace 3. Legion of boom Jestem ja i moj kolega obaj mamy HS wiec mozna pogadac. Piszcie na psn Szawel_pl Cytuj
Szuma 0 Opublikowano 29 listopada 2010 Opublikowano 29 listopada 2010 Również chętnie pogram z rodakami PSN - Asist_ Cytuj
Veco 0 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Też chętnie zagram. PSN: Veco16 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Nie posiadam HS ale i tak szukam kompanów do Multi PSNid: Kalel17pl Cytuj
Sito 59 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Widzę że można kilka osób dodać świetnie Mnie interesuje przede wszystkim "Outlaws to the end co-op pack" (ten darmowy), Nie grałem juz jakiś czas odkąd mam platynę więc zacznę od tego i przymierzam się do kupna Undead Nightmare więc zapraszajcie 1 Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) Wlasnie nabylem gre.Mozna slac zaproszenia,z checia pogram po necie Dodalem juz pare osob ktore wyzej sie zglosily Mam hs i tymczasowo duzo czasu P.S.-jakbym miejsca nie mial na liscie to mozna wysylac wiadomosci,wywali sie kogos z mniej aktywnych Edytowane 9 lutego 2011 przez Neo3016 Cytuj
czysty 1 Opublikowano 7 sierpnia 2011 Opublikowano 7 sierpnia 2011 witam, tez z checia poszlajam sie po prerii i wbije kilka pucharkow moj PSN id:PureToretto smialo mozecie mnie dodawac do listy pozdrawiam Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Też mogę pograc psn: FeMn92 zapraszać ! Cytuj
Master4 3 Opublikowano 9 września 2011 Opublikowano 9 września 2011 (edytowane) Jest jakiś Team chętny do wspólnego grania ? min. 4 x 4 lub więcej są już 4 osoby. Edytowane 9 września 2011 przez Master4 Cytuj
calend 8 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Pewnie, chcesz powłóczyć się po pustkowiach to ślij zapro. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 wybaczcie ze odkopuje temat, jednak, gra ktos jeszcze po sieci? przydalaby mi sie pomoc w zdobyciu paru trofeow online :ph34r: Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 A jakie? Ja mogę pograć, ale tylko nie wieczorem. Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 (edytowane) Znajdzie się ktoś chętny wspomóc przy 2óch trofeach w multi? E: Roboty na 5minut, a w pojedynkę na rok ;] A to te dwa trofy i sposób na nie: Edytowane 9 września 2012 przez Gość Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Szukam kogoś do pogrania po sieci. Interesują mnie trofki za misje, wygoldowanie ich, oraz za przejście Advanced Missions. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Udało wam się ostatnio zagrać w stronghold? bo próbowałem w tym tygodniu 3 razy i nigdy mi nikogo nie znalazło. Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2012 Opublikowano 19 września 2012 Yap chętnie się wezmę za te misje z Tobą. Dociągnąłem ten dodatek i prawie wcale nie grałem, ale coś bym jeszcze w RDR podziałał. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Twoje ID jest w sigu? Jeśli tak to można pocisnąć. Wczoraj z randomami ubiłem wszystkie misje, ale nie mam żadnej Advanced no i multum challengy z podstawowego zestawu (The River na gold to będzie męczarnia). W weekend chcę pograć w Gears of War 3, ale od poniedziałku będę regularnie dzień w dzień siedział. Muszę tylko ogarnąć tę moją śmieszną słuchawkę bo nie używałem jej jeszcze. Wczoraj jacyś Polacy grali ze mną. Robiliśmy misję Walton's Gold. Ja z innym randomem wpadliśmy na pole bitwy kosząc wszystko i wszystkich po czym weszliśmy do kopalni. Ci snuli się gdzieś podczas kiedy my zbieraliśmy worki ze złotem. Non stop słyszałem: "Ku#wa! Przecież jestem koło niego to dlaczego go nie widzę??? Potrzebujemy jeszcze 8 woreczków!! nie widzę ich!!". Kolesie biegali u góry kiedy my spokojnie realizowaliśmy założenia misji :rofl2: . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi