Opublikowano 12 sierpnia 201014 l bardzo chętnie skorzystam przy: "Slow on the Draw" [ Get 10 assists in a single Hideout in a public Free Roam session ]. i tu tez mam pytanie... skoro trophy powyżej masz zaliczone, to jakim cudem nie wpadło "Posse Up" w tym samym czasie?
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Autor Jak ktoś chętny to planujemy dzisiaj albo jutro (z naciskiem na jutro) porobić trophy z nowego dlc "Legends and Killers" + tam ewentualnie jak ktoś potrzebuje jakiegoś konkretnego pucharka. Póki co: -Zalef88 -The Rozi -Aleks -Słupek Jak ktoś chętny wpisywać się na listę żeby ogarnąć to wszystko i się ustawić. Edytowane 14 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 15 sierpnia 201014 l Panowie mam problem. Kilka dni temu po raz pierwszy włączyłem multi w RDR. Na początek oczywiście Free Roam. Zdziwiłem się bo NIGDY nikogo nie widziałem w multi. Ani jednego żywego gracza. Dzisiaj chciałem zagrać z kolegą - wysyłałem my invite'y, później on mi, ale za każdym razem wyskakiwały errory i nie chciało nas połączyć. U kolegi wszystko w porządku - z innymi może grać i widzi ludzi we Free Roam'ie. Wiecie może w czym problem? Dodam, że jestem za NAT3 i nie mam możliwości zmienienia tego ale w każdej innej grze gram normalnie na multi, żadnych zwiech, lagów. Wszystko zawsze płynnie. edit:// Poszukałem na zagranicznych forach i z tego co wyczytałem, to nic na to nie poradze.. Jedynym wyjściem jest granie z ludźmi, którzy też są za NAT3. Jakby ktoś wiedział jak ominąć ten problem, albo też miał NAT3, to pisać Edytowane 15 sierpnia 201014 l przez mikro
Opublikowano 3 października 201014 l Także chętnie pogram z jakąś grupką Polaków od razy przyjemniej się gra. HS posiadam nick:SpacierShark123
Opublikowano 6 października 201014 l Jakby ktoś chciał bez celu powłóczyć się po pustyni to śmiało invantujcie. Jak coś to posiadam to śmieszne urządzenie do rozmów w czasoprzestrzeni. Ps. Zakupiłem (a jakże!) magiczny dodatek z "Kłamcami i Oszustami". Edytowane 14 listopada 201014 l przez Szalona Małpka
Opublikowano 7 października 201014 l Na dniach nabede i szukam chetnych do grania w to jakze za(pipi)ista gierke Jak cos to pisac na MrCpl
Opublikowano 12 listopada 201014 l poszukuje ekipy na wbicie kilku trofeow: 1Kingspin 2. Pa-pa-pa poker ace 3. Legion of boom Jestem ja i moj kolega obaj mamy HS wiec mozna pogadac. Piszcie na psn Szawel_pl
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Nie posiadam HS ale i tak szukam kompanów do Multi PSNid: Kalel17pl
Opublikowano 7 lutego 201114 l Widzę że można kilka osób dodać świetnie Mnie interesuje przede wszystkim "Outlaws to the end co-op pack" (ten darmowy), Nie grałem juz jakiś czas odkąd mam platynę więc zacznę od tego i przymierzam się do kupna Undead Nightmare więc zapraszajcie
Opublikowano 9 lutego 201114 l Wlasnie nabylem gre.Mozna slac zaproszenia,z checia pogram po necie Dodalem juz pare osob ktore wyzej sie zglosily Mam hs i tymczasowo duzo czasu P.S.-jakbym miejsca nie mial na liscie to mozna wysylac wiadomosci,wywali sie kogos z mniej aktywnych Edytowane 9 lutego 201114 l przez Neo3016
Opublikowano 7 sierpnia 201113 l witam, tez z checia poszlajam sie po prerii i wbije kilka pucharkow moj PSN id:PureToretto smialo mozecie mnie dodawac do listy pozdrawiam
Opublikowano 9 września 201113 l Jest jakiś Team chętny do wspólnego grania ? min. 4 x 4 lub więcej są już 4 osoby. Edytowane 9 września 201113 l przez Master4
Opublikowano 1 maja 201212 l wybaczcie ze odkopuje temat, jednak, gra ktos jeszcze po sieci? przydalaby mi sie pomoc w zdobyciu paru trofeow online :ph34r:
Opublikowano 9 września 201212 l Znajdzie się ktoś chętny wspomóc przy 2óch trofeach w multi? E: Roboty na 5minut, a w pojedynkę na rok ;] A to te dwa trofy i sposób na nie: Edytowane 9 września 201212 l przez Gość
Opublikowano 19 września 201212 l Szukam kogoś do pogrania po sieci. Interesują mnie trofki za misje, wygoldowanie ich, oraz za przejście Advanced Missions.
Opublikowano 19 września 201212 l Udało wam się ostatnio zagrać w stronghold? bo próbowałem w tym tygodniu 3 razy i nigdy mi nikogo nie znalazło.
Opublikowano 19 września 201212 l Yap chętnie się wezmę za te misje z Tobą. Dociągnąłem ten dodatek i prawie wcale nie grałem, ale coś bym jeszcze w RDR podziałał.
Opublikowano 20 września 201212 l Twoje ID jest w sigu? Jeśli tak to można pocisnąć. Wczoraj z randomami ubiłem wszystkie misje, ale nie mam żadnej Advanced no i multum challengy z podstawowego zestawu (The River na gold to będzie męczarnia). W weekend chcę pograć w Gears of War 3, ale od poniedziałku będę regularnie dzień w dzień siedział. Muszę tylko ogarnąć tę moją śmieszną słuchawkę bo nie używałem jej jeszcze. Wczoraj jacyś Polacy grali ze mną. Robiliśmy misję Walton's Gold. Ja z innym randomem wpadliśmy na pole bitwy kosząc wszystko i wszystkich po czym weszliśmy do kopalni. Ci snuli się gdzieś podczas kiedy my zbieraliśmy worki ze złotem. Non stop słyszałem: "Ku#wa! Przecież jestem koło niego to dlaczego go nie widzę??? Potrzebujemy jeszcze 8 woreczków!! nie widzę ich!!". Kolesie biegali u góry kiedy my spokojnie realizowaliśmy założenia misji :rofl2: .