Skocz do zawartości

Hollywood Undead

Gość Frostbite

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Frostbite
Opublikowano

Jako jeden z najwiekszych kamikaze na tym forum (jezeli nie najwiekszy) zakladam temat o tym zespole (?). Z gatunku to cos ala rapcore, mozna bardziej powiedziec ze rap rock, da sie odczuc w ich bitach i tekstach ze chlopaki sa z ghetta a przy niektorych kawalkach chce sie tylko pochlastac (pomimo faktu ze reszta tekstow jest o alkoholu, dragach i dziw**ch) takie sa pozytywne.... Niektorzy maja ich za debiutantow roku, inni za najwieksza zenade na rynku, wydaje mi sie ze jedni i drudzy maja racje. Swojego zdania o nich nie wypowiadam, napisze tylko ze nie jestem ich fanem i jakos bardzo ich nie lubie, na dole link do jedynej jak narazie plytki (nie liczac b-side i albumu live) i do najbardziej wypromowanego w radiu singla

Hollywood Undead - Undead (singiel)

Hollywood Undead - Swan Songs (CD)

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Frostbite
Opublikowano (edytowane)

Nie mieszajcie z przenoszeniem tematu, biore to na siebie, pisalem ze jestem (pipi) kamikaze a po zalozeniu tego tematu mam w (pipi)e czy bede martwym kamikaze ;] Nie tyle co jestem ich fanem bo zalozylem temat czy cos ale spisuje sie na straty bo mialem jaja zalozyc ten temat xp Bardziej mam z nich polewe niz cokolwiek innego, to moje oficjalne oswiadczenie co do nich ;] Napewno pewnej grupie ludzi sie za(pipi)iscie spodoba, nie wiem tylko komu ;]

Edytowane przez Frostbite
  • 11 miesięcy temu...
Gość Grzegosz
Opublikowano

Chyba wolałbym robić z Masarzem w gównach, niźli słuchać tych muzykantów.

• 4 lata później...
Opublikowano

To jakiś cosplay papa roach i slipknota ? xD Pomijając już to gó/wno, które dociera do moich uszu, to ja się pytam na chu/j im 2 perkusistów ? xDDD