Skocz do zawartości

Red Dead Redemption

Featured Replies

Opublikowano

bardzo chętnie skorzystam przy:

"Slow on the Draw"

[ Get 10 assists in a single Hideout in a public Free Roam session ].

i tu tez mam pytanie... skoro trophy powyżej masz zaliczone, to jakim cudem nie wpadło "Posse Up" w tym samym czasie?

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 13,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to jest darmowy dodatek z kilkoma misjami w COOPie, to co wyżej wspomnial farmer

• Głownie chodzi o wspólne granie w multi. Ale już padła inicjatywa, żebyśmy założyli wspólny gang

• Widzę że można kilka osób dodać świetnie   Mnie interesuje przede wszystkim "Outlaws to the end co-op pack" (ten darmowy), Nie grałem juz jakiś czas odkąd mam platynę więc zacznę od tego i przymie

Opublikowano
  • Autor

Jak ktoś chętny to planujemy dzisiaj albo jutro (z naciskiem na jutro) porobić trophy z nowego dlc "Legends and Killers" + tam ewentualnie jak ktoś potrzebuje jakiegoś konkretnego pucharka.

Póki co:

-Zalef88

-The Rozi

-Aleks

-Słupek

Jak ktoś chętny wpisywać się na listę żeby ogarnąć to wszystko i się ustawić.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Panowie mam problem. Kilka dni temu po raz pierwszy włączyłem multi w RDR. Na początek oczywiście Free Roam. Zdziwiłem się bo NIGDY nikogo nie widziałem w multi. Ani jednego żywego gracza. Dzisiaj chciałem zagrać z kolegą - wysyłałem my invite'y, później on mi, ale za każdym razem wyskakiwały errory i nie chciało nas połączyć.

U kolegi wszystko w porządku - z innymi może grać i widzi ludzi we Free Roam'ie.

Wiecie może w czym problem?

Dodam, że jestem za NAT3 i nie mam możliwości zmienienia tego ale w każdej innej grze gram normalnie na multi, żadnych zwiech, lagów. Wszystko zawsze płynnie.

edit://

Poszukałem na zagranicznych forach i z tego co wyczytałem, to nic na to nie poradze.. Jedynym wyjściem jest granie z ludźmi, którzy też są za NAT3.

Jakby ktoś wiedział jak ominąć ten problem, albo też miał NAT3, to pisać ;)

Edytowane przez mikro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo chetnie dolaczy sie do wspolnej gry PSN ID kooonto

Opublikowano

Jakby ktoś chciał bez celu powłóczyć się po pustyni to śmiało invantujcie.

Jak coś to posiadam to śmieszne urządzenie do rozmów w czasoprzestrzeni.

Ps. Zakupiłem (a jakże!) magiczny dodatek z "Kłamcami i Oszustami".

Edytowane przez Szalona Małpka

Opublikowano

Na dniach nabede i szukam chetnych do grania w to jakze za(pipi)ista gierke :)

Jak cos to pisac na MrCpl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

poszukuje ekipy na wbicie kilku trofeow:

1Kingspin

2. Pa-pa-pa poker ace

3. Legion of boom

Jestem ja i moj kolega obaj mamy HS wiec mozna pogadac.

Piszcie na psn Szawel_pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Również chętnie pogram z rodakami

PSN - Asist_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też chętnie zagram.

PSN: Veco16

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie posiadam HS ale i tak szukam kompanów do Multi

PSNid: Kalel17pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że można kilka osób dodać :) świetnie :)

Mnie interesuje przede wszystkim "Outlaws to the end co-op pack" (ten darmowy), Nie grałem juz jakiś czas odkąd mam platynę więc zacznę od tego i przymierzam się do kupna Undead Nightmare więc zapraszajcie :)

Opublikowano

Wlasnie nabylem gre.Mozna slac zaproszenia,z checia pogram po necie :) Dodalem juz pare osob ktore wyzej sie zglosily :P Mam hs i tymczasowo duzo czasu :teehee:

P.S.-jakbym miejsca nie mial na liscie to mozna wysylac wiadomosci,wywali sie kogos z mniej aktywnych :teehee:

Edytowane przez Neo3016

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

witam,

tez z checia poszlajam sie po prerii ;)

i wbije kilka pucharkow

moj PSN id:PureToretto

smialo mozecie mnie dodawac do listy

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też mogę pograc

psn: FeMn92

zapraszać !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakiś Team chętny do wspólnego grania ? min. 4 x 4 lub więcej są już 4 osoby.

Edytowane przez Master4

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pewnie, chcesz powłóczyć się po pustkowiach to ślij zapro.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wybaczcie ze odkopuje temat, jednak, gra ktos jeszcze po sieci? przydalaby mi sie pomoc w zdobyciu paru trofeow online :ph34r:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Znajdzie się ktoś chętny wspomóc przy 2óch trofeach w multi?

E: Roboty na 5minut, a w pojedynkę na rok ;]

A to te dwa trofy i sposób na nie:

Edytowane przez Gość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam kogoś do pogrania po sieci. Interesują mnie trofki za misje, wygoldowanie ich, oraz za przejście Advanced Missions.

Opublikowano

Udało wam się ostatnio zagrać w stronghold? bo próbowałem w tym tygodniu 3 razy i nigdy mi nikogo nie znalazło.

Opublikowano

Yap chętnie się wezmę za te misje z Tobą. Dociągnąłem ten dodatek i prawie wcale nie grałem, ale coś bym jeszcze w RDR podziałał.

Opublikowano

Twoje ID jest w sigu? Jeśli tak to można pocisnąć. Wczoraj z randomami ubiłem wszystkie misje, ale nie mam żadnej Advanced no i multum challengy z podstawowego zestawu (The River na gold to będzie męczarnia).

W weekend chcę pograć w Gears of War 3, ale od poniedziałku będę regularnie dzień w dzień siedział. Muszę tylko ogarnąć tę moją śmieszną słuchawkę bo nie używałem jej jeszcze.

Wczoraj jacyś Polacy grali ze mną. Robiliśmy misję Walton's Gold. Ja z innym randomem wpadliśmy na pole bitwy kosząc wszystko i wszystkich po czym weszliśmy do kopalni. Ci snuli się gdzieś podczas kiedy my zbieraliśmy worki ze złotem. Non stop słyszałem: "Ku#wa! Przecież jestem koło niego to dlaczego go nie widzę??? Potrzebujemy jeszcze 8 woreczków!! nie widzę ich!!". Kolesie biegali u góry kiedy my spokojnie realizowaliśmy założenia misji :rofl2: .